Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BENDI

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
BENDI 2009.06.11 12:16:07
@kispadosok: Hogy ti miért nem költöztök össze?
BENDI 2009.06.11 12:29:53
@kispadosok: Igazad van nem lehet.Pontosan az ilyen jólelkű emberek miatt!Nincs tovább,ne is fáraszd magad a hülye írásaiddal.................
A mesteredző visszatért: Kercsó Árpád ötéves szerződést kötött a zalaegerszegi jégcsarnok fenntartójával. A tréner blogunknak azt mondta: "Tudom, hogy nem lesz könnyű újrakezdeni, de mindenkinek azt ígérem, nem foglalkozom a múlttal." Nagyon hosszú előkészítés…..
Nem érzem, hogy a játékosokkal vagy a szülőkkel kommunikációs problémám lenne – állítja Kercsó Árpád. A télen Székelyföldre távozott mesteredző várhatóan visszatér hazánkba, több klubbal is tárgyal. Kercsó szeretne visszakerülni az U14-esek tehetséggondozási…..
BENDI 2009.06.18 16:48:48
@kapusLaci: Az kinek a hibája,ha 3 perccel edzés előtt hozza a gyereket,utána pedig szapulja az edzőt /bárki legyen is/ hogy nem kezdődik időben az edzés.Nem csak az edzőben van hiba,bár néhányan úgy gondolják,de a szülőknek is magukba kéne nézni.Néha ha épp nem szapulnak senkit!
BENDI 2009.06.18 18:11:29
@kapusLaci: Nem akartalak megbántani hidd el, azhogy nem vagyunk egy véleményen még nem ok a köpködésre.De különben tényleg csakazért írtam.
Zalaegerszegen mindenki jót akar, de másként. Heves vita zajlik blogunkon is a zalai hoki körül. Sok a szereplő, sok az indulat. Az új tulajdonos a helyzet hosszú távú megoldására törekszik, ezért a hokicsapatban is szerepet vállal. A jövőben sok változás várható, ráadásul…..
Gazdára talált a zalaegerszegi jégcsarnok. A Markó Galéria Kft. 2009. április 21-én aláírta az adásvételi szerződést az MKB Bank Zrt.-vel. A szerződés aláírását követő harmadik napon a birtokba vétel is megtörtént. A tényeket és a terveket ismertetjük. A felszámolási…..
BENDI 2009.05.22 19:39:53
@MeLa: @ob4: Azt hiszem félreértettétek amit írtam.Ha sok gyereket akarunk látni a pályán, akkor olyan ember kell akinek van türelme a gyerekekhez.Ezért írtam,hogy sok múlik rajtuk.Az eggyértelmü,hogy ha ő fizeti az edzőt,akkor azt is megmondja,hogy ki legyen az.A szülőknek pedig nem az a dolga,hogy összeállítsa a csapatot.
BENDI 2009.05.24 19:48:23