Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keszegvágó

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
Unod már a Monopolyt és az Betűtorony sem köt le igazán? Szeretnél valamit, amiben kicsit többet kell stratégiázni, mint Az élet játékában? Ne keress tovább, itt van tíz olyan társasjáték, amik túlmutatnak a monoton kockadobáláson és amiket bárki bátran kipróbálhat!..
keszegvágó 2016.02.03 19:09:34
Naszóval a vége. Ez most nem lesz egy hagyományos, rendes hogyvolt, mert az élő kibeszélőben mindent kitárgyalt a kedves-lelkes közösség és a visszajáró trollsereg, amit gondolt, szóval minek. És őszintén szólva kibaszottul el is fáradtam már, jó lesz már egy olyan reggel,…..
Véget ért a harmadik Éden Hotel, ami az ismert események miatt (nyugi, lesz róla szó) igen valószínűleg az utolsó is egyben, legalábbis a TV2-ről nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül belevágna egy negyedik évadba, kurva drága licenszdíj ide vagy oda. Az ideális az…..
Barbara és Loki nyert, ez van, győzött az igazság, vagy mi. Holnap jön a poszt, az idei utolsó.  Na kérem, mivel livebloggolni nem fogom a Jeles Eseményt, de ettől még nézem/nézzük lelkesen ugye, legyen hát egy olyan poszt, ahol lehet kommenteli élőben az eseményeket. Sőt, legyen…..
keszegvágó 2015.05.30 05:16:35
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem nézem vissza, csak csalódnék. :) Megvárom még a szombati sixx-et, aztán a következő realityt. :)
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
keszegvágó 2015.05.28 12:13:46
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Laura bántóan sok mindent tett azért, hogy minimum buta, rosszindulatú nőnek jellemezzük. mi, akik végigszenvedtük ezt a szappanoperát, megtettünk mindent azért, hogy jellemezhessük. :)
keszegvágó 2015.05.28 16:28:17
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Neked valami problémád van? Akarsz róla beszélni?
keszegvágó 2015.05.28 16:36:04
@Purple Tentacle: Nórival kapcsolatban kicsit gondod van az időrenddel. Az erőszak kb. Újévkor történt, az összefoglaló és az ÉÉ pedig hónapokkal utána.
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
keszegvágó 2015.05.20 11:16:51
@kszanaksz: A cár monológja a szerkesztőknek szólt. A butája azt gondolja, hogy őket is befolyásolhatja...
keszegvágó 2015.05.20 12:24:00
@Rayen: A cár nem aludt? Mert én róla írtam. Gyula döntésében van logika, de attól még az ő játékát nem viszi előre.
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
Gólem, fa, fű, virág, póló, gatya, cipő, bizalom, Geri, eljátszás, Bence, balhézás, jajmileszmostebbenaműsorban, semmi, az, bazdmeg, mindig átversz a felkonfban, Gólem. Reggel Alvás, horkolás, hallható szájszag, Loki fülében vatta, Botox a sarokban, a porban, a bogarak…..
Ez most nem olyan lesz, mint szokott lenni, mert csak. A képminőségért elnézést, elbasztam. ..
Hát ezt a jóravaló, de kissé együgyű kopasz fiatalembert már sose eresztik ki a ligetből? Ott áll a fák között, mint egy kék ingbe és barna nadrágba öltöztetett fasz, kapaszkodik a kis cédulájába, hogy el ne szédüljön magától, és már vagy huszadjára mondja el a faél…..
keszegvágó 2015.05.11 22:59:53
@tomfree: Sokszor kifordult magából, nekem sem volt szimpatikus. De az nem a játék része volt, hanem csak unatkozott, megláthattuk, milyen ember. Most elkezdte azt, amit a függőleges giliszta és Botox kezdett kb egy hónapja. Megoszt és - talán - uralkodik. A genyó páros túltolta az uralkodást.
keszegvágó 2015.05.11 23:28:05
@tomfree: Loki eléggé meggyőző tud lenni ahhoz, hogy a titok titok maradjon. :)
Dávid füléből kifolyt valami feketés zselé és én már tudtam mi a baja, már megint fülgyulladása volt. Itt a fájdalmas sírás, a láz, a nyűgösség oka. Visszanézve egyszerű volt a diagnózis, és én piszok dühös lettem. Háromszor vették fel az összes adatunkat,…..
Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom. Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik…..
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
keszegvágó 2015.04.26 12:25:11
@Szoba kilátással: Gyönyörű példa a szerkesztői ráhatásra. Már akkor nagyon jól tudhatták, hogy mekkora botrány lesz az adásba kerülés után.
keszegvágó 2015.04.26 17:32:42
@beacska: Hallottam már én is a negatív reklámról szóló bonmotról, de eddig azt gondoltam, hogy egy nem élő reality esetén másként megy.
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
keszegvágó 2015.04.16 00:18:52
@henrik_: Adrienn mindenkire féltékeny. Szerintem a háta mögött kő-papír-ollóval lejátszotta, hová álljon. :)
keszegvágó 2015.04.16 00:25:13
@henrik_: Jó lenne, bár sok esély nincs rá. Ha csak egyikük ki nem esik azonnal, ugyanott folytatnák ezt a "romantikus nyaralást", ahol abbahagyták.
keszegvágó 2015.04.16 00:40:09
@kamilla123: Loki egy egészséges fiatal férfi, aki (feltételezve, hogy otthon intenzív szexuális élete volt) majd' egy hónap cibálás után a női bicikli nyergéhez is dörgölné. :)
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
keszegvágó 2015.04.01 22:21:34
@Papucs Orrán Pamutbojt: Én se szeretném. Szép csendben ő lett az egyik legerősebb játékos.
keszegvágó 2015.04.01 22:39:58
@mokamini: Jelentkezem egy tagságiért!
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
keszegvágó 2015.03.31 22:18:46
  Gólem már második napja kóvályog a pálmaligetben, de láthatóan ki szeretne szabadulni, és fenyegető léptekkel közelít a kamera felé, és aszongya, Milán bájosan ássa tovább saját sírját, a hotel meg két csapatra oszlik. Nahát. Órák száma: egy. Valami hat-nyolc éves…..
  Hoppá, hoppá, hoppá, Gólemet már másodjára eresztették le a hegyről, csak aztén nehogy eltévedjen a pálmaliget tökegyforma fái között. Odabent nagy a tanácstalanság a színes borítékok végett, de nem is ez a lényeg, hanem az egyre idegesebb Milán, aki értetlenkedésével…..
keszegvágó 2015.03.18 22:10:08
keszegvágó 2015.03.18 22:39:23
@Mók_Ica: De jó mélyre, ne lógjanak ki a sípok (vagy mije van egy herflinek). :)
Kimegyünk a hegyoldalba, és egy farmeres-Ramones-pólós Gólemet találunk ott, akinek kibaszottul fogalma sincs arról, milyen zenekar neve van a mellére írva, de nem is azért tartja a TV2, hogy rocklexikont írjon. Mélyvíz gyön ma, kinyílik Pandora katonaládája, és kijön belőle a…..
keszegvágó 2015.03.06 11:25:32
@zaphodbeebthe1st: Ha van egy ostoba, ámde fix nője, akivel kizárják magukat a többiek taktikázásából, mert mindig egymást választják, akkor csak a szerkesztőkön múlik, hogy ezt mikor unják meg. De ha nem látnak bennük több fantáziát, simán kitehetik az egyiket valami ártatlannak tűnő helyzetben. Az még nagyobb szívatás lenne, ha nekik kellene eldönteniük, hogy melyikük megy.
keszegvágó 2015.03.06 11:29:44
@XocoLatte: Haz azt nem fogja fel az utolsó párválasztó, hogy aki egyedül van - bármennyire is utálatos - benn tarthat a játékban, az meg is érdemli, hogy hazáig verjék a tarkóját péklapáttal. :)
keszegvágó 2015.03.06 11:44:27
@Tündérfalvi A.: Dehogynem, csak ez már annyira bonyolult taktika, és annyi bizalom kell ehhez a négy ember között, hogy jóformán kivitelezhetetlen. És a végére amúgy is csak egy pár maradhat.
A természetellenes hangsúlyozás és a környezetből való kilógás nem hivatalos világbajnoka, Gólem, a hegyoldalban fenyeget mindenkit a kezében tartott édenhoteles súgókártyákkal, majd elspoilerezi a mai epizódot úgy, ahogy van, kurvaélet. Barátság lesz tesztelve, mondja, majd a…..
keszegvágó 2015.03.04 14:31:01
@kamilla123: Mikor mosolyog attól félek, hogy szétreped a szája.
Nem szeretem a kormányprogramokat. Olyankor születnek, ráadásul a kormányalakítás ezer más teendője mellett általában kutyafuttában, amikor a győztes még nem ülhetett be a székébe, legfeljebb céljai és szándékai vannak, de igazán körülnézni még nem tudott. Ebből…..