Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fittipaldi

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Végre megismerkedtem egy igazán értelmes és szórakoztató pasival (JVDS, továbbképzett sorozatgyilkos, szigoruan a humorát használja fegyvernek), ami önmagában is nagy dolog (húúúú, most sokatok mondja, hogy „mennyéteamálnásbakisanyám”, de bocs, tényleg kevesen…..
  Ma megkérdeztek az origo.hu-tól, hogy miért vagyok külföldön és egyáltalán mi a fenét csinálok ott, és miért nem otthon csinálom azt... Érdekes volt, mert persze irányitott kérdések voltak, de akkor is kihivás volt felelni... hm, miért? Mert magammal kellett számotvetni.…..
Na, csak hogy valami szaftossal kezdjem, vagyis folytassam...Ugye felmerül a kérdés, hogy mi lesz a nagyvilági és –pofájú feszitős IWIW-en mindenkikedvencemertfenszihelyenrohadhátjelöljükbe külföldieskedés után az emberfiával. Most nem veszem figyelembe azt a lehetőséget,…..
  Az elmúlt 2 hónapban mindent szerencsésen túléltem, úgyhogy az ellenségeimnek csak azt mondhatom, hogy ülök még repülőre és egyébként is a remény hal meg utoljára... szóval szurkoljanak, de még itt vagyok. Nagy újsággal nem szolgálhatok, hacsak azzal nem, hogy van megint…..
  Ha már fröcsögtem a magyar egészség(telen) ügyről, akkor illik fröccsentenem egyet a svájciról is… hamár oda is vannak kapcsolataim. Szóval nem mókás a történet, mert ugye az nem mókás, ha kórházba megy az ember, vagy az ember fia… Megérkeztünk az egyetemi…..
    Azzal kezdeném, hogy nagy hive vagyok Occamnak, különösen a borotvájának. Persze az alkalmazása más tészta... emlékszem, mikor másodéves koromba fizika II. vizsgán próbáltam használni, miszerint a lehetséges megoldások közül válasszuk a legegyszerűbbet...…..
a sokadik boring blog Autós szex 2007.05.01 10:40:00
Dolgoztunk hétvégén VJS-vel. Amolyan dög unalmas szombatnak igérkezett és az is volt. Hála égnek nem volt bent JL (kinai diák akit nagyon nem szeretünk, mert kamuzik, gyanúsit, imitálja a melót és irigylésre méltó érzéke van, hogy melyik segget kell éppen nyalni a következő…..
a sokadik boring blog Igazi angol 2007.04.30 17:27:00
  Milyen egy igazi dél-afrikai angol... SAB szerint én. Közölte, hogy aki érti és szereti a cricketet, szereti a roiboos-t (nem pia, tea) és azt is tejjel issza, aki szerint a legszexisebb kocsi az öreg Defender fiatal tulajjal, az igazi dél-afrikai angol. Nos, akkor én az vagyok,…..
  Szóval ugye itt is megy ám a nagy pénzkavarás, stb., minek következtében a post docok és a post grad diákok általában később kapják meg a pénzüket, mint azt illene... hát vázolom, hogy mi történt.. mert ez még engem is meglepett, pedig elég edzett vagyok. Szóval már…..
a sokadik boring blog az osszik 2007.04.29 17:32:00
  Szóval Ausztrália megnyerte a cricket világkupát! Ami jóóóó, mert én is megnyertem a tanszéki fogadást, ami kereken 400 randot jelent... ami 12 000 HUF barátok között is... de ami még fontos: olyan csapat nyerte meg a világkupát, akik végig jók voltak, minden nehéz…..
Oké, egy valamit szeretnék leszögezni: az Eldurrant agy! NEM POLITIZÁLÁS. Tényleg kurva jó érzés, hogy mások és remélem elég sokan gondolnak hasonlókat, mint én.DE:Ami a kórházakban meg a betegellátásban megy A BETEG OLDALON az ETIKAi probléma, nem POLITIKAi... a kettő még…..
  Rengeteget dolgozom mostanában, mert készülök egy kis hazalátogatásra... na, de a lényeg, hogy ha sokat melózok, akkor azé aludni is tudok rendesen... vagyis csak tudnék...  egy hete azt álmodtam, hogy valaki Bartókot zongorázik... Amikor felébredtem azon röhögtem…..
a sokadik boring blog Pap Tamás 2007.04.17 09:23:00
  Te G., tök kivagyok.. nagyon jó akartam lenni és hagytam két teljes napig nőni Pap Tamást, meg akartam neked mutatni, hogy hogy kell ezekkel bánni! De a fejemre nőtt, pontosabban az orrnyilásba... roooohadtul fájt, igy este fürdés után ambulánsan megműtöttem magam... de csakis…..
  Szóval elemezzük a Magyar Kórházi Helyzetet.. Kérdés: mennyi a valószinűsége, hogy túléled, ha bekerülsz? Három példa saját meg egy kis kölcsön esetből:Nagymami: Öreg, mert a nagymamasághoz annak kell lenni.., szóval ez a tény nem meglepő. Beteg is… ez már csak…..
a sokadik boring blog SuperCricket 2007.04.16 11:54:00
Jó, ugye már irtam, hogy O. mondta, hogy irjak, mert irnom kéne... szerintem meg fotózni, de ezt ne firtassuk... SAB (az indián nagyasszony, másnéven FŐNÖK) szerint meg kutatni, sokat!  A mai blog cime a SUPERCRICKET, azaz miért mások itt a pasik... persze úgy is vannak mások, de…..
Jól van.... O. barát mondta, hogy irjak.. hat irok, publikusan, de unalmasan, úgyhogy bátran lehet tovább lépni. Asszem holnap folytatni is fogom, mert ma éppen dolgozom... bocs O., várnod kell még egy napot!..