Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zrx_xzr

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván a kérdés leegyszerűsített, pontosabban úgy hangozna, hogy mely ország kínálja a legjobb feltételeket a kismamáknak és édesapáknak. Ma megnézzük, mi a helyzet Svédországban, Hollandiában, Dániában, Németországban, Spanyolországban, és hogy ne csak Európa legyen,…..
A cím nyilvánvalóan fikció. Nincs épeszű politikus, aki nyertes helyzetből –márpedig minden ellenzéki híreszteléssel szemben a Fidesz abban van – kiengedné a kezéből a győzelmet. Nyilván a jelenlegi kormánypárt is mindent meg fog tenni, hogy a soron következő parlamenti választást is megnyerje. Az…..
Még ezen a járvány nyomorította nyáron is sokan látogattak haza a külföldön élő magyarok közül, érdekes tapasztalatokkal gazdagodva. Hogy egészen pontosan milyenekkel, az pillanatokon belül kiderül...
Mától a légiközlekedésben is rendkívüli helyzet van. A Wizz Air bevállalta, hogy durván reagál a koronavírus-fertőzés terjedésére: tisztán üzleti alapon, a csökkenő foglalások miatt három hétre lényegében leállítja a járatait az olaszországi útvonalain: annyi gépet reptet, amennyit a máig jeggyel…..
Ismerjük a kérdést, és persze tudjuk: azt akarják a munkáltatók hallani, hogy meg tudod oldani, van nagymama, van apja is a gyerekeknek, stb. Aztán ez vagy elég a győzelemhez, vagy nem. Tulajdonképpen lehetsz te akármilyen felkészült szakmailag, akármilyen kedves-rendes személyiség, akivel jól…..
Politikai kultúra, emberek közötti együttműködés, a nők és férfiak közti egyenlőség – ez csak három dolog azon 12 közül, amit az Amszterdamban élő Niki szerint érdemes lenne meghonosítani Magyarországon. Folytatódik a beszélgetés, vita annak a felvetésnek kapcsán, hogy mi történne, ha hazaköltözne…..
Tomi bő másfél éve költözött családjával Ausztriába, ám hogy az élet azért bonyolultabb annál, mint ahogyan sokszor elképzeljük, azt jól mutatják a benne sorjázó kérdések. A mai írás tehát amolyan tanácskérés is, amely egy nagy kérdés köré csúcsosodik ki: Ausztria vagy Magyarország? Neked mit…..
via GIPHY Mivel Gábor évek óta minden nap vonatozik, örömmel költ többet azért, hogy az IC első osztályán utazhasson. De amióta a metrófelújítás miatt a a MÁV megnyitotta az IC-t is a Budapest bérletesek előtt, úgy érzi, hogy nem azt kapja a pénzéért, amit eddig. Nem azzal van baja, hogy a MÁV…..
zrx_xzr 2019.07.16 06:10:37
@igazi hős: BP legnagyobb baja sztem is h nincs eleg P+R kotott palyas kozlekedessel. meg hogy nincs teljes elkerulo 2019-ben sem es a mai napig fel M3-M1 forgalom az Andrassyn vonul vegig.
Olvasónk problémája elsőre nehezen volt érthető, mert egy láthatóan tejföl feliratú fotót mellékelve morgolódott azon, hogy tejföl helyett pirosat joghurttal vágta tönkre a családi ebédet, de ezt a zaklatottsága számlájára írtuk. Problémája ugyanis azonnal érthetőbbé…..
December végi történet, de azért elég sokkoló, főleg a horrorsérülést látva, amit csak a poszt legvégére mertem betenni, óvatosan scrollozzon, aki nem bírja az ilyesmit. Teljesen érthetetlen, hogy  miért nem adtak egy ragtapaszt meg egy kis Betadine-t a sérültnek a kincstáriból. Annyira abszurdnak…..
Nem is tudom, hogy mi vagyunk jobban meglepődve vagy Habony Árpád. Már a múlt héten is csak meredten pisloghattunk, amikor a lassan tíz éve kakatón delíriumban vegetáló ellenzék az ébredés jeleit mutatta a túlóratörvény parlamenti szavazásásán, az MTV székháznál zajló események pedig már-már az…..
zrx_xzr 2018.12.18 06:45:16
@ügyfélszolgálatos: igen az mar most is latszik, kicsit billeg a bili es mar egyes vajna csoportos musorvezetok kezdenek kritikusabb megnegyzeseket is tenni xD mar aggodnak, lesz-e munkajuk .. a koztevenek csufolt hazugsaggyar alkalmazottait azert szinten megneznem a versenypiacon :DD elmehetnek parkoloornek kb :D
Talán minden ember egyenlőnek született, azonban nem minden borzasztó repülőutas egyformán borzasztó...
zrx_xzr 2018.12.06 05:04:50
@hülyegyerek12: szeket hatulrol folyamatosan rugdoso is nagyon jo tud lenni :D meg nem csak gyerekek uvoltenek, neha holland 20 ev koruli bulituristak is orditoznak mint faba szorult fereg :$
Zsékettő 12 éve dolgozik a vendéglátásban, ebből jó párat különböző hajókon húzott le, úgyhogy közelről ismeri ezt az egészen sajátos világot. Posztjában sok mindenről szó lesz, kiderül, milyenek a különböző nemzetiségű kollégák (köztük mi, agyarok) és vendégek,…..
zrx_xzr 2018.09.22 08:03:08
@zseketto: haat nekem azert a nyaralas meg a munka ket kulon dolog, ez olyasmi mintha elmesz konferenciara, ki a tokom akar kollegakkal nyaralni :D inkabb megyek csak a szomszed varosba bnovel macskammal :) en ugy szeretek uj helyeket latni, ha velem van(nak), akiket szeretek .. de am erdekes munka, meg jopofakat irtal rola, a reci gondolom a borravalo akar lenni, hat en nem tudnek olyan hulye lenni, h 100 eurokat dobaljak a kozosbe xD rajtad kivul sztem mindenki nyulja :D am persze kalandnak nem rossz az egesz, de eletmodnak kicsit sok (nem
csoda, h lelepnek a svajciak egy ev mulva, amit irtal), ez a munka hasonlo mint a prostitucio, 30 even at nem nagyon lehet csinalni es ebbol nyugdijba menni , meg mellette csalad stb de 2-3 evre jo lehet vagy aki nem akar se kolkot se verebet annak max 5-7 evig ^^ kalandnak tenyleg szuper lehet, de asszem 1-2 evnel tovabb elkepzelni nem tudnam ezt
zrx_xzr 2018.09.25 09:24:04
@zseketto: hat ne haragudj, de a sok elmebeteget szolgalni, aki azt hiszi ha van par szazezre egy ilyen utra, korbeugraljak erte.. fene tudja.. sok oromomet nem latnam abban, ha vmi idiota friss rozsat szeretne a fjordok kozott, elkuldenem asszem eleg hamar a halal faxara :D menjen rozsakertba, ha viragot akar az idiotaja
zrx_xzr 2018.11.12 17:27:30
Gigantikus méreteket öltött itthon a szakihiány, valószínűleg ennek a nyomai fedezhetőek fel az alábbi IKEÁ-s sztoriban is, ahol a bútorbolt termékeivel semmi baj sincs, az extra szolgáltatásként választható összeszerelés, háztartási gép bekötés kivitelezésével viszont már annál több. Elég már csak…..
zrx_xzr 2018.08.25 16:12:17
@arabok balrol: ez nem errol szol, ha pl nincs epp munkam, oke, osszeszerelem, de ha dolgozom, inkabb adok par ezret vmi havernak es bajlodjon vele o. amugy ha szted az IKEA minosegi butor, nem lattal meg butorboltot. :D egesz kinalatuk kb 1-2 %-a amiert egyaltalan penzt lehet kiadni ertelmesen (ar/ertek arany). nekem rendes tolgybol ezerszer jobbat csinaltak plusz hozza lepcsot is, egyedileg.
zrx_xzr 2018.08.25 19:20:03
@arabok balrol: nem mesteremberre gondoltam de mindig orul egy nyugdijas vagy diak aki raer ha kap egy kis penzt es megcsinalhatja. amugy ha raerek szivesen osszeszerelek ilyesmit magam is. persze ilyen atmeneti butornak jok, arra en is veszek neha ezt v azt.
Rengeteg szó esik mostanában (a beszéd szintjén mindenképpen) a munkaerőhiányról, és arról, hogyan lehetne megkönnyíteni a határátkelők hazatérését. Nos, Roland mai története azt mutatja, egyelőre elég nagy a szakadék a szöveg és a tettek között. Mi az a tárgy, amit…..
Gábor ügye első, második és sokadik ránézésre is tiszta sornak tűnik: elköltött a bankszámlájáról olyan pénzt, ami a banké volt, az meg kéri vissza. Nyilván. És még nyilvánabb, hogy itt a jóhiszeműen költöttem el valószínűleg nem lesz túl sikeres védekezés. De mit…..
Fotó: Kollányi Péter / MTI "Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak" - mondta a Blikk tudósítása szerint Gálvölgyi János a Madách Színházban, a 70. születésnapja alkalmából rendezett…..
A kínai Csengcsou arról híres, hogy ott készül minden második iPhone készülék. Ebben a Kína legszegényebb vidékén, Henanban található 9,5 millió lakosú városban van a híres-hírhedt Foxconn gyár...
zrx_xzr 2018.05.19 23:33:32
zrx_xzr 2018.05.19 23:59:26
@Fotósképző: hahh ^^
Forrás: https://www.pecsma.hu/wp-content/uploads/2015/09/ank-hungast-gyerek%C3%A9tkeztet%C3%A9s-hl06.jpg Beülök a mekibe, a fiamat várom. Egy eszpresszót kérek egy kis pohár narancslével. Most pocsék a kávé. Nem mindegy, hogy ki készíti. Nem látom a szőke huszonéves lányt, egy…..
Komoly változás idén: újra érdemes még egy főváros környéki magyar utasnak is Bécsből indulni nyaralni. A budapesti nyaralójáratokat szokás szerint aranyárban méri a Wizz, a Laudamotion-Ryanair páros viszont még a főidényre is rengeteg jegyet ad 10 ezer forint környékén Ferihegy 3-ról. És kiváló…..
Tegnap rászántam magam és hosszú idő óta először utalások helyett csekken akartam befizetni egy szabad szemmel is látható összeghalmazt, ami a "rezsi és egyéb kiadások" kódnéven futott. Hogy miért jutottam el idáig? Rájöttem, hogy gyakorlatilag 3-4x több a havi számlavezetési költségem, ha minden…..
Lassan két hete lepte meg az egész országot a hódmezővásárhelyi időközi választás eredménye. Az ellenzéki pártok által támogatott független jelölt meglepő győzelme után sokan azt várták – a kormányoldalon és a kormányváltást kívánók között is -, hogy az ellenzéki pártok viszonylag rövid időn belül…..
zrx_xzr 2018.03.09 18:06:40
@Duplaxiii: a szavazok tobbsege is ugy hulye ahogy van amugy is, esz ervek feleslegesek is
Olyan helyzetben találta magát az egykori hódmezővásárhelyi polgármester, jelenlegi kancelláriaminiszter, melyben még soha nem volt politikai pályafutása alatt. Az időközi polgármester-választáson elszenvedett kormánypárti vereség után ugyanis Lázár Jánosnak vissza kéne kapaszkodnia a gödör…..
zrx_xzr 2018.03.09 12:59:20
@pánpéter: egy magyar migrans no meg egy hotelben kaszabolt kessel ...
Úgy látszik, Polt Péter még nem érti, mi a tétje annak, hogy Orbán vejét bűnszervezetben elkövetett lopással gyanúsítja az Európai Unió Csalásügyi Hivatala. A tét már nem csak Tiborcz István (Orbán Viktor, Lázár János és a többiek) feje. Itt már róla is szó van. Az elmúlt nyolc évben egyetlen…..