Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vichy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
Debrecen város nagyhatalmú polgármestere megakadályozott egy kiállítást, mert az egyik műalkotásnak az volt a címe, hogy Kósa Lajos, és állítólag előnytelenül ábrázolja őt magát.Megdöbbenés fogadta a hírt, pusztán azért, mert ez a vég, ennél alább még nem volt…..
Az idei Anna-bál legemlékezetesebb képsora egyértelműen az volt, amikor a bálozók Adriano Celentano Azzurrójára vonatoztak körbe-körbe, és közben idióta fejet vágtak, mert anélkül nem is Anna-bál egy Anna-bál. Ezért egyébként fölösleges volt egész nap a reformkori…..
Vichy 2009.07.27 22:08:25
Most éppen Dr Tisza Tímeát hallgatom a herpeszről, csorog a nyálam, és nagyon hálás vagyok Valuska Lászlónak a linkért. A Homár kedvenc műsorvezetője strikes back! Sváby András váratlan visszavonulása után belevetette magát a likvid tőkével rendelkező vállalkozók pezsgő…..