Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zomb!eboy

0 bejegyzést írt és 522 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt belefogtok, nézzetek fel a Supernatural Movies című blogra is, ami egy nemrég indult filmkritikus oldal. És egész jó! ..
Ezt is végre sikerült pótolnom, idén azért rendes tempóban darálom le a filmes szégyenfoltokat. Meg vagyok eddig elégedve magammal. Túl sokat nem akarok erről a filmről mondani, mert egy majd 200 perces eposznál ez tényleg nem egy egyszerű feladat. Nálam a film felemásan…..
Zomb!eboy 2012.08.10 19:35:01
@freddyD: Igen.
@BlogDiktátor: A Bőrnyakúak tényleg egy nagyon jó film, baromi egyedi módon mutatja be az iraki háborút.
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..
A sorozat, amelyben 1970 előtti horror-filmek vannak terítéken.   Szörnyszülöttek - Freaks (1932)   Rendezte: Tod Browning A rendező másik nagy dobása a Drakula mellett, szintén alapmű. Mondhatni nem láttam még olyan nagyobb top listát, ahol ne lenne ez a film feltüntetve.…..
Nem is olyan rég valamelyik piás bejegyzés kommentjeinél valaki megemlítette az "Almdudler" üdítőt, ami valóban nagyon finom és nagy szégyen, hogy a magyar piacon anno megbukott... Pedig tényleg van egy egyedi íze, amit azóta sem tudtam felfedezni más márkánál. Azonban…..
Tanusíthatom, a jegykezelők azóta sincsenek a helyükön, hanem oldalt vannak elhelyezve, generátorral működtetve. Azért ez nagyon durva, főleg az utolsó mondat... Kitépett egy jegyeladó automatát és három lyukasztót, betörte több kirakat és a jegypénztár ablakát majd…..
Újra itt az április, mehetünk galambot irtani újra itt vannak az álhírek. A bolondok napját ugyan nem szeretjük különösebben, de a videojáték-közeli weboldalak minden évben kitesznek magukért, és elég vicces dolgokat képesek kitalálni (lásd tavalyi és tavalyelőtti…..
Nem először látok ilyet, de ez a fajta munkateljesítmény amit most láttam ez kiverte bennem a biztosítékot... Tiszta ideg vagyok, nem vicc... Egyik kedvenc blogom a Comment:Com írta meg nemrég, hogy milyen elképesztő sületlenség volt a TV2 Mokka című műsorában tegnap. Beszarok.…..
LaLee's Blog Sulis projekt 1: Mixek 2011.11.08 00:37:00
Hangtechnika órára kellett készíteni 1 perc körüli műveket, amelyben különböző hangokat, zenéket, stb. kellett összemixelni, kihozni belőlük valami érdekeset. Nemrég készültem el velük, és úgy gondoltam megosztom veletek ezeket. Az elsőben az Atrium Carceri 'Memory Leak'…..
Zomb!eboy 2011.11.08 20:10:02
Subba A nap videója: Zombie boy 2011.10.21 11:29:00
Szuper videó Lady Gaga kiskedvencéről, a szétvarrt Zombie boy-ról, aki így már akár állásinterjúkra is járhatna.   ..
Zomb!eboy 2011.10.21 16:39:16
Horror-Mirror Helyzetjelentés 2011.09.14 11:52:00
Gondolom feltűnt, hogy egy jó ideje nem posztoltam, nos erre egy kiváló mentségem van: ugyanis a hétvégén mutant és én egybe keltünk:)Mivel ez a hét még a "mézes hetek" jegyében fog telni, ezért valószínűleg még nem igen lesz kedvem kritikát, vagy bármi mást írni.…..
A kérdéseket 2010. júniusában kaptam... A válaszokat 2010. júniusában vettem fel... A videókat 2011. augusztus végén feliratoztam... Mert kiszabott lusta vagyok néha... :) Íme, itt vannak a válaszvideók! Kattintsatok a 'tovább' gombra...  …..
Zomb!eboy 2011.09.08 19:42:46
@-=RockerLaLee=-: Az Assassin's Creednek esetleg a második részével kéne kicsit ismerkedned, annál dől el hogy tetszik-e a sorozat vagy sem, az első rész sajnos eléggé közepes játék lett, egy rossz kezdés volt amit a 2 nagyon szépen kijavított. Mindezt azért írom mert az egyik kedvenc játéksorozatom és mindenkivel meg akarom kedveltetni, na jó nem mindenkivel, az azért egy érdekes hadjárat lenne.:)
Nézem "Az elnök emberei" sorozatot és az elhangzottak közben kitaláltam egy szóviccet, amellyel az előbb freddynénél súlyos agykárosodást okoztam.-Ha készülne a Bill Clinton féle szexbotrányból pornóparódia, mi lenne a címe?-Az orális iroda <- jelöld ki..
Zomb!eboy 2011.09.05 17:04:04
Ez a 2000-ben készült sci-fi sokak szerint minden idők legrosszabb filmje. És rászolgált erre a címre.A filmelemzők blogján pedig megnézhetitek Sparrow legújabb videóját, amiben a 20 kedvenc filmjét mutatja be.  ..
Kész, feladom. A San Andreas egy irdatlanul jó játék, de a "Zero" első küldetése egyszerűen lehetetlen kontrollerrel.... Lassan begolyózok, de még csak nem is látok javulást. :D Ugyanúgy szétroncsolják azokat az antennákat, összpontosíthatok ahogy akarok. Annyira…..
Zomb!eboy 2011.07.29 19:47:28
@erahurka: @Robb20: @freddyD: Én is sokat szívtam a repülős küldetésekkel, emlékszek a repülőiskolát mire megcsináltam már izzadtam, és csak billentyűzettel tudtam irányítani az összes repülőgépet. Engem az a küldetés akasztott ki nagyon amikor a Jet-re kell átugrani(!). Az egész játékot csak negyedik próbálkozásra sikerült teljesen végigjátszanom. Ez a küldetés amúgy opcionális hála az égnek, a sztori megy tovább még akkor is ha ezt feladtad(vagy ha Zero másik két küldetése okozott túl nagy agykárosodást).
ROFL-net Coca Cola reklám 2011.07.21 06:00:00
Egy 1988-as reklám, mely nagy bonyodalmat okozott...
Zomb!eboy 2011.06.06 12:40:40
Szinkronkritika a napokban várható!..
Zomb!eboy 2011.05.27 17:07:04
@baliviktor: Nem tudom, de én ezt itt abbahagyom, elég volt Reactorra a sok hónap várakozás 1 éve (amúgy ő is abbahagyta már), legalább mondanátok meg hogy ennek itt vége van, de ez így nem megy.
Ráadásul nem is tűnik annyira rossznak! Az előzetest látva valóban egy remake-ről van szó, a mai korba helyezve az eredeti "klasszikus" történetét. Úgy tűnik, a horror vonalat elég erősen megnyomták a filmkészítők, igazi vérgőzös zombifilmre lehet számítani, de…..
Zomb!eboy 2011.04.27 15:43:00
@tpeti97: Left4Dead-re van is egy utalás, legalábbis a liftes jelenet szerintem az.
Íme a második adag a Nagymellű zombikból! Zombikat még mindig nem nagyon kaptunk, nagy melleket viszont legalább már igen... bár nem sokat...Sajnos a hang problémás, a három hangsáv sűrűn összemosódik, így nem lehet érteni, hogy ki mit magyaráz, de azért a lényeget lehet…..
Zomb!eboy 2011.04.15 16:54:23
@Death/Mortis: Nem, a "színésznők" jelen esetben pornósok, legalább is a csajt akit a kis gnóm megkefélt az "játssza".
Ahogy a videóban is elhangzik, hamarosan Froggal, Sparowwal és Nexusszal - akik közül Frog és Nexus előkelő helyezést értek el a Filmelemzők Oscar-ján anno, és azóta saját blogot készítenek (Perfect Insanity, Movietank) - együtt megnézünk egy általatok választott gányolmányt,…..