Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anafeb fia

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Freewinds nevű szcientológus óceánjáró még mindig szárazdokkban áll. Április óta. A hatóságok nem engedik vízre bocsátani. A regisztrátorok, akik eladják a hajón szolgáltatott tanfolyamokat meg konferenciákat, hazudnak. Azt mondják csak egy nagy átépítés miatt nem lehet…..
A következő nemzetközi Anonymous tüntetéssorozat június 14-én lesz. Már most el kellene szervezni a magyar akciókat, hogy rengetegen legyünk és nagyot szóljon! A téma, mint a névből is kiderül, a szcientológia privát haditengerészeti szerzetesrendje, a Sea Org lesz, és az ott…..
Rémálom blog Évforduló 2008.02.11 18:23:00
1 éves a kapcsolatom a szcientológiával. Majdnem percre pontosan egy évvel ezelőtt kezdtünk ismerkedni. Mit is kellene ilyenkor tenni? Ünnepelni biztosan nem, nincs mit. Emlékezni és visszagondolni? Ehhez nem kell évforduló. De elfelejteni sem lehet és nem is szabad. Egy dolog azonban…..
Néhány gondolat, hogy hol is tartunk most. A lánnyal kapcsolatban semmi változás, ezért nem is született új poszt. Szeretnék valami nagyon fontosat kérni tőletek, kedves Szcientológusok. Ha lecsupaszítjátok a rémálom történetet, mindenféle tanult szci ideológia nélkül mit…..
Nemzetközi hírnévre teszünk szert lassan, most hallottam, hogy Koppenhágában is olvassák a blogot. Micsoda dolog ez, nektek szabad? Ez nem mókuskodás? De ha már itt tartunk, esetleg megmutathatnátok M-nek is. Nem csak elmesélni neki, hogy a fiam most micsoda C típusú bajforrás lett.…..