Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kagai

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fari.blog.hu™ . 2009.09.14 17:29:30
Elnézését kérem mindenkinek a tömörített fájlos bonyolult letöltési formátumok miatt, de egyesek jogtalanul is hozzáfértek az oldalakhoz, hiába voltak jelszavas védelem alatt, ezért kényszerültem a .zip fomrátumú fájlokat mégegy jelszóval levédeni. Üdvözlettel,Farkas…..
Kagai 2009.09.29 16:52:51
Holmi csokoládédobozkákkal meg hasonló mütyürökkel órákig képes vagyok elszórakozni, az arányában túlságosan kevés egyszerű cukrot tartalmazó ételek elkészítését viszont általában szeretem mihamarabb letudni, különösen a dolgos hétköznapokon. Ezt a karajt egyszer régen…..
Az Unisfair felméréséből kiderül, hogy 2010-ben a marketingesek háromnegyede növelni akarja a közösségi média aktivitását, illetve közel 50%-uk kíván nagyobb figyelmet fordítani a SEO-ra, az eMail marketingre, valamint az erőteljesebb online jelenlétre.Forrás: MC - Marketing…..
Számológép, ami sörrel működik - ráadásul a kijelzőjén pi látható. Sör helyett működtethető vízzel vagy kávéval is.További információ a sörkedvelő kalkulátorról:Beer powered calculator ..
Kedves fórumtagok! Koromnál fogva sem szoktam ilyen tevékenységet folytatni,58 leszek, ez nem teljesen az én világom. Tudjátok, inkább a Gutemberg galaxis, ha nem lennék közvetlen érintettje boszizsu és kedvese ámokfutásának. Boszizsu a lányom, aki interneten próbált társat és…..
moziba:be Battle For Terra (2007) 2009.09.28 11:18:00
A felnőtteknek szóló animációs filmek végképp tényezőkké váltak, persze voltak régen is, lásd a Macskafogó vagy Az idő urai. Manapság viszont sokkal elfogadottabb lett ez a stílus, vélhetően a komoly japán animék is közrejátszottak ebben. Ja és jön a 9 is hamarosan! A Battle…..
A blogon megjelenő videóim ezentúl a bringavideo.hu -n jelennek meg.Most ha oda mész akkor megnézheted, hogy a zsilip utca- papnövelde u-zsilip utca útvonalon ki a gyorsabb a Bringa vagy az autó...
Újabbnál újabb trükkökkel próbálnak kifosztani bennünket ebben az internacionalista - globalista - liberalista demokratikus káoszban. Erre figyelmeztet egy  e mailben köröztetett anyag. A technika adta lehetőségekkel telefonunkon, vagy interneten keresztül is kirabolhatnak…..
Sokunknak a SkyEurope volt az első fapados élményt szolgáltató légitársaság. Tompus törzsutasnak számított a minap csődöt jelentő cégnél. Röviden összefoglalta mind a 36 repülését. Köszönjük a visszaemlékezést.   2004:   BUD-FCO FCO-BUD   Első fapados…..
Vigyázz támad! Tüsszentés 2009.09.19 15:00:00
Undorító, nem csak két lyukas tüsszentés...  ..
Alig több mint hatvan éve egy Miguel Angel Asturias nevű guatemalai úriember publikálta "El Señor Presidente" (Elnök Úr) című regényét, mely a latin-amerikai diktátor figurájának azóta is leghíresebb irodalmi ábrázolása. Nem mellesleg az írót egyebek mellett ezen…..
Nagyjából egy hónap múlva (október 2-án) az írek népszavazáson döntenek a Lisszaboni Szerződés ratifikálásáról. A kampány már javában dúl, és úgy látom, hogy az IGEN-tábor komolyabban veszi a kampányolást mint tavaly júniusban.Tanulhattak a tavalyi hibából, amikor is a…..
Nos akkor, a mekis sajtburger:                     Nem hiszem, hogy van élő ember aki ne tudná mi ez. Jó ez kicsit ferdítés de akkoris. Előre elmondom, hogy a hozzávaló dolgokat, mint ketchup, uborka és mustár a büdös életben nem…..
90.Amber egyre izgatottabb lesz, amint átvágtok a sivatagon s megpillantjátok a messzi távolban San Anglo lángjait. Amikor közelebb értek, a lány kinyitja az ajtót, és int a kőkerítés tetején álló őröknek. Az acélajtó kinyílik, és behajthatsz. Az ottaniak lelkesen…..
Izgalmas színdarab következik: öncélú hazugság, kísértés és győzelem 1 felvonásban. A főszereplőt csúnyán átveri a barátjának a barátja, aki magának akarja a lányt, és a cél érdekében némi cselszövéstől sem retten vissza.   Olvasgattam a szerelmi történeteket a…..
"Nem szabad olyat tennünk, ami növeli a terméketlen belső feszültség esélyét, ami gyengíti a kormányt vagy az MSZP-t." Gyurcsány is activated. Megkezdődött a kampány, Feri is sűrűbben ragad billentyűzetet. Hogy miért pont ezt a pár sort emeltem ki? Legutóbbi…..
Tudtad? Cselekvésképtelen ország 2009.09.17 13:09:00
Nézem a Vastagbőrt, ismét a szokásos BKV-s panama. Végigolvasom, sóhajtok, a kommenteket már meg sem nézem, bezárom, nem érdekel. Az Index, az Origo, és már a baloldali lapok is tele vannak a BKV botrányaival, ami azt mutatja, hogy nagy gáz lehet a cégnél. Na és? Történt valami?…..
Kagai 2009.09.19 13:59:44
@Évikati:
Bár tényleg elkezdődött volna, de valahogy ez csak néhány nagy név. Maga a rendszer egésze a hibás. Mert ha egyet le is kapcsolnak, a rendszer a helyére hoz egy másikat. Ez van. Gáááz.
Műelemzés by biriBUM: A sorok előtt diszkrét rejtettséggel elhelyezett képi illusztrációt jobb, ha a történet elején tekinti meg az olvasó, ugyanis enélkül nem teljesen értelmezhetők a mű egyes mozzanatai.Egy nagyon sokszínű személyiség gyors fejlődésének vagyunk tanúi. A…..
Az megvan, amikor a Gattacá-ban Vicent és Irene napfelkeltét néz egy végtelennek tűnő napelem-panel-erdőben?   2009. január 29.-én láttam a Záróra egyik műsorát, amiben Hetesi Zsolt az ELTE egyik kutató munkatársa volt a vendég. Tudományos alapú, érdekes…..
Sárdobáló 8 év után 2009.09.11 17:30:00
A suliból jöttem haza. Utána elrohantam szolfézsra, majd hazajöttem és elkezdtem tanulni, másnap a kémiatanár röpdogát íratott. Muszáj volt tanulni, a tanár elég kemény kérdező hírében állt, én meg  kisgyerek voltam, hát elkezdtem tanulni. Mikor hazaértem, apám…..
Akit érdekelt, az már biztos látta a Transformers második részét, amit nagyon sok bírálat ért, ettől függetlenül a film csak a mozikban eddig 831 millió dollárt termelt. Ben Procter grafikusként vett részt az Autobok és az Álcák második nagy mozis csatájának az…..
Sünbarát, a blog Aggódom 2009.09.19 11:59:00
Gombócka már négy napja nem nagyon eszik, az első két nap evett 2-3 tücsköt, de önmagához képest ez bakfitty...Ha enni teszek be neki, rögtön felborítja a tálkáját és játszik vele...talán érzi a hideget? Hogy hül az idő? Remélem nincs több a háttérben:(Hétfőn veszek neki…..