Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaga

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Környezetblog Miért a bio-t? 2009.11.11 23:50:00
A bio termékekről igencsak ellentétes infókat lehet olvasni. Az egyik helyen azt, hogy több benne a vitamin, meg az antioxidáns, meg ki tudja mi, máshol meg azt, hogy tök felesleges olyan sok pénzt kiadni érte, a sima élelmiszer ugyanolyan jó.Nem tudom, hogy e kérdésben mi az igazság.…..
Ismét szemérmesen hallgatott az önkormányzati média. Azt már megszoktuk, hogy kínos ügyekben úgy tesz a közpénzem működő városi média, mintha nem történt volna semmi. Legyünk őszinték: ezért kapják a fizetésüket. Az azonban már érthetetlen, miért nem szóltak róla,…..
 Írja a People Pets Ashley Tisdale törpe méretű máltai kutyusáról, akit eddig főként csak a színész-énekesnő karjában lehetett látni. Reméljük, még többször sikerül meglesni őket séta közben, bár a sztár elmondása szerint, mostanában inkább a karácsonyi…..
Suna Blog Kis göndör 2009.12.09 23:43:00
                                    ..
Kaga 2009.12.10 16:01:48
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt pénteki nagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet. A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett az Index…..
Jobboldali szakemberek kikísérletezték és egy Fidesz-közeli cég már le is gyártotta azt a polgárinak nevezett vakcinát, amely a kormánypropaganda által favorizálttól eltérően valóban hatékony az újinfluenzás fertőzéssel szemben. Az országos mozgalom keretében pártaktivisták…..
Kaga 2009.12.10 14:59:32
8ker Minden napra egy razzia 2009.12.10 14:28:00
A JociPlázában - azaz a józsefvárosi Négy Tigris nevű kínai piacán az év végéig.   Bakonyi Ágnes, az APEH szóvivője a csütörtöki ellenőrzés után azt mondta, hogy a céljuk, hogy minden nap kint legyenek a pénzügyőrökkel a piacon, hogy ellehetetlenítsék az illegális,…..
Ez a csomag Autókvartett az 1973-as piroshátú csomag. Német, francia, brit, japán, szovjet, olasz és amerikai kvartettek + a versenyautók, sporkocsik és buszok szerepelnek benne. És persze olyan elírások, mint a Buick Skylark Ardiop Ladon (Hardtop Sedan), vagy az Intermeccanica Hala…..
Elég rémisztő látni, ahogy azonnal kerülnek vissza a körforgásba a lízingelt javak, még egy elrettentő jelenség, ami meggondoltabb felelőségvállalásra motiválhat mindenkit. A lízingből visszavett javak értékesítésére online aukciós portált hozott létre a Magyar…..
„Sok srác baseball kártyákkal kereskedik, én nagyobb fantáziát láttam ebben.” A 800.000 $ azt bizonyítja igaza volt a gyereknek. „Büszke vagyok a fiamra” Így az apa. Johnatan Lebed 14 évesen kezdte. Autót még nem vezethetett volna, szeszes italt nem…..
Hitel Tippek Törvénymódosítás 2009.12.10 08:00:00
Újabb törvénymódosításról hallhattunk a napokban, mely azoknak segít, akik munkanélküliek lettek vagy átmenetileg fizetési nehézségekkel kell szembenézniük. A válság hatására létrejozott törvény alapján már az idei évtől igénybevehető kedvezmények kevés rászorulóhoz…..
 Allianz:  1 hó 5,00%, 2 hó: 5,25%, 3 hó: 6,00%, 4 hó: 5,25% 6 hó: 6,00% 12 hó: 5,50%Banco Popolare: 2 hónapra évi 11% , de - 0,75% levonás a tőkébőlBudapest Bank:  2 hó 6,00-6,50% min. 100 000 meglévőre isCIB…..
"Az Ostoros-Novaj Bor Zrt. szerencsejátéknak nem minősülő nyereményakciót szervez, melyben részt vehet minden természetes személy, aki a honlapon helyesen válaszol a Szervező által feltett kérdésekre, illetve megadja a játékban meghatározott adatait és elküldi azokat. ..
"A Kínai Népköztársaság légiereje a világ egyik legellentmondásosabb légi hadereje. Kötelékében megtalálhatók az ötvenes évek szovjet technikáját képviselő gépek, saját fejlesztésű és gyártású eszközök, illetve a jelenleg elérhető legkorszerűbb vadászgépek…..
Itt nem feltétlenül a megjelentető napilap a hibás, de valaki elrontott pár dolgot ebben a gyászhirdetésben. 15 éves volt, fia van, idén halt meg, de már évforduló....zavaros.....
Balkan Objektív szex 2009.11.27 22:44:00
A világ legjobb nője és én Tényleg a legjobb. Ne haragudjon meg a Kedves Olvasó, de hadd kérdezzem meg: Ön szeret élni? Mert nyilván igen, vagy néha nem, de szeritnem azon múlik, hogy szeretik-e a Kedves Olvasót élni tudni. És ide nem csak faszos, de kajás képet is kitehettem…..
Aki egy kicsit is a város érdekét nézi, nem akarja a botrányt, de tv ügyben a képviselők elcs..., nem kicsit, nagyon. Szépíteni nehéz lesz, ráadásul választások előtt ilyen öngólt rugni, elég balgaság volt. A lakosság nem érti mi történt a régi városi tv stábjával, és az…..
Egy ilyen kutya nekem is kéne. Meg egy Tarantino a szoba sarkába.  ..
SEXY AND HOT GIRLS 18+ Sexy DJ girl 2009.12.09 21:09:00
 Sexy DJ girl >>>>> ..
Click here to see more Teens Like It Big!..
Marcost igazán nem lehetett nagy társalgónak nevezni. Rozoga régi Citroënje volt, az úgynevezett „Kacsa”, erre a képzettársításra csak ráerősített a citromsárga szín. Vikinek mindig is tetszettek ezek a kocsik, sokkal inkább, mint a modernebb formájúak. Volt bennük…..
Pengyomhegyi Naturegallery 09 2009.12.09 05:22:00
A következő vegyes felvágott Rudi Petitjean természetfotós képtárából:menyét (Mustela nivalis),csicsörke (S. serinus),mocsári teknős (Emys orbicularis),mezei veréb (Passer montanus)Tisztelettel köszönöm és kellemes telelést…..