Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pixies

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Többek között azért is akartam feljutni a várba, hogy szétnézzek, hátha találok olyan helyet ahol kis alakú, kötött könyveket lehet beszerezni, olyat, mint a kis noteszek, vagy amibe olyat ír az ember, hogy „Kedves Naplóm!”. Persze nem naplónak kellett volna, annak…..
pixies 2009.08.25 21:49:52
@kutyafa:

Akkor valahol én is arra felé állhattam, mert ez a leteremtést én is hallottam, és engem eléggé lelombozott.... viszont a kis srác a hegedűjével halálosan aranyos és jó fej volt:) Sajnos, bocs de egyet kell értsek Kutyafa-val, Barna nekem sem jött be, és nem a hozzá nem értése miatt, egyszerűen nem illett oda...
 Az utóbbi idők napos és forró időjárását átváltotta a borús és fülledt időjárás, ami aztán a koncert előtt heves széllel esőbe fordult. Hát nem voltunk felszabadultan boldogok, hogy majd pont itthon adunk egy zivataros koncertet pár embernek… Az előző…..
Augusztus 20-án Esztergomban lépett fel a banda, méghozzá a korábban szokottól eltérőn nem a Duna partján, hanem a város főterén. Azért mondom, hogy a szokottól eltérően, mert már nem először lépünk fel Esztergomban. Sok emlék fűz minket oda, kezdve a hídavatástól a…..
Pár évvel ezelőtt, amikor Kapolcs még tömegeket vonzott, szóval akkor egy fellépés után/előtt feloldódtunk a hely vidámságában, a tömegben. Valahogy egy udvarra keveredtünk, ahol egy kis pince ellőtt egy nagy ételbár foglalta a helyet. A bor finom volt, az ételbár ételei…..
                     Hosszantartó betegség után elhunyt Cseh Tamás zenész, művész. Ehhez több hozzáfűzni való nem nagyon van...   Emlékül hallgassuk meg:   ..
 A nyáron annyi fesztiválon leszek/voltam ott, hogy csak. Leginkább természetesen hangszerrel a kézben, de például a múlt hétvégén a Bikavér Ünnepen csak mint látogató voltam jelen, igaz két este is. Na az a két nap kellően mély nyomot hagyott bennem, olyannyira, hogy a…..
Itt egy home-made klipp, a személyes kedvenc számommal. nézzétek, hallgassátok és adjunk köszönetet pityutanarur-nak! Köszönjük KATT IDE!  ..
Az előző nap rémségei után csak jobb jöhetett, gondoltam, de nem. Mert elfelejtettem, hogy korán kellett kelni. Olyan isten nincs, hogy én most ilyen állapotban. Egy lépést sem, baszki, hát nemhogy futni, de lépni nem bírok anélkül, hogy a fogam ne csikorgatnám… De tesóm…..
 Salgótarján 2009.05.01.Kevéssé kipihenten indultunk Salgótarjánba. Mivel Csabi szerzett egy Peavey márkájú erősítő-hangsugárzót (bocs, az életem végéig képtelen leszek márkanevek valamint zene megszólaltatására alkalmas eszközök pontos neveinek megtanulására és…..
A fellépéssel kapcsolatban a következő mottót vezetném előre: a zenész maradjon a hangszere mellett, bár attól még nem menti meg semmi, hogy hülyeséget csináljon. Majd egyszer kerítek valakit, aki jó latinos és lefordíttatom ezt a mondatot és kiírom a próbatermünk falára. De…..