Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tempi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem nincs köztünk olyan, akinek még nem kellett fényezést javíttatnia. Ismerjük, hogy megy ez. A legkisebb javításra is napok mehetnek rá, de nem is ez a legnagyobb baj. Egy-egy elem fényezése szakszervizben akár 60-80 000 forintba is kerülhet, speciális esetekben még többe.…..
Kilakatolva pöpecre, lefényezve vakítóra, futóművek felújítva, motor, váltó, diffi csekkolva – innentől már csak egy nagyra méretezett legó az egész, egy-két napnyi munkával már készen is lesz, gondolhatta volna bárki a Ponton-projektről a legutóbbi, júliusi poszt…..
tempi 2012.09.30 10:17:52
Az m1 műsorvezetőjének igazán kemény napja volt ma. Először Orbán Viktort, Áder Jánost és Kövér Lászlót, na meg a díjazottakat konferálta fel a Corvin-lánc átadási ünnepségén. Aztán hoszteszből rögvest riporterré változott és meginterjúvolta Orbán Viktort. Majd az…..
Harminc darab húszezres melegíti jobb combunkat a farmer zsebén át. Hűha, mindjárt autónk lesz! Tekintetet hordozunk körbe a horizonton, tippek záporoznak, döntsünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tempi 2012.05.12 08:24:10
@zsolt64: Igen aha a nagyképűség fájna sokan ordítanánk.A Wagon kiváló,hát a kényelmesség a hátsó híd miatt nem a legjobb olyan 85% os ,de ha cementet kell vinni vele biztos elviszi. MŰSZAKILAG MEG SZUPER CSAK BENZIN KELL BELE ÉS KÉSZ, EZEKBŐL CSAK AKKOR VAN SZERVIZBEN GÉP MIKOR ELKOPOTT A FÉK, KUPLUNG,ÉS OLAJCSERÉK ALKALMÁVAL.
Pénteken már egyes távközlési cégekkel egyeztetett az NGM, így napok kérdése volt, honnan fognak előszivárogni a szaftos részletek. Ez feltehetően a T-Com -> Deutsche Telekom -> Die Welt vonalon futott végig, mivel a német újság szerint percenként és smsenként 2 forint lesz…..
tempi 2012.04.23 17:04:02
@hoppá rézimi: Gondolom azért vásároltam ezt a csomagot mert szükségem van a kapcsolat tartásra.Bassza meg a fidesz a jó kurva annyát
tempi 2012.04.23 17:20:34
@hoppá rézimi: Teljesen mindegy akkor is szopják le...
Mind elmegyünk, a ringatózó fák alól mind elmegyünk, a párás ég alatt mind indulunk a pusztaságon át a száraz ég alá, ahányan így együtt vagyunk, olyik még visszanéz, a holdsugár a lábnyomunkba lép, végül mind elmegyünk, a napsütés is elmarad és lépdelünk a csillagok…..
Ekkora hülye nincs! - mondhatja bárki és jogosan.A helyzet az hogy van ekkora hülye, én vagyok az és szerintem nem egyedül.A sztorimat azért mondom el, hogy tanuljon belőle, aki hasonló helyzetbe kerül, bár attól tartok, ha másnak ugyanúgy leszáll a vér az agyából a farkába mint…..
Ma reggel beütött a mennykő: elmarad az Eger Rallye. Bár a hír nem volt teljesen előzmény nélküli, mindenképp fájt. Több fórumon is a sportvezetők fejét követelték a szurkolók (FB oldalunkon is akadtak moderátori feladatok.) Csak meg kellene kérdezni az ügyről az MNASZ…..
tempi 2012.03.21 14:12:44
@bucbuc: Én megértem ,és te megfogod.Ez nem ide vágó téma ne a nyugdíjasokat basztasd.
Hogy miért? Nem is tudom, kicsit azért gyanús... (katt a többiért!) ..
tempi 2012.02.01 20:29:13
@Never: És mi van ha nem tudod,hogy tk verda van alattad az valóban veszélyes,de ha tudod mert látod rajt és átnézed semmi baj nem lehet.Több tízezer km a bizonyíték nekem elég.
Valamiért betegesen vonzódom a kombiszerű autókhoz. Nem a sima kombikhoz, azok nem érdekelnek. Nincs bennük elég fantázia, párat kivéve. Pedig utálok pakolni, és a szottyadt, elhasznált, nyomorult porhüvelyemmel fáj is. Ennek ellenére időről-időre megszáll a vágy, hogy…..
tempi 2011.11.17 20:48:46
@scotch: Nekem van Prairie cuccaim ha érdekel
Hetente legalább két olyan levél landol a postaládámban, amelyben valamelyik olvasónk kérdezi, meg merje-e venni az e-bayen látott öreg autót, ha be akarja hozni veteránként. Hogy előtúrja-e a nagyapja garázsából a húsz éve leadott rendszámú Wartburgot, hogy oldtimerként újra…..
tempi 2011.05.30 06:21:19
@Brigi \"B. A.\" főnöke: Ez sose volt Taxi egy gazdás autó lassan 18 éve, éppen azért ennyi az ára mert nincs széthajtva és eredeti 250.000 km reális,és eredeti minden alkatrésze kb 3-5 év múlva szerintem többet fog érni 1 milla felett. Amúgy köszi
Régóta meggyőződésem, hogy az úgynevezett kiemelt politikusi beszédek túl-, pontosabban félreértékeltek a politikai kommentárokban. A szónoklatok kapcsán nyilatkozó elemzők általában ilyen fordulatokat használnak: megszólította a nyugdíjasokat, mobilizálta a törzsszavazókat,…..
Ritka dolog az, amit Mulder csinált. Azért persze érdemel némi dorgálást, amiért kómásan volán mögé ült és majdnem balesetet okozott, hisz talán ha nem egy rutinos taxis jön akkor és ott, talán nagyobb baj lett volna. Viszont ami ez után történt, az az öreg róka…..
tempi 2009.08.30 17:28:43
  Nálunk - ellentétben például Németországgal - nem az állam támogatja az autósokat, hogy új kocsit vásárolva pörgessék a válságba került gazdaságot, hanem az autósok fizetnek az államnak, mert öreg autóik vannak. Hungarikum.  Vélemények az azonos című…..
A szezon egyik legviccesebb leleplezése: a DIGI nem számított arra, hogy ennyire népszerű lesz az internetszolgáltatása, ezért akkora (úgy értem, olyan kicsi) elosztó aljzatokat szereltek föl, ki tudja hány lépcsőházban, hogy a switch-nek nevezett alkatrészek néhol már beteltek.…..
tempi 2009.06.15 10:19:17