Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nayan

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, nem úgy folytatom, hogy "... de leginkább fájdalmas." Ha visszaadom a fizika érettségimet, akkor nem fájt annyira.Ma este a Drift GP meghívásának eleget téve a hvtm szerkesztősége is megnézte a Fast&Furious széria ötödik részét. Slusszpoén: a nézőtér fele…..
Isztambul csodái Önre várnak! Vegyen részt a HurráNyaralunk.hu legújabb nyereményjátékában, és egy kis szerencsével kétszemélyes isztambuli városlátogatást nyerhet! További nyeremények: digitális fényképzezőgép, 10 darab hordozható sportrádió. Négy héten át…..
nayan 2010.10.20 13:03:03
@stuncenpudli:

Én a helyedben ennek is bőven örülnék, a legtöbben sosem nyernek utazást, de még hasonlót sem, szóval szerintem szerencsésnek érezheted magad.
Jön a hátrafutás! Próbáld ki Galla Miklóssal együtt, milyen hátrafelé futni!Lesz majd koncert - fellép GM és több mint 49 együttes -, és lehetőség lesz majd Galla Miklóssal fényképezkedni. Aki időben érkezik, ajándékot kap, aki pedig sokáig marad, sorsoláson vesz részt,…..
nayan 2010.10.20 12:28:57
@barbuska:
Jó idő az nem lesz, de azért talán nem lesz olyan vészes. Amúgy szerintem, jó, hogy motiválva vagyunk, mert bizony sokan kijönnek majd, olyanok is, akik a TV nélkül nem jönnének...
    Ootz.org - Ingyen nyereményjáték garantált ajándékokért Az Ootz.org az egyetlen magyar fejlesztésű "Játssz és Nyerj!" weboldal, ahol a regisztráció után a tagok naponta kapnak ingyenes játéklehetőségeket és a szerzett…..
A Rhinospray orrtisztító nyári promóciója során készített egy oldalt ahova folyamatosan bővülő film kínálat kerül ki amik Cyrano orrmonológját tartalmazzák valamilyen előadásmódban. Az oldalon szavazni lehet a meglévő filmekre amivel már a sorsolásba bekerülsz, valamint…..
Zsűrizz te is a III. AXN Filmfesztiválon! Nézd meg a döntős kisfilmeket és szavazz kedvencedre augusztus 3. éjfélig a AXN weboldalon. Válassz és nyerj! A szavazók között kisorsolunk 30 db SONY WALKMAN mp3 lejátszót. Link:www.axn.hu/filmfestival..
Ha Ariel Active Gel kapszulákat vásárol,most öné lehet egy Mini Cooper Cabrio hétvégi használatra, vagy akár örökre. Vásároljon egy csomag Ariel Active gel kapszulát,majd küldje el SMS-ben a blokk alján található AP kódot és a vásárlás dátumát a 06 30 555 5577-es…..
A kvíz kitöltésével máris esélyes vagy az egyik MacBook megnyerésére. Ám a nyereménykosár még 2 Macbookot, 7 iPod Shuffle-t és rengeteg, az annyiavilag.hu élményportálon beváltható pontot tartogat. Hogy hogyan lehet ezek közül az egyik a tiéd? Ajánld ezt a játékot…..
Újabb nyeremény az oldalról ezúttal egy képkeret.Ha tetszik és szeretnél regisztrálni a lenti linkre kattintva megteheted.Az oldalon különféle ügyességi játékokkal lehet játszani,pontot gyűjteni és azt beváltani különböző ajándékra.( 15…..
nayan 2010.07.20 12:39:05
Szerezz be egy üveg/korsó/doboz Borsodit és készíts egy videót, amelyen balról átveszed a sört, csinálsz vele valami vicceset/kreatívat, aztán továbbadod jobbra az utánad érkezőnek. Töltsd fel a videót, hogy legyen esélyed nyerni, és terjeszd az igét Facebook-on, iWiW-en…..
Ajánlja a játékot barátainak, és nyerje meg Ön az all inclusive törökországi nyaralást, vagy a minőségi Dormeo termékek egyikét! Hívja meg barátait, és növelje esélyeit a nyerésre. Minden barát után, akit meghív a játékba, plusz pontokat kap, így minden meghívott, aki…..
Regisztrálj a honlapunkon és nyerj a számtalan, értékes ajándékok valamelyikéből! A regisztrálók között kéthetente kisorsolunk egy Zolee által dedikált "Ganxsta Zolee és a Kartel: Isten, Család, Sör" CD-t, egy Blöró által dedikált "Blues Company:…..
Ingyen cuccok Nyereményjáték 2010.06.02 18:18:09
Nyerjen egy hétvégét szállodánkban! Szívesen eltöltene pár pihentető napot Hévízen? Kellemes környezetet keres, ahol barátságos és mosolygós a vendéglátás? Járt már szállodánkban, és szívesen visszatérne hozzánk? Vegyen részt nyári nyereményjátékunkban, és nyerjen…..
nayan 2010.07.08 10:42:11
Ingyen cuccok Hogyan tévézel Te? 2010.06.29 10:30:00
A www.facebook.com közösségi oldalon a „Hogyan tévézel Te?” magyar rajongói oldal azon 5 szerencsés tagja, akiknek a játék ideje alatt az általuk feltöltött fotóra az 5 legtöbb 'like' (tetszik) szavazat érkezik, egyéves MinDig TV Extra előfizetést nyer. A részletes…..
A Nagy Soproni Felhajtás   Nem kell mást tenned, mint megvásárolni a piros kupakokkal és nyitófülekkel ellátott Soproni termékeket, melyek vagy tartalmaznak nyerő feliratot, vagy nem. A kijelölt vendéglátóegységekben pedig a 0,5l csapolt Soproni mellé kapott kuponnal vehetsz…..
Hogyan tévézel Te? Mutasd be, mit lát belőled a TV-d saját szemszögéből!  A www.facebook.com közösségi oldalon a „Hogyan tévézel Te?” magyar rajongói oldal azon 5 szerencsés tagja, akiknek a játék ideje alatt az általuk feltöltött fotóra az 5 legtöbb 'like'…..
Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
Ingyen cuccok Facebook játék! 2010.05.10 16:00:28
Folyamatosan játszhatsz velünk Facebook-on, ahol minden héten közzéteszünk egy képet egy új albumunk borítójának részletéről. Mindössze annyit kell tenned, hogy ellátogatsz a http://www.facebook.com/universalmusichungary oldalra, és megírod az adott kép alá képkommentben az…..
nayan 2010.07.05 13:14:18
  Bár a Facebookon már 2600+6500 ember csatlakozott az ügyhöz, nagyon gyér érdeklődés mellett, gyakorlatilag röpke húsz perc alatt zavarták le az erzsébetvárosi csendrendelet elleni csütörtöki tiltakozást a szóban forgó önkormányzat épülete előtt. Jó, ha hatvanan…..
nayan 2010.06.28 12:12:52
A Blu-ray miatt veszik a PS3 konzolokat   Érdekes eredményre jutottak az érdeklődő játékosok motivációit boncolgató kutatók, eszerint ugyanis a beépített lejátszónak jut a legnagyobb szerep az eladásokban. A PSP 2 kapcsán újabb pletykák jelentek meg.…..
Újabb 3D-s mozik nyílnak Magyarországon   Újabb öt vidéki városban nyílnak 3D-s filmek vetítésére alkalmas mozitermek. Egy-egy terem 3D-kompatibilissá alakításához nagyjából 100 ezer eurót kell költeni, de ha folytatódik a nézők 3D-éhsége, hamar megtérülhet a…..
Maximális mobilélmény az LG MINI-től   A kompakt telefon mobil webböngészést és fejlett online közösségi szolgáltatásokat kínál   Hamarosan érkezik az LG MINI GD880, amely a mobil webböngészés élményét tökéletesíti…..
nayan 2010.06.09 11:10:22
@vszer: Az nem a mérettől függ, hanem a teljesítménytől. Azért elég szép sebességet tudnak kihozni, ezekből a mai chipekből. Ráadásul ez zárt op rendszeres, szóval konkrétan erre a hardverra van írva a rendszer, ami miatt még gyorsabb.
nayan 2010.06.10 14:58:17
@borat55: A piacon kapható telefonok minőségbe szerintem megfelelőek. Márkától függetlenül. Különben sok mobilgyártónak ugyanazok a beszállító. Csakhát ugye nem mindegy, hogy mennyit pakol bele egy adott összegért.