Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ercsitercsi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
ercsitercsi 2009.06.20 10:10:01
@Kmg42: Mán ki kotródjék haza, a turult készítő bajor művésznő, aki mellesleg zsidó? Kész röhej, nem veszitek észre?
ercsitercsi 2009.06.20 10:13:41
@xenuka: Szánalmas vagy!
"Nagy arányú győzelmünk során a választók felhatalmaztak minket arra, hogy hatalmas, háromlábú robotokat építsünk, és azokról protonágyúkkal lőjük a Dob utcát vagy a tatai cigánytelepet." - értékelte az eredményeket  Vona Gábor. "Eddig csak a…..
ercsitercsi 2009.06.15 22:49:17
@izlésrendőrség: Majd ha te fulladsz egy tóba, mert nem jutsz munkához és a családodnak enni akarsz adni, akkor kacarássz! Még sor kerülhet rá, ahogy elnézem!
Imádjuk a zsidóvicceket, mert sok rettenetes van közöttük, de ez a képvicc, nagy klasszikusunk, Bisztő Gyalla alkotása, túl van jón és rosszon. Na azért inkább a rosszon. Talán a nagy meleg teszi, de Gyalla igazán nagy (=idegesítő) formába lendült, gratulálok! Otelló…..
Mert a Jobbik nem szélsőséges meg antiszemita, dehogy, meg a listavezetője sem az: Nagyon örvendenék, ha a magukat "büszke magyar zsidóknak" titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az én gyalázásom helyett. A magukfajták megszokták,…..
ercsitercsi 2009.06.05 12:32:59
@Fedor: Szegény Morvai is f.. harcos lett, ínséges időket él, nem csoda, hiszen minden, csak nem nő!
Így aztán Baló is más hangszeren játszik.
Kedves Morvai Krisztina!Büszke magyar zsidóként köszönöm kedvességét, hogy gondol arra, mivel töltsem el a szabadidőmet, de sajnos nincs belőle elég, azt pedig be tudom osztani az ön segítsége nélkül is.De nem bírom magamban tartani a teoretikus kérdést, hogy ön szerint mit kell…..
Ha egy olyan leányzóval találkozik, aki megdobogtatja a szívét, esetleg pusztán fizikai vonzalomlép fel irányába, első kérdése a következő: Ne haragudj, te zsidó vagy?! A kép innen Hali! :)  Először a könyvvel találkoztam, utána gondoltam, hogy felkukkantok a blogra…..