Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alvin666

0 bejegyzést írt és 339 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kémműhold nem új találmány, ez azonban egy különleges darab. Edward Snowden szivárogtatásainak köszönhetően most már biztosra vehetjük azt amit eddig csak sejthettünk. A amerikai titkosszolgálatokat minden létező adat érdekli, és mindent meg is tesznek a megszerzésük…..
Alvin666 2013.12.10 00:16:50
Bő két évtizeddel a kommunizmus összeomlását követően az ember néha már hajlamos abba a hitbe ringatni magát, hogy az őrületes vagyonokkal az ízlés is megérkezik a moszkvai elit körébe, aztán jön egy olyan eladó ingatlan, mint a mai poszt főszereplője és újragondolunk…..
Két robbanás történt a bostoni maraton helyszínén, a cél közelében. Ketten meghaltak, több tucatnyian megsebesültek.  ..
Alvin666 2013.04.16 06:15:52
@Ramil Safarov:
A jo kurva anyadat, remelem eszak koreaba is koltozol hamar, csak arra figyelj, hogy akkorra mar legyel ott, amire elindulnak a rakatak. Elvezd ki az utolso pillanataidat, mert onnatol szamitva meg kb. 7 percig elsz, te kis takonyagyu.
Amikor egy család gyerekekkel vág neki a külföldi életnek, az egyik legfontosabb kérdés az iskolai beilleszkedés. Különösen nehéz lehet a helyzet, ha nyelvi nehézségek is adódnak, márpedig általában ez a helyzet – még szerencse, hogy a gyerekek gyorsan tanulnak és…..
Hatalmasat szólt a miniszterelnök minapi beszéde a Vállalkozók Országos Szövetsége előtt. Őszintén: nem értem, hogy miért. Illetve: nem értem, hogy miért úgy, ahogy. Nem értem egyrészt azért, mert szerintem Orbán Viktor semmi újat nem mondott. És…..
Írtunk már arról, hogy miért is fejlődnek olyan könnyen a kezdők amikor súlyzós edzésre adják a fejüket: az új, és szokatlan inger hatására az izmok, izületek és a központi idegrendszer is fejét vesztve próbál alkalmazkodni a terheléshez. Ez a néhány hónapig tartó időszak…..
Alvin666 2012.06.08 02:16:50
@TarzanBorz:
Olyan nincs hogy TarzanBorz, legfeljebb Tarzan borz.
Csak ugy mondom...
   A heti borító igen különösre sikerült a Time magazinnál. Nem egy újabb háborús avagy mozis hős látható a címlapon, hanem egy fiát szoptató anya. Igaz, a gyermek nem is olyan kisded, hiszen már 3 esztendős múlt. A mama 26, Jamie Lynn Grumetnek hívják, és…..
Alvin666 2012.05.11 21:05:47
@szabiaki: Igen, a gyerekszoptatas es a szaras az egymas alternativai. Latom neked a masodik verzio jutott annak idejen...
Vincent Callebaut építész válasza a klímaváltozás okozta lehetséges globális vízszintemelkedésre.  Az elvesztett part menti élőhelyeket pótlására szolgálna. A projekt ne Lilypad, Egy-egy ilyen úszó csoda 50 000 menekültnek, kalandornak adna otthont. ..
Alvin666 2012.04.23 00:01:36
A cég pályáztatás után ezt a dizájn választotta, ezentúl ez lesz a hivatalos Google-bicikli. A nyertesek azt nyilatkozták, hogy ismerték az előző bicikliket is, de ismerték az alkalmazottak kívánságait is, hogy mit szeretnének másként a bringákon. Több prototípus készült, ez…..
Alvin666 2012.04.22 06:35:33
@KoporShow:
En meg a tulaj vagyok Mountain Wiev- ban, ugyhogy huzzal vissza melozni a forumozgatas helyett, de gyorsan...
Larry P.
Közismert, hogy a kaméleonok az álcázás mesterei. Éppen ezért volt nehéz megtalálni a világ legkisebb kaméleon faját. A Brookesia Micra névre keresztelt, Madagaszkáron őshonos mikroszkopikus kaméleon: 16 milliméter magas és a hosszúsága alig éri el a 30 millimétert.  ..
Alvin666 2012.02.16 04:50:40
@nemDoktor a_tom: Jól látod, sokkal veszélyesebb állatokkal is kegyetlenül elbánik, úgymint levéltetű és katicabogár...:)))
Keze ügyében a több mint 5 colos Galaxy Note és a legújabb Tab. 3D tévé és internetező hűtőgép: sokunk számára irigylésre méltó helyzetben van, hisz a mindig legújabb kütyük között dolgozhat. Az ad:renalin Kováts Botonddal, a Samsung Electronics Magyar ZRt. marketing…..
Alvin666 2012.02.13 20:08:35
@Cs@tLós: Hát baszki, MINDEN szavaddal szivemből szóltál.
Bár lassan amit írsz minden termékre igaz lesz. Minden szart beleraknak, aztán csak két évig működik.
Nem Samsung, hanem HP sztorim van, vettem másfél éve egy Photosmart C7280-as all in one printert, ha sokat mondok akkor 150 oldalt nyomtattam vele azóta amióta megvan, pár napja minden lámpa elkezdett rajta villogni, jött egy hibaüzenet, felhivtam a HP-t azt mondták vegyek újat...
Szóval ilyenek ezek a cégek, csak a pénzünk kell, terméket nem adnak jót cserébe az biztos...
A Burj Al Arab, avagy népszerű kínai körutazás egyik állomásaAkármelyik utazási iroda tulajdonosa zokogna örömében, ha exkluzív körutazására minden hely betelne kerek 13 másodperc alatt. Vélhetően így volt ezzel a Ctrip.com tulajdonosi köre is, akik 66 napos Föld körüli…..
Alvin666 2012.02.09 04:15:49
@Sicc:
"A krematórium nem válogat. Oda nem lehet pénzt vinni, meg kincskeet, értelme sem volna."

Igen nagyokos. Pont ezert utazzak el a lovejukat. Es jol is teszik.
Nesze!szer Szemben az idővel 2012.01.30 18:29:00
  Aki nem ismeri John Rankin nevét, annak jó lesz megjegyeznie. John egy angol kortárs fotós - leginkább divat témában. Elég egyedi a látásmódja. Számos magazinnal dolgozott már együtt, többek között a Vogue, a Harpers Bazaar, az Arena, az Esquire, az Elle, a Vanity Fair,…..
Alvin666 2012.01.30 21:40:20
FASZKIVAN! blog Úszó sziget 2012.01.20 10:42:00
Alvin666 2012.01.29 00:57:49
Sajnos Kitana az első bejegyzésére érkező kommentek miatt nem vállalta a masszázsblogban a további háziasszonykodást, pedig  több tízezer olvasó és az egész szerkesztőség repesve várta a folytatást, hátha kiderül, milyen viselkedést várnak a lányok a vendégeiktől és mi…..
Alvin666 2012.01.27 12:56:32
@xenuka: Ez nagyon ott van.

Egyebkent meg szerintem uriember nem jar kurvakhoz. Uriember elvesz felesegul egy normalis not, csinalnak par normalis gyereket, uriember ezeket kitanittatja egyetemen orvosnak, mernoknek, tanarnak. Uriembernek se penze, se ideje, se gusztusa ribancokhoz jarni. Azt hiszem nem vagytok tisztaban az uriember es a penzes szarzsak kozotti kulonbseggel...
Ölünkbe szakadt egy nagy halom pénz, de mit csináljunk vele? Rejtett, perverz vágyak és sikamlós gondolatok. Betegek vagyunk mind. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A CES 2012 kiállításon az Nvidia társalapítója-vezérigazgatója, Jen-Hsun Huang mutatta be az ASUS új, 7"-os kijelzővel ellátott táblagépét az ASUS MeMo 370T-t, amiben az Nvidia Tegra 3-as csúcskategóriás rendszerchipje dübörög. Az előzetes hírektől, miszerint a…..
• Írjatok „Chuck Norris és az iPhone/iPod/iPad” bölcsességeket, ha elég sok gyűlik össze, csinálunk belőle app-ot •1. CN nem dzsélbrékeli a telefonját, csak rámordul. (libaháj)2. CN a gyári kamerával is tud 121 megapixeles képet készíteni. (libaháj)3.…..
Noszvai András és csapata Bársonyoson jártak és véletlenül akadtak a világ legártalmatlanabb vadászgépére, a méltán híres MIG-15 házi gyártású másolatára. Trabant-alkatrészek, fürdőszobai apróságok, partvisnyél, a dugattyúmotoros (talán IL-2?)-kópiában a…..
Az a megdöbbentő, hogy az 53 éves csaj már akkor is viszonylag ismert volt, amikor én még csak a zenei eszmélésnél tartottam. A nyolcvanas évek végén kezdtem el viszonylag tudatosan zenét hallgatni, ő meg ekkor már a sokadik albumánál tartott.Ráadásul nemcsak régóta aktív,…..