Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacsarpad

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz döntés volt elhatározni, hogy elhagyom az országot ahol születtem, ahol éltem, dolgoztam, ahol sok barátom, ismerősöm van. De amikor végig gondoltam az elmúlt pár évet rájöttem, hogy nincs mit, nincs kit veszítenem. Csak pár olyan ember maradt akik őszintén szeretnek…..
Rég nem írtam ide, de sajnos kicsit lusta vagyok.Az elmúlt napokban sokat gondolkodtam mi a baj az emberekkel, miért is nem értik meg az MLM lényegét. Én Network Marketinggel foglalkozom. Hálózatépítő vagyok, termék tanácsadó.Nem forgalmazok terméket csak saját használatra…..
Kovács Árpád FLP Második 2012.04.21 11:50:00
Úgy érzem még van mit tanulnom a blog írásról. Vagy nem is magáról az írásról, hanem a beállításokról. Nézzétek el nekem ha nem olyan szép ez az oldal. De a lényeg talán nem is az oldal szépsége hanem az amit adhat neked. Mert ez a legfontosabb célja. Hol is kezdjem? Biztos,…..
Kovács Árpád FLP Első 2012.04.21 11:11:00
Mivel könyvet nem tudok írni ezért gondoltam leírom egy blogban a gondolatokat amik foglalkoztatnak.Most még be kell állítanom a kinézetet és pár dolgot de utána nekifogok és írok...
Ma 10:23-kor Budapest, Szeged és Székesfehérvár is csatlakozik ahhoz a nemzetközi kampányhoz, ami arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a homeopátiás készítmények semmiféle hatóanyagot nem tartalmaznak. Napjainkban Európában ezeket a készítményeket gyógyszerként…..
kovacsarpad 2011.02.05 23:58:44
@Lengyel:
Minden szavaddal egyet értek :)
Stefó küldte el egy induló vállalkozás linkjét, amelyik nagyjából a multi level marketing beszervezős-jutalékos rendszerének megfelelően tervez alapvető élelmiszereket árulni. Ez nem lenne önmagában akkora durranás, ha nem lenne ellenállhatatlanul vicces, ahogy a klasszikus…..
kovacsarpad 2010.10.20 10:41:42
@ZX: Teljesen igazad van.
Sajnos a sok tudatlan lejáratta azokat akik rendesen csinálják.
Ez egy szakma meg kell tanulni.