Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabopsz

0 bejegyzést írt és 273 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veszettül erős ragasztóval dolgozhatnak annál az illetékes szervnél, ahonnét ehhez a táblához intézték a szalagot. Annak a két piros foltnak a folytatása nemrég még egy fektetett x-et formált, az útlezárások egyetemes szimbólumaként takarta ki Solymárt, mint uticélt. Az út…..
szabopsz 2015.02.20 15:53:51
Nem is jártunk olyan messze az igazságtól, legalábbis a TV2 sajtóközleménye erre utal: Néhány másodperces probléma adódott az applikációt összesítő számítógép és a képernyős feliratot létrehozó rendszer között. Ezért fordulhatott elő, hogy az összesített eredmény…..
Az amerikai Drag Times szerkesztősége volt olyan piszok szerencsés, hogy kitolhatták az új Tesla P85D szemét. Ami persze így, ebben a formában súlyos képzavar, láthatóan a Tesla préselte a bent ülők szemgolyóit egészen mélyen a gödreikbe. Csak úgy repkednek a Holy shit!-ek, nekem…..
szabopsz 2015.01.30 16:14:15
@Aranyba mártogatott étnyúl:

Kérdezhetek?

A tesla annyit megy el egy töltéssel mint a specifikácóban van?

Öngól!
Ebben a pillanatban zuhant be a postafiókomba a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium várva-várt közleménye a január elseje óta létező megyei-alapú autópályadíjakkal kapcsolatos változásokról. Sajnos továbbra is fizetősek lesznek a fontos autópályakivezető-szakaszok, így például…..
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
szabopsz 2015.01.16 09:04:17
@Shadowbull:

Műszaki háttérrel a fronthajtásra gondolsz?

Jobban belegondolva, egy nem túl nagy egyterű hátsókerék-hajtással, nem igazán praktikus!
Vitézy Dávid menesztése nagy port vert fel. Hirtelen rengeteg szimpatizánsa lett, de vajon érdemei szerint vagy sem? Szakértőt hívtunk! Valamint elmentünk megvenni egy rommá tört de sérülésmentesnek hirdetett Volkswagent. Mi lett a vége? Az Égéstér 149. adásának…..
szabopsz 2014.12.12 12:00:18
@Hurri Kán:
Azt is megoldanák :):)
szabopsz 2014.12.12 12:24:40
@LSD RR:
Pihenteti, míg elül a vihar a cikk illetve autó körül.
szabopsz 2014.12.12 14:31:55
@ne most (CX):

A suzuki egy kicsivel jobban korrodált gólyaláb miatt visszahívást csinált, mert féltette az emberek életét.
Mivel itt tuti eladás és biznisz volt a célpont, akkor gondolj már bele, hogy mennyre pont telibe sz*rta hogy hol mennyire fog átrohadni fél 1 év múlva a futómű bekötési pontja.
Na ezért nem lesz tartós sőt életveszélyes.

Paraszt megveszi, belemegy egy kátyúba, és fikázik hogy milyen szar a fauvé, mert egy kicsi gödörtől kiszakad a kerék!
Ugye ő hibátlant vett.
Nem ritkán a túlzott költségcsökkentés vezethet nemzetközi botrányhoz. Az áldozatokon azonban ez nem segít. Ennek ellenére vidámak maradunk. Jöjjön! Az Égéstér 147. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
szabopsz 2014.11.27 14:27:06
@rekspeiler:

Igen, de tudod mennyi ember vezet piásan?! Nem is sejtenéd.

Egy irodaházba voltunk egy nagy budapesti taxis céggel. Számtalan alkalommal utaztam együtt a liftben olyan hivatsásos sofőrökkel, akik után kiszállva még én is megszédültem a tömény szesz illatától ami kipárolgott, és hozzáteszem, nem BKV-val távoztak!

Ők pedig ebből élnek! Baleset pedig hála istennek elkerülte őket.
Vajon mennyibe kell kerülnie, hogy idehaza is megvegyék a Bulgáriában összerakott kínai autót? És miért kitolás az Uber? Az Égéstér 146. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Mit tehet a laikus, ha megbízott a szerelőben? Legyünk inkább pesszimisták? És mit mond erre a tuningpápa? Az Égéstér 145. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Elég nagy port vert fel Zách Dani legutóbbi riportja, melyben egy látszólag naiv és jóhiszemű ügyfél kanosszáját dolgozza fel, melynek végén rengeteg kidobott pénz és egy működésképtelen autó állt. A cikk után temérdek levelet kaptunk, nem csak a konkrét szerelővel…..
Vakon teszteltünk és profi műszerrel játszottunk idegölő NEDC-ciklust két napon át. Megdöbbentő eredményekkel. Na és némi sör. Az Égéstér 144. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Rácsodálkozunk a Nyugatra, mint x évvel ezelőtt, valamint kesergünk a drága kisautók felett. Az Égéstér 140. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
szabopsz 2014.10.10 14:36:12
@outtatime:

Ezek szerint te nem láttál még szép és igényes fabetétet.

Fabetétet csak 10 millió felett érdemes autókba nézni.

Nem, nem fogják kinőni, ha nem tetszik ne nézd/ne rendelj fabetétes autót. Ezzel akarnak nagy és hatalmas presztízsű autóknak látszani.

Olcsó autó, olcsó fabetét, azok nyilván nem is jók.. de van persze kivétel.

Miért a karbon HATÁSÚ betétek sokkal jobbak? Vagy az alu hatású festék a műanyagokon?!
Ezek mind nagyobb fa*zság áll, mégis beleteszik.
Vagy az zongoralakk fekete műanyag betéteken, amiken végigmegy egy légy és össze is vannak karcolva?!

Neked az tetszik, nézegesd azt. ÉN nézegetem a BMW mocskosul igényes uszadékfából(tudod, olyan amit nem kell kivágni) készült fa betétjeit.

Bugyuták a hasonlataid!
Elavult dolgokat sorolsz modern autókba. Egy szalagos magnó nem lehet modern dolog, cserébe egy szép fa betét igen.
Építik már. Szóval az úgy volt, hogy tavaly valamiért szerették a nézők a hülyét meg a tudóst egy műsorban. Vagy nem, de nézettség szempontjából ez valahol mindegy, így szóltak, hogy csináljuk tovább. Oké, de legyen durvább, nehogy a végén ne tűnjön veszélyesnek a…..
szabopsz 2014.10.03 10:35:49
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
szabopsz 2014.09.23 16:10:36
@Tie: Állat!

Hétköznap városba: 120D bmw
hétvégén: Toyota Land Cruiser
pályán: opel omega A evo 500 by matzel
Megfigyelték, hogy az utóbbi időben sorra születnek az érdekes autós témák a szerkesztőség tövében? Nyáron felfedeztük a lekopott rokkantparkolót, egy héten belül felfestették. Évszaktól függetlenül, esős időben sorra törik össze magukat az épület előtt kanyarodó…..
Mit vegyünk és hogyan hozzuk be? Motorok, autók és álrendőrök. Korrupció és nepperűzés. Égéstér fullextra! Az Égéstér 136. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
szabopsz 2014.09.11 16:08:14
@srank:

Olvass és értelmezz!!! Balthazor Hellman szépen leírta, minden benne van.
Múlt heti szerdai posztom utóélete során merült fel egy csodás program erre az esős hétre Sopronban. A tuning Robikapa se rossz, de azért egy veterán láncfűrész kiállítás (hivatalos nevén Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó) mindent visz. Többek…..
Láttunk már rotakapákat egymás ellen versenyezni, vicces és szórakoztató dolog. De az, amit a videón látunk már szinte ijesztő. Egy ilyen kétkerekű kistraktor, a mögé csatolt utánfutóval tökéletesen alkalmas arra, hogy mondjuk hússzal csettegjen az úton. De hogy a…..
szabopsz 2014.09.09 15:51:01
Megnéztem mit csinált volna ekével a mezőn:D:D

@Hun_Fighter:

Nekem más a tapasztalatom, Daninak írtam valami bolha dolog miatt, és tök közvetlenül válaszolt!
Nem működik jól a gépezet, de a pénzt viszi, ellenben az utakon rengeteg a rom évtizedes slickeken és pocsék állapotban. Az Égéstér 135. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
szabopsz 2014.09.04 16:55:10
@Leadfoot:

Nyilván nem lehet agyi kapacitáshoz kötni, mert egy vidéki faluban egy előzés is már a szokatlan forgalmi szituációk kategóriájába tartozik.

A másik, hogy egy sofőr annyi dolog miatt lehet láma hogy azt oldalakon keresztül lehetne elemezni! A láma pedig épp olyan veszélyes mint az agyatlan előzgetős(láma)!
A helyzet valós, nyilatkozni viszont mégsem szeret senki. Miért is? Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
szabopsz 2014.07.31 12:12:33
@jaty:

Nem tudom, hogy autóvásárlásnál így van-e, de ha pl veszel egy terméket akkor 3 munkanapig, interneten vásárolva 14 napig elállhatsz a vásárlástól a kereskedő pedig KÖTELES visszavenni a HIBÁTLAN terméket, még ha nincs csomagolása akkor is.

Valami hasonlóra gondolhatott ő nem?

Ez az elállási jog, de autóknál létezik ez?
szabopsz 2014.07.31 14:31:48
@Giro:

Te meg aztán tudsz nagy hülyeségeket írni!
szabopsz 2014.07.31 14:45:17
@Kulics:

Okés, pl bárdi vagy unix, ha egy légszűrő 1000 forint, abból 100 forint a bekerülési ár. Igen, az hogy kínába legyártották áthajóztatták bevételezték.

Tessék itt a piaci rés, akkor kell nagy tételbe venni 200 forintért árulni(vagy bármi mást), vinnék mint a cukrot, de rájön, hogy az egyéb költségek miatt majdnem ott lesz árban, ha nem bukik rengeteget rajta, mintha megvette volna boltba.

Na ez nem fér az okos fejébe!
TComment Iszol vagy vezetsz? 2014.07.24 13:14:36
A bringás aktivista, az újságíró és az orvos beszélgetnek. Kellenek nekünk a piás biciklisek? Döntse el. Az Égéstér 129. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
szabopsz 2014.07.24 13:41:33
@helyközi ember:

Bizony az se!
szabopsz 2014.07.24 14:59:13
@rekspeiler:

Kössz, majd megoldom! Ez se megy!
Tudják önök, milyenek valójában a helyek, ahol szeretett autóik készülnek? És mivel etetik az újságírót? Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
szabopsz 2014.05.29 11:19:12
Turbófeltöltőt vásárolna, motort csapágyaztatna, vagy inkább elmenne tíz napra a Balatonhoz a családjával? Érdemes az autó karbantartására odafigyelni, sok pénz múlhat rajta. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
szabopsz 2014.05.09 11:25:52
@toce: @novothauto:

Mindkettőtöknek igaza van!

Mert lehet ha a megfelelő olajjal lett volna szervizelve akkor nem lesz ilyesfajta lerakódás az előszűrőben.
Az egyszerű magyar autószerelő most mindegy mi okból a frankó olajat eladta, és vett helyette bele vipeset hunoilosat, hogy a nívó pálcán friss olaj legyen már, mikor a MÁRKASZERVIZBEN az ügyfél megnézi.(élettapasztalat)

Ha valóban korrekt olajcseréken van túl az autó akkor Tibinek van igaza, hogy ezt a lépést a Gyártónak kellett volna ismertetnie, leírnia.

Én morális alapon előzőt tartanám életszerűbbnek, még azt se tartom kizártnak, hogy a rengeteg pancsolt és vagy hamisított motorolaj bekerült a magyar szervizhálózatba is.
Annak fényébe főleg hogy egy nagy magyar alkatrész forgalmazónál megjelentek a hamis vezérmű szíjak, és bizony nem ismerték be, el, pedig hologram is volt!
szabopsz 2014.05.09 11:31:46
@Szabi01:

Erre mondom én azt, hogy ez nem jelent semmit!
szabopsz 2014.05.09 11:41:22
@zupa:
Pedig létezik, csak ügyesen kell keresni!