Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toekmaas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
Gondolom sokan emlékszünk régi rádióműsorokban elhangzó üzenetekre, miszerint Pisti látott egy lányt a vonaton, szemeztek egy darabig, de a lány leszállt Sárbogárdnál. Pisti üzeni, hogy ha a lány hallja, küldjön neki levelet. Akkoriban azon töprengtem, vajon mekkora esélye van,…..
Nincs is annál szebb, amikor a spammer saját reklámjával spammeli körbe a világot:A főnököm ma az alábbi emailt kapta! Elég érdekes! És szerény véleményem szerint igencsak törvénytelen lehet! K Chris From: Molnár Zsolt [mailto:molnarzsolt2007@gmail.com] Sent: Tuesday, February…..
Sztármagazinban sztárhíreket. Mi az, hogy esik a hó? Meg hogy lehűlés? Hol van ebben Britney Spears, de legalább egy nyamvadt Kustánczi Lia? Villant-e pinát Paris Hilton, amikor dúlnak a mínuszok? Na ez, érdekes. De hogy fehér ízé esik az égből, azt csak akkor számít, ha Zimányi…..
Méltatlanul keveset foglalkozunk a kéményseprőkkel, akik elképesztő tízezrekre veszik le az embert azért, hogy 2 perc alatt végigjárassák a tekintetüket egy kis aknanyíláson, amire csak kéményseprőszemmel látható vegytintával nyilván olyasmit írtak, hogy "Na, ezt a…..