Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exike

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alkalmazottként talán az utazási idő megspórolása, munkaadóként pedig a kisebb irodával járó kiadáscsökkenés jut eszünkbe először, ha a távmunka előnyeit mérlegeljük.Ezek azonban csak a jéghegy csúcsát jelentik, mert rengeteg további előnye és járulékos pozitív hatása lehet, ha a home office egyre…..
Exike 2020.06.05 21:59:54
@alalala: hát én valószínűleg dinoszauruszok között dolgozom (közszféra), mert annak ellenére h elektronikus ügyintézés van, és mindent lehet a számítógép mellől intézni, abszolút nem preferálják a home office-t.

becsületükre legyen mondva, március közepén villámgyors volt az átállás, de most júniusra már meg is szüntették ezt a lehetőséget, és mindenkit visszarendeltek az irodába.
  Ha megkérnénk az utca emberét, hogy soroljon fel öt-hat közmondást - csak úgy, ami az eszébe jut -, a címbéli nagy valószínűséggel a legtöbb listán szerepelne. A fene se érti, hogy mitől ilyen élő és népszerű még mindig, holott százan százféle módon igazolták már hamisságát.   Nem szükséges…..
Exike 2017.11.09 23:11:32
@xclusiv: talán mert éjfélkor nincs tömegközlekedés
Anikó manga girl ábrázolása teljesen jó, ám a bokában végződő nadrág értelmezhetetlen. Már így is mindig képzelgésen kapom magam annak kapcsán, hogy a jobb térde rendszeresen külön életet él, de immár a bokája is elvált az alsó lábszárától. Javaslom, küldjük együtt a csít, hogy a hízás útjára…..
Exike 2016.11.05 16:41:57
@bimbambusz: hofi géza
Hogyaszongya, tegnap beköltöztek nyolcan, és rögvest izomból buliztak is, de ezt mi nem láthattuk, mert akkor ment élőben, és úgy nehezebb, de asszem nem lehetetlen kiblőrözni a szájukból a piát meg a cigit, meg Vivit. Mármint nem a szájukból kellett volna kiblőrözni Vivit, hanem en bloc, mert kis…..
Még a terhesség előtt észrevettük a párommal, hogy néhány kisgyermekes szülő szinte "emberiség és jóízlés ellenes" bűnöket követ el a közösségi médiában a posztjaival. Így mielőtt megszületett Emily megegyeztünk, hogy mit ne csináljunk a Facebook-on, ha majd a delíriumban elveszítjük a józan…..
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
A párbaj pont olyan volt, amilyennek vártuk, Fanni sikoltozott és ostobaságokat beszélt, saját bevallása szerint három felest tolt, attól lett a szokásosnál is extrovertáltabb. A hárpinátornak is becézett csajt Laci komoly poénokkal oltotta, a stúdió közönsége néhol sírt a…..
Folytatódik Laci és Edina vívódása, aminek keretében mindketten bevallják, hogy vissza akarnak jönni, és felismerik azt a fontos igazságot, hogy egyikük vissza is fog. Hogy mi lesz utána, azt talán csak a telejósdások tudják, az viszont biztos, hogy Dóri rosszalkodott, és ez a…..
A mindig csodálatos Lilu celebrálja az összefoglalót, amitől a mezei néző cián kapszulára is haraphatott volna, annyira cefet unalmas is lehetett volna, de adjunk hálát az aranykezű és sasszemű villaszerkesztőknek, akik ebből a temérdek bélsárból is ki tudták meríteni a…..
Laci meg Edináét mondana le a milliókról és az ajándék autóról. A naplementében Richard Calyderman nagyon romantikusat klimpírozik, de a háttérben azért Aurelió meglengeti a faszhelikoptert. A villa egyetlen hatalmas sustorgás, különböző leosztásban ugyanazt beszéli meg…..
Exike 2015.02.09 21:56:39
@dRm: ha már úgyse tudnak rajta változtatni, megpróbálhatnák poénra venni, az szimpatikusabb lenne, mint a nyüglődés
Exike 2015.02.09 21:58:20
@(Adott Esetben!) Köcsöglány: nekem az volt furcsa (pozitív értelemben) Izában, h az elején totál közönséges volt a stílusa, rossz volt hallgatni, és a játék végére finomodott és választékosabb lett a beszéde, egész értelmes csajnak tűnt már.
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során. Főszerepben a pszichózisok Bulikával…..
Exike 2015.02.01 16:46:39
@kiingattak: Edina vonzalma azért ingott meg Laci iránt, mert ő egy határozott, szenvedélyes jópasiba zúgott bele, de Laciról most kiderült h jócskán lelkisérült és egy kapcsolatban becsicskul a szerelemtől. Ez a szintű ragaszkodás és féltékenység, amit Laci produkál, beteges.

És szidhatja itt bárki Fannit a butasága miatt, már az első héten levágta Laciról h mennyire szeretetéhes, amikor Dórihoz kezdett ragaszkodni.
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
Exike 2015.01.27 15:09:48
@kamilla123: ezzel a barátnő kidobással úgy vagyok, h persze undok húzás volt - valószínűleg úgy gondolta h ez hatásos nyitójelenet lesz egy komisz karakternek, de még mindig egyenesebb volt, mint amit Zsolti művelt a tavalyi szériában, h nem zárta le időben a kapcsolatát, és a villából kellett szakítania.
Exike 2015.01.27 15:12:41
@Magg.: na én meg pont fordítva vagyok, most maradtak azok, akik közül már akárki esik ki, kicsit vagy nagyon hiányozni fog a villából. :)
Exike 2015.01.27 15:17:02
@Conchobar: pedig vmi nekem is rémlik h volt köztük ilyen beszélgetés, de lehet h csak az éjszakai streamben...
A mai hogyvoltot Leninnel indítjuk: „Tanulni, tanulni, tanulni!”. Bár igazából ezt Szálin mondta, miután közösen kicsináltak pár százezer oroszt. De ez most lényegtelen, mert a villában máshogy szabadulnak meg az ellenfelektől. Viszont a szerkesztők jól ismerték fel, hogy…..
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
 Az RTL Klub mutatta be a Szerelemben, háborúban című török sorozatot január kilencedikén dupla epizóddal, de olyan kevesen voltak rá kíváncsiak, hogy a harmadik epizódot már nem is fogják leadni. Az RTL Klub-on ritkán bukik meg sorozat vagy saját gyártású műsor, persze volt…..
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
Exike 2015.01.12 16:04:17
@Krétagarbó: ja a nézőkkel is az a baj h olyan gyorsan felejtenek, Zsu már az elejétől gázul viselkedett, nem arról van szó h most hibázott egy nagyot (megjegyzem nem is hibázott, csak balul sült el egy terve).
Exike 2015.01.12 16:05:59
@Bujumburi: talán nyolc hónap múlva szül egy gyereket és akkor végre észhez tér. : )
Exike 2015.01.12 16:15:35
@Magg.: még a VV5-ben volt egy (számomra) ennyire ellenszenves karakter, a Vera. Aztán a játék közepe táján rájöttem, h ő nem rosszindulatból csinálja amit csinál, hanem csak valami kattanása van. Nem is utáltam tovább.
A Zsut viszont továbbra is rosszindulatú, ármánykodó, hazug nőnek tartom, és szerintem ezen már nem fog tudni változtatni. Már azt se tudom tisztelni benne, hogy édesanya, pedig sokáig próbáltam magamban ezzel mentegetni a karakterét.
Az ünnepek és a téli szünet elsodorták az előző Rising Star beszámolónkat, úgyhogy a most vasárnapi adáshoz úgy álltunk hozzá, hogy talán már csak olyan emberek maradtak bent, akik tényleg jól tudnak énekelni. Hát nem lett igazunk, de legalább a közönség azt a versenyzőt…..
Exike 2015.01.12 15:09:06
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
BUÉK minden VV nézőnek, olvasónak! Sajnos kissé megcsúsztam, ezért elnézést mindenitől! Az új év nem is kezdődhet jobban, mint egy jó kis kihívással. Bence is ezt sulykolja belénk, illetve az applikációt.Kezdünk azzal, hogy Basszájba büntetést kapott, mert megrugdosott egy…..
Exike 2015.01.02 23:34:34
@Bujumburi: mert hisztis
Exike 2015.01.02 23:36:53
@vastyúk is ..: no tegyük fel jóindulatúan h tényleg nem vót szex,
ez esetben valószínűleg csak erősen hozzádörgölte magát Laci és ettől LILUlt be. :-)
talán ezért is kérdezte meglepetten h neked ez így jó?
Exike 2015.01.02 23:43:49
@csincsilla72: Zsu szerintem lazán megerőszakolta volna Lacit, ha az nem a hasán fekszik. :D
Ami miatt nem tudtunk aludni, hogy akkor most hogy is volt az, hogy Edina is azért kampányolt az érdekbarátainál, hogy rája basszák a könyöradományul adott kiválasztó jelet, oszt mégsem ő kapta a zöld kendőt, hanem Robin, a nagy rejtély ma végre kiderül. (SPOILER ALERT:…..
Exike 2014.12.30 15:01:58
@verkli: feltéve h megnyerte az előző párbajt :-)
Exike 2014.12.30 15:13:48
@bigél: azért azt ne, én még szeretném látni Fanni és Dennis arcát mikor megtudják h szülők lesznek :D (és most nem a papás-mamás hétre gondolok, ha lesz olyan)