Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.Islander

0 bejegyzést írt és 530 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajda Zsuzsi mondta, hogy kemény lesz ez a két hétvége, két egymást követő vasárnap 28km környéki hosszú futásokkal. Két hete a Velencei-tó kerülésen, tegnap pedig az Óbudai futófesztiválon futottam 28 kilométert. Fontosak ezek a futások, hogy megismerjem a szerveztem, hogy…..
Futóblog Trend 2012.04.22 20:43:00
Hétvégi logom:   Vajon mi okozta a negatív spirált? Az mindenképp, hogy összefüggést vélek felfedezni a teljesítményem és az étkezéseim között. Szombaton és vasárnap kevés reggelit követően három órával később indultam neki. Egyszerűen nem ment. Vagy ekkora…..
M.Islander 2012.04.23 16:20:40
@adam182:
ehhez a távhoz tényleg nem kell készülődés, nem kell folyadék és a carbo-loading is tök felesleges...

így évek múltán egyszer érdemes lenne megpróbálni a "teher alatt nő a pálma" figurát.
Az egy dolog, hogy Bikkmakk86 egyáltalán nem tudott sehol fizetni a csipkártyás MasterCardjával Mexikóban, de az MKB még 8 eurót sem hajlandó jóváírni a kényszerATMezés után. A Homárnak mintha az rémlene, hogy Amerikába Visa-kártyát kell vinni, de lehet, hogy Mexikóban az sem…..
Múlt hét pénteken Tomi barátom felvetette az ötletet, hogy menjek el vele reggel edzeni, meghív. Délutánra 4x2,5 km résztávos edzésem volt betervezve, így gondoltam nem árthat valami egyéb mozgás is. "Meddig fog tartani?" kérdésemre adott "csak tizenhat perc"…..
Tudjuk, tudjuk: futócipőt nem hordunk utcára. Van rá ezer meg egy jó okunk. Nem arra van kitalálva, tehát feleslegesen csökkentjük az életciklusát egy olyan terméknek, ami jó eséllyel lényegesen drágább, mint ami helyett hordjuk. A legtöbb futócipő mintha pont ezért…..
Úgy tűnik, hogy az m1-nek nem jött be az a terve, hogy a nézők a karakterek bevezetése és a történet beindulása után majd rákapnak a Marslakókra. A köztévé napi sorozatából már lement négy hét, a nézettségen ez azonban nem látszik. A Marslakóknak a teljes népesség…..
Futóblog Drugs Bunny válaszol 2012.03.24 08:06:17
A Futóblog alapos olvasóinak nem lehet ismeretlen Drugs Bunny neve. A kíméletlen tollforgató testépítő edzővel Winkler Róbert már 2010 elején összehaverkodott. Drugs a Futóblogon később is felbukkant. Drugs bevezetője arról, hogy mit együnk: Drugs véleményét…..
Bear Gryllst szokás azért nem szeretni, mert a túlélőműsor felvételei közben gyakran nem ott alszik, ahol mondja, hogy alszik, hanem mondjuk egy szállodában. Én ettől nem tudok úgy kiborulni, mert inkább aludjon egy ötcsillagosban, csak legyen jó a műsor. És a műsor nem attól…..
M.Islander 2012.03.02 11:47:22
Ahhoz képest, hogy a logóért egy "Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Kft." elnevezésű szervezet felel, nem is olyan rossz. Csak egyszerűen unalmas és jellegtelen. Lehet, hogy bennem van a hiba, mert a régi arculatért sem tudtam lelkesedni. Hivatalosan az…..
A Dal című köztévés dalverseny első adását felettébb kínos technikai bakik, hiteltelen és unott zsűritagok, no meg a 10 indulóból legalább négy esetében gyanúsan ismerős (értsd: már létező felvételekre hajazó) dalok jellemezték. A három továbbjutó mellett Tóth Gabi Nem…..
Ideje továbbgondolni a regisztrációs adó, illetve a rendszámok kérdését, nem pedig hetente új ötletekkel rettegésben tartani az autósokat. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
M.Islander 2012.01.28 13:54:20
@mike-kulas:
talált-süllyedt!

bár hazánk bölcsei annyira kreatívak mostanában, hogy erre is kitalálnak majd valamit ( lebilincs?, elszállítás? matrica?)
M.Islander 2012.01.28 19:31:15
@MintaMókus:
mivel gyomorbeteg tippjeiddel kivétel nélkül mellélőttél, érdemben nem reagálnék ezekre.
változatlanul a nettó baromság kategóriájába tartozik amit írtál, és motorosként reagáltam erre.
(ha az ötcombú asszonnyal a jogszabályokat szeretnéd tanulmányozni, egyik kommentelő segít ebben is: namostatutti 2012.01.28. 18:37:09)
Futóblog Ezt nem lehet ellazsálni 2012.01.25 19:32:00
Sajnos csak a Oxygen-ben kezdtem el bosszankodni, hogy miért nem szóltam Winklernek. Biztos tetszett volna neki ez kombó edzés, és hát lehetőség szerint arra kell mindig törekedni, hogy ne csak magamat szívassam.  Mostanában tényleg kegyes az időjárás, olyan pocsék idő nincs,…..
Wesseltoft Schwarz – Duo (Jazzland Records) A német producer, Henrik Schwarz és a norvég jazz-zongorista, Bugge Wesseltoft két éve zenélnek együtt. Improvizatív fellépéseiken az elektronika és a jazz manapság talán legizgalmasabb fúzióját játsszák: túllépve a műfajok és…..
Futóblog Átálltam 2012.01.23 07:59:02
Világéletemben erősen hittem abban, hogy én egy esti futó vagyok. Valahogy úgy alakult. Szónokolni is tudtam róla, miért jó. A reggeli futás tagadhatatlanul rockysabb, de eleve hogy van már az, hogy étlen-szomjan megyünk el futni? Vagy reggelizünk, de akkor várni kell másfél…..
Futóblog Újratervezés 2012.01.16 14:14:00
Feltételezem mindenki megemésztette a 2011-es év futással kapcsolatos tetteit. Ez a számvetés nálam is megtörtént. A kép vegyes. Akadtak kudarcok, számszerűen kettő, emellett még egy régi terv sem jött össze, bár utóbbinak igazán nem is volt realitása. Ami ezen kívül futás…..
Futóblog Tavaszi hídavatás 2012.01.07 14:19:00
Remek időnk volt szombaton, sütött a nap, 4-5 fok körüli hőmérséklet, Margit híd avató futás. Futócipőt is vettem, DK-val elkezdtük a távot, ami tökéletesen az én poroszkálásomra lett méretezve. Majdnem 4 km (3,89-et mértem, 6:30-as tempóval), a híd két oldalán végig,…..
M.Islander 2012.01.09 15:25:45
Futóblog Láttad már futni magad? 2011.12.29 10:40:00
Kedden ellátogattunk a Népstadion mellett található fedett pályára. A helyszín légköre zseniális a gyors futáshoz és annak képi rögzítéséhez.  Mi is így tettünk. A mozgásom nem, hogy nem látványos, inkább elgondolkodtató. Az az ötletünk támadt, ha megbeszélünk egy…..
Futóblog Hol futtok szmogban? 2011.11.20 18:18:03
Futóbolond kérdezte még a rákászkabát-poszt végén, de mostanában engem is sokat foglalkoztat a téma: mások hol futnak, ha 400% a szállópor? Nem is önmagában másokra volnék kíváncsi, mert a legsúlyosabb szmogriadóban is látok futókat Újpesten, vagy az Árpás-hídon át a…..
Jövő nyáron minden az olimpiáról szól majd egy darabig, de már most egyre több hír érkezik erről. Most például kiderült, hogy az esemény reklámjaihoz többek közt a Clash London Callingját választották ki a szervezők. Mindenképp érdekes a döntés, ugyanis az 1979-ben…..
Futóblog Edzés előtt 2011.11.14 08:12:00
Valakivel előfordult már olyan futás előtt, hogy nem működött a pulzusmérő jeladója? Az alábbi rövid felvételen a jeladó mellkasöv szakszerű üzembehelyezését láthatjuk: A rossz hang miatt kis segítség az értelmezéshez: ha nincs benedvesítve nem adja a jeleket. Ezért…..
Bár igazi turnét nem kapott Lou Reed és a Metallica közös lemeze, a Lulu, azért az év valószínűleg legnagyobb port vert lemezének pár darabját így is megismerhetjük élőben. A különleges párosítás tegnap például a Later ... With Jools Holland nevű angol tv-showban…..
M.Islander 2011.11.10 07:09:48
Subba Fuck Yeah: KOHAN SHOW 2011.10.31 11:31:00
Ez valami földöntúli, NOT HUMAN szintű viccesség. Álompasi! Törvényt rá, hogy minden ilyen kisköcsögnek járjon videókamera, és egy stáb! Ugyanitt a világ legszebb szerelmesvideója.   ..