Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Game of life

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Megint kéregetnek 2009.06.13 13:15:00
Úgy látszik, Gyurcsány divatot teremtett, megy a parasztvakítás ezerrel. Múltkor a válságalapba pénzt, most meg ingyenes balatoni szálláshelyeket kérnek a népnek. Tegnap volt Balatonfüreden a "Szeressük a Balatont!" című konferencia, ahol Suchmann Tamás, a Balaton…..
Bajnai, olyan volt mint az a celeb, aki bugyi nélkül, széttett lábakkal száll ki a limuzinból, és "villant" egy merészet. Úgy is mondhatnám, hogy lehullott az álarc ... Ilyet talált mondani a pártonkívüli szakértő min.elnök a tervezés alatt álló ingatlanadó…..
Game of life 2009.05.12 21:25:05
@cooper:
Ma én is ezen gondolkoztam.
És ebből még anyagi haszon is húzható az SZJA bevallásban te is feliratkozhatsz a kedvezményezettek közé kb. az 1850 technikai számmal megalapítod az Önimádók egyházát és valaki csak felajánlaná ide is az adója egy százalékát.:D
Olvastam tegnap a hírportálokon, hogy a távozó miniszterek (Gyenesei, Szűcs, Veres, stb) milliókat tesznek zsebre ki nem vett szabadságuk után. Veres Jani például hat évnyi munkássága során alig vett ki szabit, teljes gőzzel dolgozott az ország gazdaságán (meg is látszik rajta…..