Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidéki suttyó

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hiába, mellet villantani már nem sikk. Angelina ugye szépen előrukkolt a virgácsával az Oscar-gálán, lett is belőle mindenféle vicc. Charlize Theron ezt most sokkal stílusosabban teszi - Vogue címlapon. A májusi szám borítóját Patrick Demarchelier fotózta, a ruha pedig…..
vidéki suttyó 2012.04.06 22:33:06
@Kelly és a szexi dög: Még jó, hiszen a Rém-ben felismerhetetlenre volt maszkírozva.
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
  Nem kell mindig kaviár? De, úgy tűnik, igen! Új mánia van a láthatáron! Kaviárhoz hasonlító - innen az elnevezés - színes gyöngyökkel díszítheted karmaidat. A kaviár manikűr ötletét Charlotte Knight vetette fel, aki a Ciaté (ez egy angol kéz…..
vidéki suttyó 2012.03.21 16:02:57
A lányok általában nagy egyetértésben vannak a szezonváltások alkalmával, hogy nincs mit felvenni és hogy a jó isten tudja, hogy miben is jártak egy évvel ezelőtt ilyenkor. Hát mondanom sem kell, hogy én is realizáltam, hogy "nincsen" tavaszi cipőm.Ezt a súlyos és…..
Selmeczi alá valami elképesztően zseniális szöveget tolt az írnok, mert ugye Gabikáról nagy teljesítményeket sosem feltételezünk. Egy rövid MTI-sajtóközleménybe belezsúfolni a teljes "elmúltnyolcévet" tényleg példát mutat minden közleményíró pártállami (vagy állampárti)…..
Mivel lehetne jobban lenyűgözni egy nőt egy elegáns és méregdrága étteremben elköltött pazar vacsoránál? Hát azzal, ha a férfi saját maga készíti el a romantikus vacsora fogásait a saját két kezével, a saját konyhájában. Ha fáradságot nem sajnálva megveszi a…..
vidéki suttyó 2012.03.10 14:18:47
@flippant: Azért van szüksége cselre.
„365 nap elnyomás, 1 nap képmutatás” - vázolta a problémát az egyik transzparens a magyar feministák nőnapi demonstrációján. Nagyobb időtávlatban nézve a nők emancipációja ugyan nyilvánvalóan a legjobb úton halad, de ez valószínűleg nem vigasztalja azokat a nőket,…..
Röviden: dr. Schmitt Pál megcáfolta a plágium vádját, elmondta, hogy a kisdoktori 20 évvel ezelőtt, írógéppel készült. Vagyis a neki felrótt copy-paste kizárva.Hosszabban:Azt hittem - de tényleg - hogy legközelebb már csak a köztársasági elnök politikai nekrológja kapcsán…..
vidéki suttyó 2012.03.08 22:57:02
A farsang vagy más szóval karnevál gyökerei az ókorba nyúlnak vissza és a kereszténység térhódítását követően is megmaradt. Farsang idején, s kiváltképp a böjt kezdetét megelőző néhány napban (amit farsangfarkának is neveznek) természetesnek számít a vidámság, a…..
vidéki suttyó 2012.03.08 10:10:40
Idén eljött a várva várt este, átadták az Oscar szobrokat. Most is elsősorban a szolid sminkek és a fényűző ruhák domináltak.Gwyneth sminkjét a NARS egyik vezető sminkese készítette el, Leslie Lopez. A smink bronzos, napbarnított hatást mutat. Tökéletes összhangban van a…..
vidéki suttyó 2012.02.28 13:00:30
Nesze!szer Angelina kétszer 2012.02.27 17:11:00
    Kicsi post, két történés. Szerintünk szépséges ez a kép, de van benne valami furaság. Vagy csak szokatlan így, feliratok nélkül egy Vogue címlap? A török kiadás márciusi számának borítója ez, nekünk van benne egy erősen nyolcvanas évek vonulat. Hogy…..
   A töltött hagyma receptje után felvetődött az olvasói kérdés: mitől más a makói hagyma? Első körben csak annyit tudtam válaszolni, amit magam is látok: a gumó gyökér felőli része csúcsosabb, mint más fajták esetében. De most egy kicsit utánanéztem, és akit érdekel, ezen a linken…..
vidéki suttyó 2012.02.20 21:07:32
"Sziasztok!Mostmár 99,99% hogy nálam is lesz cukiság otthon:)Ő egy alig másfél hónapos kis homokszínű angóra vadászgöri, aki a hét végén költözik hozzám. Neve még nincs (a tenyésztőtől fog kapni egy törzskönyv-nevet, de az nem ugyanaz) ,szívesen vennék…..
vidéki suttyó 2012.02.05 17:10:08
Már egy jó ideje figyelemmel kísérem Ferencz Vanda munkásságát. Először a USE korábbi kollekciói során lettem az ékszerekre figyelmes, melyeket akkor Vanda készített."Vanda alkotói ereje kitartó és szenvedélyes, a rutin számára ismeretlen. Technikailag mindig magas…..
vidéki suttyó 2012.02.04 23:53:05
Ettem már pár különleges helyszínen életemben, de a milánói dóm melletti ház tetejére létesített nagyon modern Cube nevű étterem azért a maradandó élmények közé tartozik. A Galleria szomszédságában hihetetlen a kilátás, a dóm épületét én még sosem láttam ilyen…..
Sajnos Kitana az első bejegyzésére érkező kommentek miatt nem vállalta a masszázsblogban a további háziasszonykodást, pedig  több tízezer olvasó és az egész szerkesztőség repesve várta a folytatást, hátha kiderül, milyen viselkedést várnak a lányok a vendégeiktől és mi…..
Végre történik valami az ellenzéknél! Ráadásul valami igazán értelmes. A héten ugyanis az LMP, a DK, a Jobbik és pár mszp-s obstruálta a kormánypártok antidemokratikus törvénygyárát.A Fidesz-KDNP cselesen a sokat vitatott, nagy horderejű, de úgy is fogalmazhatnánk forradalmi…..
vidéki suttyó 2011.12.02 22:45:33
@kolbászoszsömle:
veled együtt, te hülyegyerek
Mivel is kezdjem? Talán a traumával, amit akkor éltem át, amikor megtudtam, hogy férjem, akit imádok, és akinek  társa, barátja, szeretője, szerelme vagyok, mikor melyikre van szüksége, erotikus masszázsra jár. Nem csak úgy hébe-hóba, vagy véletlenszerűen, vagy jaj, hova…..
Török Gábor ma reggeli elemzésében remekül megfogalmazta mi a probléma a Fidesszel: "A kormány egyre gyakrabban és egyre látványosabban kénytelen szembemenni ellenzéki időszakában hirdetett mondataival, ráadásul nyilvánosan azt sem vállalja, hogy egyáltalán viszonyuljon…..
Régen volt szó a homeopátiáról. Pedig az áltudományok, az álorvoslás és az alternatív gyógymódok királya igazán több szót érdemelne. Nemrég jelent meg egy cikk, melynek szerzője Peter Fisher homeopata és amely valami "plauzibilitási elfogultság"-ról beszél. Szinte azonnal válasz is érkezett, Steven…..
vidéki suttyó 2011.08.29 16:24:27
 A Magyar Ízek Sétánya egyenletesen alacsony színvonalú, egy súlyos mélyponttal: ez sajnos az Ország Tortája. Magát a tortát a budai rakparton mellettem ülő anyuka szavaival tudnám a legjobban jellemezni, aki három pfujjogó gyermekébe próbálta belediktálni a…..
Annyi ideje tart a huzakodás, pereskedés, erőfitogtatás, hogy lassan teljesen elfelejtjük, miként néznek majd ki a 2-es metróra érkező új szerelvények. Mert hogy érkezni fognak, az most már biztos: óriási késéssel, jó pár kellemetlen pillanattal a hátunk mögött, de az ügy…..
A Mónika Show nem ért véget - a XVI. kerületi Sparban gondoskodnak róla, hogy vásárlás közben se unatkozzanak a vevők.Szeretném leírni megdöbbentő élményemet, amit a XVI. kerületi Arany János úti Sparban éltem át augusztus harmadikán! Nyugodtan vásárolgattam a sorok között,…..
Belül korszerűtlen és pazarló, de nagyon büszke, megköveteli a méltó fényt. Engedjétek meg, hogy bemutassam országunk büszkeségét és egyik jelképét, a magyar Parlament épületét!   Kezdjük a XXI. századi energiafelhasználással A megújuló energiaforrások előnyt…..
vidéki suttyó 2011.08.12 17:05:09