Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robertsoron

25 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hordes and lordes egy igazi lovagkori hangulatot megteremtő játék, amely rövid felüdülést biztosíthat a mai napra. Eléggé minimális történetre építi fel a gonosz hordák elleni csatákat, amelyekben különböző egységeinkkel vehetünk részt. A csaták során bezsebelt aranyat,…..
A mai csemege egy kilövős-űrhajós játék, az Into Space 2. Igazi fejlesztgetős, küldetéses, Mars-expedíciós játék a javából. Adott egy alapfelszereltségű űrhajó, amit fejleszteni kell addig, hogy sikeresen eljuthassunk vele a Marsig. Van benne szabad játék mód, amikor csak menni…..
robertsoron 2012.10.19 15:10:29
@Bálintka.: Bocsika :) Próbálok majd aktívabb lenni, hogy egyáltalán ne kelljen dolgozni! :)
A következő játékkal a gyűjtögetős, kártyás stílusnak hódolunk, amelyből sajnos ritkán készül olyan darab, ami valóban említésre méltó lenne. A Card Monsters nem ad számunkra teljesen új megközelítést, mert eléggé hajaz a korábban már bemutatott Tyrant-re, viszont…..
robertsoron 2012.09.28 09:50:09
@Bálintka.: A zöld bizbasz a shield, amit nem lehet nullázni. A másik pajzs a gyengébb, mert azt nullázni lehet és csak meele/range támadásokat blokkol.
robertsoron 2012.10.16 00:40:41
@And37: Köszi az észrevételt. A szöveg úgy született, hogy akkor valahogy nem találtam meg rá a szavakat, viszont általában arra törekszem, hogy lehetőleg érthetően fogalmazzam meg a mondandómat :)
A mai terítéken lévő játék egy kis gyöngyszem, a Nano Kingdoms. Hősünkkel kell végigküzdenünk magunkat egy szigeten, ahol apró birodalmak urai ellen kell harcolnunk. Majdnem minden legyőzött ellenfelet a saját oldalunkra állíthatunk, és küzdhetünk a többi csatlóssal szemben,…..
A mai kínálatban egy nem éppen a legfrissebbek közül való játék szerepel, viszont oka van annak, hogy miért vártam ennek a posztolásával. A Clash of the Dragons egy olyan nagy lélegzetvételű játék, amiről csak komolyabb belemerülés után lehet igazán jó képet alkotni. A…..
Hosszas keresgélés után bukkantam rá a jól ismert sorozat folytatására, a Monsters Den Chronicles-re. Egy jó kis hentelés a katakombákban, miközben epikus magasságokba fejlődik a csapatunk, ahogy újabb és újabb szörnyeket állítunk félre. A játékra igazán nem…..
Így a hét vége felé - fránya szombat - már jó pár játék terítékre került a nosztalgia posztokban, de igyekeztem összegyűjteni még néhányat, amelyek számomra nagyon emlékezetesek a KMK-ról. Hajdanán úgy jelentkeztem a szerkesztői állásra, hogy Stöki kérte, próbáljam…..
Ma egy korábban sikeres játék folytatását szeretném bemutatni, ami nem más, mint a Necronator 2. Biztosan sokan emlékeztek a lélekgyűjtögetős, véres, öldöklős első részre, ahol egy mindenre elszánt sereggel kellett tisztogatást végezni az egyes földrészeken. Ez a darab sokban…..
Így a hét közepén jó lenne a felhalmozott - sötét - energiákat felszabadítani magunkból. Erre szolgál a Versus Umbra, amelyre Szőke Dani hívta fel a figyelmet. Egy jó kis lövöldözős, amely 20 pályán keresztül szolgáltatja a megsemmisítendő ellenfeleket számunkra.…..
Mivel nem olyan rég volt a blogon TD, úgy gondoltuk egyensúlyba kell hoznunk az erőt. Jöjjön tehát egy jó kis anti-td, a Villainous, amelyet Holding küldött nekünk. A feladat, hogy a birodalom tartományait kizsákmányoljuk és közben a saját kastélyunkat fejlesszük a…..
A következő játék egy kis adrenalin löket, hogy jól induljon a hét :) Van benne minden, hogy azonnal rákattanjon az ember. A feladat, hogy jórészt földön végigszáguldjunk a nem mindig autópályának nevezhető úton úgy, hogy közben sűrűn cserélgetnünk kell a járművünket. A…..
Egy nagyon ismert sportág, nagyon aranyos megközelítése a Sports Head: Football Championship. A játék amennyire egyszerű, annyira szórakoztató is. A cél, hogy a kiválasztott csapatoddal nyerd meg az angol bajnokságot. Minden mérkőzés egy perces, amely során fejjel illetve lábbal…..
Korábban már találkozhattunk az őrült pingvinnel, aki el akarta hagyni a Déli-sarkot. Most itt a második rész, amelyben egy rövid felvezetés után azonnal nekivághatunk újra a fagyos próbának. A játékmenet a korábbihoz nagyon hasonló, természetesen újabb és szélesebb a…..
Nem sűrűn találkozhatunk fantasy témájú kártyás flashjátékokkal. Most akadt egy ilyen gyöngyszem a Tyrant, amelynek sikerül megújítani egyes játékelemeket, például újszerűen párosítja a küldetéseket a történettel és van autofunkciója. A fejlesztők arra törekedtek, hogy…..
robertsoron 2011.05.13 13:05:43
@sammydavis: Ha választanom kellene, én is gondolkodás nélkül az Elements-et mondanám :)
Korábban már többször is poszttá formáltuk az egyes Epic War részről (2,3) alkotott véleményünket. Nemrég megjelent az Epic War 4, így most sem teszünk másként. Az első benyomás pozitív: a játék tartalmaz egy tutorial pályát (ha valaki eddig nem találkozott volna az…..
A mai posztunkban a sokak számára kedvelt és az új blogban eddig hiányolt TD műfajnak hódolunk. Nem a legfrissebb darabok közé tartozik (fránya szünet) a Cursed Treasure - Don't Touch My Gems, viszont mindenképp érdemes említést tennünk róla. A játék felépítése nagyon…..
Biztosan sokan emlékeztek még az I Love Traffic nevezetű játékra, amiben a közlekedésirányítóként kellett helyt állnunk. A fejlesztők most a másik oldalról közelítették meg a kérdést, és elkészítették nekünk az I Hate Trafficet. A játék roppant egyszerű, az előre…..
Valamikor a kilencvenes évek közepén jelent meg a Magic: The Gathering című gyűjtögetős kártyajáték. Hancu kollégával nagyon rákattantunk, több vizsgánk ráment arra, hogy tanulás helyett a kolesz tetején napoztunk a hozzánk hasonló léhűtőkkel, és vertük a blattot. Aki nem…..
robertsoron 2009.10.05 10:36:31
@JClayton: Ha az összes lényed magas ütőerejű, akkor egyszerűen lehet semlegesíteni az összeset gravity shield-del, nem kell foglalkozni azzal, hogy leszedegessék egyesével. Ezért lehet, hogy jó lenne ha lenne steal a zsebedben. Illetve a bonewall is könnyen űberelhető, ha a másik kezében van legalább 2 graveyard, akkor ha az otyugh-gal szed valaki akkor a létrejött skeletonok semlegesítik a bonewall növekedését.
robertsoron 2009.10.05 13:14:40
@bullseye: Sajna a mono-aether paklinak elég sok hátulütője van. Gyengeségek a következő lapokkal szemben: devourer eleszi a quanta-t; earthquake, pulverizer leszedi a pillart; gravity shield megöli a sárkányok támadását, ilyenkor esetleg PU-val másolsz szörnyet az ellenféltől; a deflag vagy steal elszedi a pillart, vagy a pajzsod; poison paklival szemben, ha a sárkányok nem jönnek hamar; momentum használatával átlép a pajzsodon, és úgy sebez. És a pakli egy kicsit lassú, mert sok quanta kell a pajzshoz és a sárkányokhoz is.
robertsoron 2009.10.05 19:35:33
@Hassan: Ez valóban így van, viszont ha nincs szükséged a lapra, akkor el is adhatod (bár gondolom nem mondok újat), 1300 electrum körüli értéke van a lapoknak (de ezt a wikiben meg tudjátok nézni). Tehát false god ellen, ha mastery-val nyersz, akkor kapsz 120 electrumot, a pörgetésnél, ha az első két lap egyforma, akkor kapsz még 1 electrumot, és ha három egyforma akkor a lapot kapod :)
Amikor megláttam az Agony: The Portalt, egyből az Epic War sorozat (1,2,3) jutott eszembe. A történet szerint az élőholt nagyúr visszatér a Földre, hogy megnyissa a pokol kapuit. Hogy tervét véghez vigye, le kell győznie az összes királyság uralkodóját, micsoda eredeti cselekmény.…..
A Semantic Wars némi újdonságot hoz a várvédős játékok világába. Ugyanis nemcsak  az a dolgunk, hogy egységeket küldjünk, akik lekaszabolják az ellenséget, majd jó esetben a várát is, hanem közben akasztófáznunk is kell. Pénzt ugyanis csak az eltalált betűkért kapunk,…..
robertsoron 2009.08.10 18:45:32
Tudom, hogy a flashjáték alapjában véve férfiműfaj, ám van egy sor bájos játék, amit inkább nőknek találtak ki. Kicsit ilyen volt a gólyás-babagyáras is (kár, hogy fizetős szegény), ez a fodrászos azonban már valóban csak a női szíveket hódítja meg. Jeanne, a kezdő…..
robertsoron 2009.07.24 11:22:48
Fizetős játék a Samantha Swift, de mivel az első fejezete ingyenes, rövid munkakerülésre igen kiváló. Kalandjátékról van szó, ami pixelvadászatra épít: adott egy helyszín, azon egy csomó elrejtett tárgy, ezeket kell megtalálni. Olykor bizonyos tárgyakat használni is kell a…..
A Kamikaze Race csak rövid munkakerülést biztosít, de úgy gondolom, hogy kipróbálni mindenképpen érdemes. A játék lényege, hogy egy autópályán kell végigmanővereznünk saját kis matchboxunkkal, miközben kerülgetjük a többi autót, buszt és egyéb járművet. Néha át kell…..
Megérkezett a Phage Wars sokak által várva várt második része, a Phage Wars 2. Az előző részhez hasonlóan most is több képességel felruházott sejtek ellen kell küzdenünk a dominanciáét. A játék folyamán a sejtünk képességeit fejleszthetjük, így válhatunk a leggyilkosabb…..