Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyauuuuu

398 bejegyzést írt és 1506 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onnan indulunk, ahol két résszel ezelőtt befejeztük: Will Scarlett és Anasztáziája bele akarnak ugrani a Demónától nagy nehezen megszerzett átjárós tükörbe, mikor nyílik az ajtó, a bubi leendő anyósa érkezik. És mint minden anyós, jól ki is osztja a lánykáját: ezzel a…..
Az előző epizód végétől folytatjuk: mindenki visszatért az Annexbe New Yorkból, örülnek a sikernek, de Flynn figyelmeztet: még nem győzték le Prosperót. Majd félrevonul Eve-vel, aki szerint közösen kell fellépni a varázsló ellen, főkönyvtárosunk viszont jobban szeretné, ha…..
nyauuuuu 2015.11.16 21:28:19
@Gabba: Á, csak annyira, mint neked a cápák :D.
nyauuuuu 2015.11.16 21:29:03
@Gabba: Viszont olyan remek hogyvoltokat írsz, hogy nincs kedvem már megnézni a sorit, hiszen minden érdemlegeset megtudok tőled :).
nyauuuuu 2015.11.17 21:06:15
@Gabba: Látnád a másikat, az még hisztisebb :-) .
Visszatértek a könyvtárosok és vele a hogyvolt is, gyakorlatilag szinkronban vagyunk a kinti vetítéssel, köszönhetően a Universal Channelnek, kapjunk is bele gyorsan. Kilenc hónappal ezelőtt kezdünk Londonban, ismeretlen férfikéz emeli le egy könyvespolcról Sherlock Holmes összes…..
Ne dőljünk be a magyar címnek, ami legalább akkora átverés, mint anno a Péntek 13 filmek esetében, ahol a negyedik rész a Final Chapter címet kapta, oszt’ utána még készült vagy hat. Jelen esetben az alkotók már be is jelentették a Sharknado 4 tervét, úgyhogy lészen itt még…..
Az Elvarázsolt Erdőben indulunk évekkel ezelőtt, Robin Hood csapata Tuck baráttal és Little John-nal éppen trükkös rablást hajt végre. Egyikük úgy tesz, mintha eltört volna a lába, és miközben az egyik hajtó ájulással küzdve vizet visz neki, a másik pedig számszeríjat szegez…..
A sok évvel ezelőtti Agrabában járunk. Egy szegény sálárushoz állít be Jafar, és vagyonosodási vizsgálatot tart, azt firtatván, szerény jövedelme mellett hogyan telik neki két tevére, és a többi luxusholmira. Gyorsan kiderül, hogy mint a NAV-osok is általában, jó nyomon jár,…..
Alice nagy robbanás közepette kikászálódik a föld alól. Elragadtatott arccal felsóhajt, Otthon!, majd sovány disznó vágtában hazaindul. Nagy örömmel kopogtat apuci ajtaján, aki azonban nem bír örülni neki. Alice annyi ideje eltávozott már, hogy mindenki halottnak hitte. Snitt…..
„Mégis, kis idő múltán a család fájdalma növekedett, és a megkönnyebbülésnek nyomát sem lehetett észrevenni.” - Hansel & Gratel A félévadzáróban ott hagytuk abba, hogy Nick-re rátámadt Eddie apja, mi pedig körmünket lerágva vártuk, hogy most ugyan mi lesz. Hát semmi,…..
nyauuuuu 2015.06.05 23:41:09
A Paramount Channel tegnap este bemutatta a Black Sailst, ennek örömére elővettük a hogyvoltokat, nehogy valaki kimaradjon a jóból. Lesz egy Facebook-játék is a sorozat örvén, tessék majd figyelni a hogyvoltot, és nyerni kalózkardot vagy koponyát, vagy mittudomén mit. Egy remeknek…..
nyauuuuu 2015.06.02 21:58:10
@Pácsó Ármándó: Elolvastam. Ez nekem, aki nem nézem a sorozatot, sokkal informatívabb, olyan, mintha regényt olvasnék, sokkal élvezetesebben el tudom képzelni, mi történik (szóval ez tetszik jobban, nem a zanza, na :D). Ha nézném, és csak fel kellene eleveníteni, amit egy hete-hónapja láttam, akkor a rövidebb stílusnak örülnék jobban. Csak az nem alkalmas read only üzemmódra. Ez a hosszabb lére engedett sokkal inkább egyedi, a saját stílusodban, humoroddal íródik, ebben ott vagy te is. A zanza praktikus, sixx biztos imádja, mert ennek a blognak ez a lényege, és nyilván megírni is könnyebb.
Viszont irdatlan mennyiségű név van ebben a soriban, marha nehéz követni. A képek láttán már értem, miért pont ezt írod :D.
Gabba és Max románcához nem tudok hozzászólni, mindenki azt tesz, amit csak szeretne :D.
nyauuuuu 2015.06.03 23:38:00
@Pácsó Ármándó: Jóvanna, ne bánccsá' mán!
nyauuuuu 2015.06.04 06:44:12
@Pácsó Ármándó: Valójában azt akartam írni, hogy miattam a világért se változtass, mivel nem vagyok a célközönség része. Te kérdeztél véleményt, de igazából én látom a zanza minden előnyét is, és, mint fentebb is megfogalmaztam, a blog gazdájának valószínűleg ez a bejövősebb. Szóval te csak ne zavartasd magad az én csacska véleményemtől :).
Most sem marad el néhány izgalmas jelenet felelevenítése az elmúlt részekből. A főcím után Abigail Ashe ébredezik börtönében. A reggeli darabka kenyérről hatszázhúsz lisztkukac szintén úgy gondolta, hogy neki szánták. De aki éhes, az nem válogat! (Legfeljebb a tárkonyos…..
nyauuuuu 2015.06.02 22:01:25
@Pácsó Ármándó: Öööö... én nem akarok újra hv-t írni, bocsánat, ha ezt a téves képzetet keltettem volna. A Grimmet meg főleg nem. Ha írnék, akkor Észlelést, esetleg Lie to me-t (azt valakik elkezdték, aztán csúful abbahagyták). De ezek egyike sem megy most sehol, és régiek is, úgyhogy nem hiszem, hogy szükség lenne rájuk. A beugrás csak annak volt köszönhető, hogy nem győztem már kivárni a következő részt, és megbeszéltük Kapitánylánnyal, hogy segítendő a munkáját, az általa utált részen átsegítem.
A többire válaszoltam az első rész alatt :).
hogyvolt Grimm 3x11 - A jó katona 2015.05.27 13:00:00
Csapjunk akkor a lecsóba, magad uram, ha Kapitánylány utálja ezt a részt :). Az idézet gyakorlatilag egyidős az emberiséggel, a jó öreg „szemet szemért” dolog, tudjátok. Kezdésként szép latino lányt látunk, egy kocsiban ül, vagdalja az alkarját, és közben nagyon sír. Egy…..
nyauuuuu 2015.05.28 21:33:04
@Gabba: Megcselekedjük, mit megkövetel a haza :).
@Kapitánylány: Köszi, de te csak dolgozz szorgalmasan a többin :).
nyauuuuu 2015.05.30 21:05:26
@Pácsó Ármándó: Szivesen :). Mit értesz gördülékeny alatt?
nyauuuuu 2015.06.01 13:01:00
@Pácsó Ármándó: Köszönöm, ezt bóknak veszem :). Téged mivel vettek rá, hogy hv-t írj?
hogyvolt Grimm 3x12 – Vadászat 2015.05.28 15:00:00
„Jöjj vissza este, hogy meglásd, hogyan zártam ki a féktelen vadászokat!” - Little Brother and Little Sister Kihalt utcán minden sebességi korlátot megszegve siet emberünk valahova, persze a rend éber őre se rest, szirénázva utána indul. Monroe idegesen várja Rosalee-t a…..
nyauuuuu 2015.05.28 21:38:41
@Gabba: Hát ja. Csak közben a szülők előtti felvállalásból egyes, a sunnyogásból meg csillagos ötös. Nekem tiszta kiábrándító volt, hogy Monroe ennyire nyúlbéla.
nyauuuuu 2015.05.30 21:06:12
@Pácsó Ármándó: Ugye, hogy ugye?
"Ennél nagyobb marhaság ma már nem lesz" rovatunkban a lenti videót mutatjuk be. A lenyűgöző WesterosCraft projektről tavalyelőtt már írtunk: őrült vállalkozás, amelynek tagjai hangyaszorgalommal, kockánként hordták össze Minecraftben a Trónok harca világát, Westerost…..
Ismerkedjetek meg Adam Butcherrel. Brit, 27 éves, filmrendező-forgatókönyvíró, és hobbiból 11 éves kora óta készítget játékokat. Éppen most fejezte be legújabb játékát, a Tobias and the Dark Sceptres című platformert. Tizenhárom év után. (Aki kíváncsi rá, itt le it…..
nyauuuuu 2014.06.25 21:09:09
@Keita: Jól látod a kérdést, eleinte (az első öt évben kb.) tényleg kis floppyn volt :). Most már a gépen van belőle egy példány, meg két, amúgy biztonsági mentéseket tartalmazó pendrive-on is van belőle egy-egy. Hogy minek, nem tudom, de van :).
A férjem néhány hete van ismét itthon, így ez csak természetesen, hogy gasztro-imádatát neki is ki kell elégíteni. Mivel elég „súlyos” reggeliket álmodtam meg, így az első napokban mindig jutott valami finom és egészségtelen reggeli, étolajban sütve, amit én kifejezetten…..
Átmegyek én is szűkszavúba. Előzmény linkekkel itt, Liquid Measure Crystal Water Pack itt. Még mindig villog, mint az előző, de nekem most kevésbé volt idegesítő. A kép elkészítéséhez vezető agyalásra kifejezetten büszke vagyok. Szép hétvégét mindenkinek...
Az egyszeri szegény ember elindult szerencsét próbálni. Kopott öltözékében nem kapott munkát, de amikor élete kockáztatásával megmentette a gazdag ember gyerekét, rögtön egy egész város működtetésének irányítását bízták rá... legalábbis a Multishop Tycoon…..
nyauuuuu 2014.05.13 21:27:01
@verkli: Arra gondolsz, hogy a tengerparton milyen nagy igény mutatkozik marhahúsra? :D Köszi a kommentet, már egészen szomorú voltam nélküle.
Bár Gibson és Kappa már nincs velünk, nem mehetünk el szótlanul a Decisinon:Medieval mellett. Az első részt eléggé szerettétek, és úgy vélem, ez a középkori köntösbe bújtatott változat is bejövős lehet. Én nem tudok olyan alapos ajánlót írni, mint Gibson, mivel ez éppen az…..
A Pastelgames-en vannak olyan játékok, amiket nem Skutnik csinált. Be kell valljam, eddig nem nagyon törődtem velük, már kinézetre is eléggé érdekes a színviláguk, meg különben is, ha már nem iszom bort, így nem lehetek borsznob, legalább a játékok terén hadd legyek válogatós.…..
nyauuuuu 2014.05.07 20:08:11
@Savior: Á, sosem tűnt fel nekem :). De tényleg.
munkakerulo.blog.hu/2010/10/07/gyonyoru_jatek_a_meseboltosrol
Fog Fall tényleg nem volt még, ezért is írtam a végén, hogy rá kéne szánni néhány posztot, mert jó néhány sorozat kimaradt a blogból. Viszont eléggé régiek már, szerintem aki szereti a műfajt, az már amúgy is végigjátszotta az összeset, aki meg nem, az akkor sem fogja, ha írok róluk. Szóval még gondolkozom :).
nyauuuuu 2014.05.08 14:26:25
@Savior: Lazy nem én vagyok, csak jelezni szerettem volna, hogy ismerem a játékot :).
A Night Rider Turbo-t DemoDemon küldte be nekünk, át is adom neki a szót: "Én még életemben nem láttam autós szemétparaszt játékot. Eddig. A jayisgames oldalán akadtam rá a Night Rider Turbo-ra. Elvileg egy egyszerű kis valami, mész az úton, kikerülöd a forgalmat. Ja, meg…..
nyauuuuu 2014.05.05 22:30:56
@PierP.: Én azt hittem, velem van a baj, hogy nem élvezem. Olyan hangulatos volt a leírás, hogy kipróbáltam - és tényleg 20 mp után már elegem lett belőle, lőttem egy képet, és kész is. De közben azt gondoltam, hogy ez biztosan egy remek játék, csak én nem tudom értékelni (ahogy más játékokkal is ez a helyzet). De akkor talán mégsem :). Vagy csak kell hozzá egy sajátos lelkiállapot, amiben én nem vagyok - meg ezek szerint te sem :D.
Ezt a cukiságot csak a reggeli idegbaj ellensúlyozására kapjátok. Olyan egyszerű és bárgyú, hogy magában nem volna merszem elsütni, mert még kávészünetre is kevés, de a fáradt idegek megnyugtatására talán beválik :). Mész, klikkolsz, örülsz, tényleg ennyi a Wheely 3…..
A Spy 2 messze legviccesebb jelenetét láthatjátok a screenshot-on, legalábbis szerintem. Alapvetően a jól ismert lopakodós játék, ne lássanak a kamerák-emberek, és juss túl az egyes képernyőkön, összesen a nyilak segítségével - de azért ez, hogy a kutya és a gazdája között…..
Ez most itt egy facebookon játszható játék lesz, kérem, csak az lapozzon, akit ez nem zavar.             Nagyon szeretem a hidden object típusú játékokat, ez talán már kiderült rólam korábban is. Mivel normális, nem fizetős flash nem igazán van belőle, kénytelen…..
nyauuuuu 2014.04.24 16:21:44
@Netsmile: Tudtam, hogy lesz hiszti :).
nyauuuuu 2014.04.24 21:12:53
@-Hantaboy-: Nincs elvi bajom a warezzal, de én nem, köszönöm. Évek óta játszom ingyenes flasht, nem szeretnék ezzel felhagyni. Egy csomó helyről tölthetnék le játékokat, ha akarnék, de nem akarok. Ettől függetlenül köszönöm a javaslatot :). Te nem facebook-olsz, én nem warezolok.
Az ígéret szép szó, úgyhogy itt a betartás. A Tekergő címen jegyzett játékban fagylaltot helyeztem kilátásba annak, aki beküldi az utolsó pálya screenshotját. JIX szinte azonnalos volt, elsőként érkezett be a négy képpel is megtámogatott bizonyítéka, itt az…..
Munkakerülő játékok Tojglik 2014.04.24 08:00:00
Elnézést kérek mindenkitől, ez most egy alibliposzt lesz. Az történt, hogy mivel 11-től egy hidden object típusú, de facebook-os játékot akarok posztolni, ezért nekiálltam keresni valami jó kis ilyen játékot, hogy aki nem facebookozik, annak is legyen mára valami. Nos, ki kell…..