Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolee_77

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszédhibásként nem is tudok annál viccesebbet elképzelni, mint amikor valakinek beszédhibája van. Legfeljebb, ha mindezt a Barátok köztben akarja bemutatni kőkemény motorosnak maszkírozva, aki ugye nemveszhajótlovatmotortmegnőtkipróbálásnélkül. Így egy szuszra. Mindig is…..
Úgy néz ki, Svédországban nem adják ki a Dead or Alive közepesen gagyi verekedős sorozat legújabb, Nintendo 3DS-re készült, Dimensions című részét. Hivatalos indoklás nincs, nem hivatalosan viszont az terjed, hogy a helyi terjesztőt befenyítették a hatóságok azzal, hogy ebben a…..
 - Nincs fejlesztés az egész mint egy cigánytelep - mondja Mustafa a siófoki gyros-os közvetlen környezetéről, miközben egy nagy éttermet üzemeltet sok alkalmazottal, több mint tíz éve. A síró ember úgy gondolja, hogy a kormány magukra hagyta őket. A városban kevés szerinte…..
Ki tudja, az viszont tuti, hogy Gy. borítékben, viccből egy mini zacskó gumimacit is kapott a képeslap mellé, vagyis kapott volna, ha nem "sérülten kapja" a Magyar Posta a küldeményt, ami annyit tesz, hogy felvágták a borítékot és a macis zacskót is, és egy darab…..
Rutinos homáristák már tudják, hogy nem lehet tetszőleges hónapot csekken befizetni. Úgyhogy amikor Tsimike papája februárban az áprilisi számlát fizette be, hiába volt ugyanaz az összeg, "számlatartozásával" kizárta magát a most futó kedvezményből:Olvastam a Halál…..
Sajátos válságkezelési stratégiát figyelhetett meg Zoltán a Tele5 taxi jófajta reptéri transzferje során: Alábbi eset tegnap történt. Nem is az átvágás mértéke bántó hanem, hogy amint beültünk a taxiba, a sofőr minden idegszálával azon dolgozott, hogy átvágjon minket.…..