Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prussia

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az Idiocracy című Mike Judge filmet (vagy lassan dokumentumfilm, ahogy állnak a dolgok) vesszük alapul, tetszik tudni, azt, amiben a jövő Amerikájában a nézők legkedveltebb tévés szórakozása egy fingós reality követése, akkor a Pumpedék második évada megérdemelne minden díjat, amit csak hozzá…..
Prussia 2017.08.23 08:01:53
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Prussia 2017.07.19 07:53:39
@kalbász: Azt akartad irni,hogy 90% Fityesz tulsúly van ugye?Mert különben nem itt élsz.Vagy ezért kapod a pénzt.
Prussia 2017.07.19 07:59:24
@Colonel H. Stinkmeaner: Ez igy van főleg abban a zárt intézményben ahova te is tartozol.
Ötödik epizódjához érkezett az HBO legújabb sorozata, a Westworld. Ezúttal is jelentkezünk spoileres kibeszélőnkkel a tovább mögött...
A Viasat3 a következő hashtaggal reklámozza a Supergirl című sorozatát: #girlpower Meg olyan képekkel, amiken a főszereplő Melissa Benoist szerepel Supergirl-jelmezben (ha már egyszer képregénysorozatról van szó), és a biztonság kedvéért, meg azért, hátha az emberek elfelejtenék, hogy ő egy nő, a…..
Őszintén szólva én egyáltalán nem tudtam komolyan venni a hatodik évad utolsó jeleneteit, amikor az egész évadban beharangozott szupergonosz Negan agyonverte az egyik főszereplőt. De nem tudjuk, hogy kit. Igen, ez szörnyen hangzik, de addigra a Walking Dead már olyan dolgokat engedett meg magának…..
Hétfőn este az HBO-n lement a Trónok Harca hatodik évadának hetedik része. A meglepő visszatérésekkel dúsított epizód spoileres kibeszélője a tovább mögött olvasható...
Prussia 2016.06.07 20:37:41
@Shirkan: Nem egy városban vannak elvileg.:)
Prussia 2016.06.07 20:44:40
@gwr: Ember ez egy fantasy alapból mindíg is az volt és amikor kikerült a nagy hozzáértő ,de a fantasyt nem szeretők körébe..nos akkor lett ilyen.
Fekete csütörtök, mondják a tegnapi napról a sorozatvilágban, és valahol joggal, hiszen abban az évben, amiben soha nem látott mennyiségű új tartalom került/kerül képernyőre (350 felett), egy délután alatt a network tévék 14 sorozatot adtak át az örökkévalóságnak, ami azért elég kemény. Az ABC-nél…..
A The Walking Dead ötödik évadának fináléjához simán kellene egy kritikagenerátort írni, amivel az olvasók kedvükre válogathatják a pozitív és negatív jelzőket, és akkor Scott M. Gimple egyszerre lehetne egy fasz és egy zseni is, bár őszintén szólva ha ezt az évadzárót…..
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Prussia 2015.01.02 23:56:32
@Félix88: Kár,hogy akkora hülye vagy,hogy remeg tőled a nyárfalevél.
Ami miatt nem tudtunk aludni, hogy akkor most hogy is volt az, hogy Edina is azért kampányolt az érdekbarátainál, hogy rája basszák a könyöradományul adott kiválasztó jelet, oszt mégsem ő kapta a zöld kendőt, hanem Robin, a nagy rejtély ma végre kiderül. (SPOILER ALERT:…..
Prussia 2014.12.31 00:10:40
@Cunami35: Jah vagy te mész szembe az autópályán igaz? :)
A kurvák viszik előre a világot nem a sértett fiucskák és az elmebeteg kislányok.
Múltidéző öt perccel nyitunk, amikor még rengeteg kocsiból álló konvoj tartott a menekülttábor felé, csak valamiért leragadtak és mindenki feszkós lett hirtelen. Itt verődött össze Carol és Lori, itt mondta Carl Sophiának, hogy a faterja meghalt, de van helyette Shane, aki talán…..
Nem nehéz kitalálni, hogy hol született döntés a Magyar Nemzeti Bank elleni büntetőfeljelentésről. Igazából elég három apróságot figyelembe venni, hogy egyértelmű legyen: a Simor András ellen elkövetett karaktergyilkosság talán utolsó húzásáról van szó. Szegény…..
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
 "a beavatkozás után sokkal jobb lesz” (Gíró-Szász - Frankenstein doktor) Mi az a Napóleon-konyak? -kérdezte a Kádár-korabeli népi bölcsesség.  Az az ital-hangzott a válasz-amit a magyar nép választott képviselői útján fogyaszt. Azaz ők isznak, te meg szívsz. A macskák…..
Vastagbőr MÁV-kulisszatitkok 2012.06.11 09:01:00
Egy fantasztikus videóval lettünk gazdagabbak pénteken. A VDSZSZ és az NFM képviselői ültek le tárgyalni, és az előbbiek felvették az egészet (állításuk szerint nem rejtett kamerával), egy 20 perces részt pedig felraktak belőle a Youtube-ra. Érdemes megnézni.   A…..
Prussia 2012.06.11 11:46:14
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: hallod te egysejtü kérlek mond le az internetedet mert az nem neked valò. Amúgy meg ha van pénzed értèked akkor szolj...jó komcsi módjára elveszem tőled.
Kövér László nyilatkozott a HírTV Péntek8 című műsorában és ez az interjú már nálam is beütött.Ez a nyilatkozat szerintem minden magyar nyilatkozat közül a legundorítóbb, legvisszataszítóbb.Akár azt is mondhatta volna, hogy: „miénk a hatalom, mi vagyunk az istenek, ti…..
Civil pálya FÉKTELENÜL 2012.03.16 18:43:00
Mozgalmas hónapunk volt. Először a Szolidaritás roppant meg – a múlt szombati tüntetésen alig 5-10 000 ember jelent meg a beígért 140 000 helyett. Röviddel ezután a Milla verte sikeresen padlóra magát, bár ők egyelőre még a lejtő tetején állnak. De a kormány…..
Az alábbi érdekes, polgármestereknek címzett írásra bukkantam pomázi tűzoltóparancsnok tollából. Mielőtt felsőbb utasításra végleg eltűnne, szó szerint közlöm. Tisztelt Polgármester Hölgyek és Urak!2012. január 1-vel a tűzoltás és a műszaki mentés megszűnt…..
Prussia 2012.03.04 18:25:48
@l ember: Jah de erről szó sincs.
Ráadásul olyanok akarnak szervezni akik nem értenek hozzá.+ Víz fej.
+az az idióta B. eltárs.
sorok között Bankárt akasztani 2012.02.26 12:27:00
"Akasszanak fel egy bankárt minden héten addig amíg a többi nem javul meg" - jegyezte meg Ken Livingstone angol baloldali politikus egy hivatalos vacsora után tartott beszédében a múlt héten. A politikus a munkáspárt londoni főpolgármester jelöltje a 2012-es választásokon,…..
  Tűzoltók tüntettek pénteken a brüsszeli utcákon. Az ok: a kormány szigorítani akarja nyugdíjazási feltételeiket, így megszűnne az eddigi korkedvezményes, 58 éves nyugdíjkorhatáruk. A tűzoltók nem kímélték a velük szemben kivezényelt rohamrendőröket, a meglehetősen…..
Prussia 2012.02.12 16:56:32
@tede: Elmondom miért használódik el hamarabb a magyar tűzoltó.
95-110 nettó 16 év után is a fizetés.
A szabad 48 órából legalább 24-et még ledolgozik.
Így 1 hónapban kb 15-17x 24 órát nincs otthon.
Mert a családnak ennie kell.

-Magyarországon még divik a betiltott szigetelő anyagok egyéb vegyi cuccok.
Nálunk az emberélet nem szempont.Ellentétben a nyugati felfogással.Ennyit a munka részéről.

Aztán itt vannak az olyan civilek mint te.Ilyenkor a gondolat is rombolja az embert,hogy inkább kibelezne téged..mintsem megmentene.

De nyugodjatok meg amikor 19 éves "veterán" tűzoltó az édesanyátokér megy fel a létrán akkor se fogjátok a lényeget látni.

Magyarországon 2012-re megölték a Tűzoltó szakmát.A haldoklás hosszú lesz.De aszt hiszem észre fogja mindenki venni.
Az egész azzal kezdődött, hogy az Egyenlítő blog megírta, hogy a Tv2 annyit tudott mondani az Educatio 2012 kiállításról, hogy a habos palacsinta fogyott a legjobban a rendezvényen. Pedig történt ott más is. Egyrészt jól fogyott a nutellás palacsinta, másrészt a Hallgatói…..
Prussia 2012.01.23 17:29:03
@Donum: Szerintem a halálhíred is ilyen érdektelen lesz.Bárcsak leadnák már.
Jó hívószónak bizonyult az, hogy védjük meg az ország pénzügyi függetlenségét, védjük meg a szuverenitásunkat. Isten látja a lelkemet, ezzel maximálisan egyet is értek (még ha tegnap, nem túl sok eredménnyel de itt provokálunk is itt a blogon), ha a körítés többi részével…..
Prussia 2012.01.22 23:49:06
@endike: Aki nem úgy gondolkodik mint te az libbancs aki kicsit úgy az jobbikos?
Nézd a golyó előtt mindenki egyenlő ezért asszem te egyszerűen csak hullajelölt lehetsz.
   Tisztelt hölgyeim és uraim!Köszönöm, hogy tegnap öltönyt vettek, inget és a legszebb nyakkendőjüket. Emberemlékezet óta Magyarországon ekkora tömeg még nem demonstrált a kormány és politikája mellett. Az önök kormányszeretete megértette az…..
Prussia 2012.01.22 19:24:54
@FILTOL: Te tényleg nem itt élsz.Lehet olyan vagy mint kedvenc jó pénzen tartott Twitter barátunk?
Nos akkor pofa be.Ezt valaki már élőben is megmondhatná neki.
“Emberemlékezet óta nem volt példa ilyen megmozdulásra” – harsogja a Magyar Nemzet online címoldala. Hm. Ezek szerint elég rövidnek tartja a kormánypárti lap a zemberek emlékezetét: alig pár hete volt egy hasonló ellenzéki megmozdulás az Opera előtt. Azt persze…..
Prussia 2012.01.22 15:00:07
@Lev Menachem: Öö..te tudod te kis féreg.Mert féreg vagy ne tagadd :D
Megvolt a tüntetés a Fidesz mellett.Elismerésre méltó tömeg vonult fel, látványosan. Maradjunk a feltehetően százezerben, az is szép szám, büszkék lehetnek rá. Az erősen elfogult négyszázezer a szokásos lelkesítő túlzás, a nevetséges egymilliós számról nem is érdemes…..
Prussia 2012.01.22 10:37:05
@Anti Anyag: Mi a a ballib?
Jah aszem te vagy az.
Elég volt a gyökér bábokból ebben az országban..az is te vagy.
Elég volt a jó hazafikból..jah persze az is te vagy.
Elég volt a jobbközepes idiótákból..igen az is te vagy.
A szélsőjobbos majmokból..igen igen az s te vagy.

De igazából egyik se vagy.Csak 1 szimpla percember vagy aki azt sem tudja mikor erőszakolják meg hátulról.

Miért nem veszed észre,hogy az olyan emberi szemetek mint te kihalásra vannak ítélve?