Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juhéjjj

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor hasonlítgatok. Hasonlítgattam akaratlanul is a két terhességemet, a két szülésemet, a szoptatást, a két gyermekemet. Ha megkérdezik, hogy kire hasonlít a pici, egyet biztosan tudok, Misire. Így nézett ki ő is ennyi idős korában, csak Gáspár szőke, amit még nem is láttam, hogy valaki szőkén…..
Bertie mindig is aludt egész éjjel (nagyjából 2 hetes korától). Eleinte belealudt az esti etetésbe valamelyikünk mellkasán, később, amikor már dolgoztam, séta közben aludt el hazafelé a babakocsiban, és úgy tettük be az ágyába otthon. Mostanában olyan 19 óra körül kihoz egy pelenkát a szobájából.…..
Négyen lettünk Mit is képzeltem? 2017.08.30 15:11:28
Olvastam egy kerületi (anyukás) csoportban egy kérdést, hogy van-e Újlipótvárosban  olyan játszótér, ahol egy másfél éves gyereket nem néznek le és ki maguk közül, nem haragszanak-e meg a nagyobbak, ha hozzányúl a játékaikhoz stb.. Gyagya voltam, válaszoltam, írtam, hogy van sok játszótér és…..
Sokáig tanakodtunk, vannak-e alsó szomszédok. Sosem halljuk őket, de az is igaz, hogy a felettünk levőket is alig. A mostani lakás nem magas belmagasságú, viszont tégla. Mióta azonban Bertie durván fejlődni kezdett, biztosak vagyunk benne, hogy nincs alattunk szomszéd. Vagy, ha van, nagyon…..
Folyton azt hallom (a netes oldalakról, a fórumokról és az ismerőseink egy részétől is), hogy mikről kell lemondani, ha gyereked van. Mindig volt bennünk ezzel kapcsolatban egyfajta szkeptikus gőg. Hiszen mi járunk vele kiállításra, kávézóba, étterembe, olyan kávézóba, ahol van babajátszóház is,…..
Volt nemrég a wmn.hu-n egy cikk arról, hogy mit NE adományozzunk. A cikkíró stílusa a kommentelők egy részének tetszett, a másik fele szerint pedig vérlázító volt. Nekem kevés dologtól nyílik ki a bicska a zsebemben, de ez a cikk az volt. Én inkább arról írnék most itt nektek, hogy Bertie miben és…..
Voltunk ma az Alleeban. A 2. emeleti kajáldás résznél meg is örültünk egy babaszobának, rögtön be is ment Bertie-vel Aldric, hogy pelenkát cserél és elmegy ő maga is vécére. Mire én a lányvécéből odaértem hozzájuk, kiderült, hogy a babaszoba így néz ki az ajtón kívülről: És így néz ki…..