Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutymorgo

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Picsázás, orális szex, alkoholistázás, drogozás, fogyatékos iskolatárs: nem lennék az OTP Bank lakossági kapcsolattartójának a helyében. A Homár természetesen a megalázott fogyasztók zászlaját lobogtatja, de néha mi is elképedünk, hogy milyen félelmetes verbális…..
Szabolcs meglepődött, amikor közel negyvenezer forintnyi plusszal kapta meg a legutóbbi Vodafone-os számláját, és feltette szolgáltatójának az érthető kérdést: mi ez? Ám a Vodafone nem válaszol, sem személyesen sem más úton nem tájékoztatják részletesen a plusz forgalom…..
Két világbajnok, két teljesen eltérő módon megszerzett aranyérem, de a himnusz és az érem mégis ugyanolyan fényes. Mit csinált ez a vagány kislány, te jó ég. Úgy verte el világot, mint annak idején Darnyi Tamás. Az pedig már nagyon magyaros, hogy az egyik kis híján abbahagyta,…..
Minden ín, izom és ér látszódik Madonna csontos, vékony és túlgyúrt karján. Mintha kivonták volna belőle a zsírt, a húst és a vizet és megmaradt volna egy Bodies kiállításba illő figura.Csak szerintem kellene abbahagynia a drámai mértékű önsanyargatást vagy szerintetek…..
kutymorgo 2009.07.28 13:23:58
@SanDan: az a helyzet a Madonnához hasonló emberekkel, hogy látván a testükön elért sikereket, eredményeket, még többet akarnak, az ember próbálgatja a határait, és hidd el, büszkék arra, ahogy kinéznek, pedig már rég a ló túloldalán vannak. azért mondom, mert jelenleg én is ebben "szenvedek", már nem ismerek korlátot edzésben, kajálásban. először heti 4 nap edzés, aztán 5, majd 6, kajálásban is a minimumra csökkenteni, amit még bírok. sajnos ezt már betegségnek titulálnám, ez van... pedig nem vagyok elveszett ember, karrier, lakás, kapcsolat minden ok, mégis valami erre késztet!
kutymorgo 2009.07.28 14:51:56
@soleona: tudom.... nem jöttem még rá eddig a konkrét okra, lehet nem keresem eléggé, de 1x be kellene fejezni.....
Sajnos az alábbi estre a Zugügyvédnek sincs jó válasza, viszont tud olyan kollégáról, aki számos ilyen ügyletben részt vett, és ennek ellenére még mindig praktizál.Tisztelt Zugügyvéd!Tegnap találkoztam a Margit szigeten egy hajléktalan bácsival. Feltűnt, hogy milyen ápolt,…..
kutymorgo 2009.07.24 15:40:37
@CyberPunK: na akkor jó, vagyis nem jó, nagyon sajnálom ezeket az embereket, sokan áldozatai lesznek, ők lesznek a stromanok (ha így írják), mert nagyon szar anyagiak között vannak.....:((((
Tegnap délután elbóbiskoltam hangoskönyv hallgatás közben. Felriadtam, és hirtelen az jutott az eszembe, hogy "Úristen, a kontaktlencsém ki kell vennem!" Aztán leesett a  köv. pillanatban, hogy nincs is kontaktlencse... :) Kicsit néha pont olyan érzésem van, mint mikor…..
Sajátos árképzéssel találkoztak T.R. ismerősei az agglomerációban. Lakásukat elöntötte a szar, így hirtelen, tudományos megalapozottság nélkül választottak szakembert, aki telefonban 22 ezret becsült, a helyszínen 45 ezret mondott, és még erre akart volna áfázni, de persze…..
Egyetlen dolgot bántam meg a szemműtéttel kapcsolatban: hogy nem hamarabb szántam rá magam! :)Ma reggel olyan furcsa volt, hogy mindent látok. Látok, látok, látok!:) Van egy kis kertecskénk, kinéztem rá, és nem egy zöld masszát láttam, hanem különálló levelekből álló…..
Voltam a városban már pár edzőteremben, meglehetősen vegyes tapasztalattal. Amitől leginkább kinyílik a bicska a zsebemben, azok a puccos helyek (ilyen pl Palikék terme), ahova az arcok leginkább pofavizitre, smúzolásra és a részvénypiac szaunában való átbeszélésére járnak le.…..
kutymorgo 2009.06.23 15:33:19
@avasarlo: most miért mondod hogy rémisztő? :-D azért is szeretek oda járni, mert HATALMAS embereket látok nap, mint nap és ez nagyon motiváló tud lenni. (lány létemre nem bírom a csilivili teremben a látszatedzést művelőket, kiakadok...)
kutymorgo 2009.06.24 09:17:49
@Krumpliorr: melyikre gondolsz? mert 2 vörös hajú pultos van. az egyik tényleg olyan pumuklis, és nem mosolyog, a másik sem arról híres, hogy kedves lenne az emberekkel. Ha Robi és Olgi vannak a pultban, azt szeretem, mert kedvesek, Olgi tudja melyik kulcsot szoktam kérni, nem is kell már neki mondani, stb. A többiek inkább elriasztják az embert...
Sziasztok!Nem régen ért véget egy több évig tartó komoly kapcsolatom. Utána elég egyedül éreztem magam és az egyik viszonylag konszolidáltabb társkeresőre regisztráltam magam. (Tudom, hogy nem lett volna szabad ott ismerkedni, mégis úgy gondoltam, hogy érdemes kipróbálni. )…..
mp135 két történetet is küldött nekünk, ma az elsőt olvashatjátok. Ja és ma 15 éve vették ki a mandulámat :).Szia Despota,pefki írta a mai (06.14.) ügyvédjelöltes poszthoz, hogy kétkezi munkásokról nem esik szó, szívesen olvasna tőlük/róluk is.Bár magam nem kékgalléros…..
kutymorgo 2009.06.16 11:55:02
@maimunkakereso: erről az jutott eszembe, hogy apukám víz-gáz-fűtésszerelő mester. inasként a legjobb szakemberhez került, akitől mindent megtanult. tényleg szép munkát végez, aki teheti, hozzá fordul. aztán 1xcsak feltűnt egy új szereplő, egy fiatal srác, aki annyira nem értett a munkához, hogy elvállalt pl. padlófűtést, de azt sem tudta, hogyan kell megcsinálni, életében olyat nem látott. nem kell mondanom, mekkora gáz volt, hogy a munka megrendelője, illetve a szerelő apja jött segíteni valahogyan összetákolni a rendszert. hát igen, olcsó húsnak híg a leve. aputól tudom, hogy már nem is dolgozik a srác a környéken, inkább messzebb vállal munkát, mert eléggé lejáratta magát. és a mai napig béna, egyszerűen nem ért hozzá. apunak számtalanszor kellett a srác kétbalkezűségét javítgatnia.
kutymorgo 2009.06.16 11:59:28
@tucka: eléggé nagy cég, 15 éve a piacon. nem érdekük nulla tudással felvenni vkit. sajnos ezek a dolgok későn derülnek ki, mikor már hiba történt. stb. tényleg igyekeznek jó embereket felvenni, mert nem fekete munka megy náluk, mindenki rendesen be van jelentve stb. illetve nagy multik a megrendelőik, nem érdekük, hogy szart csináljanak.
kutymorgo 2009.06.16 12:16:28
@tucka: nem ezt mondtam, de ha jól esik, akkor keress a kákán is csomót. menj el nyugodtan nézd meg őket. sírva fogsz eljönni onnan. és mielőtt megint támadnál: nem, nem dolgoztatok velük már. eléggé érzékenyen érintette őket, de ez van.
A vásárló Gyorshajtó-rekordok 2009.06.15 13:35:00
A rendőrség van olyan kedves és havonta összeszedi nekünk, hogy kik tekertek a legdurvábban az utóbbi időben és ezért mennyit perkáltak az államnak. 130 ezer a teteje? 2009.05.26. Autópályán 130 km/h helyett 221 km/h-val közlekedett Kiszabott közigazgatási bírság összege:…..
kutymorgo 2009.06.15 16:25:11
@Windchill: de miért akarsz önkéntes rendőr lenni?
az én elvem inkább az, okos enged, szamár szenved. szerintem aki annyira akar menni, inkább menjen tőlem jó messzire, ne is legyen a közelemben...
kutymorgo 2009.06.15 16:27:12
@Reggie: :-D ez jó:-D
kutymorgo 2009.06.15 16:30:28
@user smith: nem előítélet, ne érts félre. saját főnököm járt el így. az ő mega főnökéhez ment el sírni, hogy te jó ég, mi lesz, ha nem ülhet be az audijába, ó. na csak ezért. de tényleg baromság, hogy akinek több pénze van, többet fizessen. szabály az szabály. bírság, az bírság.
Olvasónknak soha nem gyakorolt számítógépes programmal, két új telephellyel, segítség és betanulási idő és hiba nélkül kell dolgoznia.Egy piacvezető energia cég logisztikusa vagyok, 52 éves .Három fordulós pályázaton választottak ki több jelentkező közül 2 éve.Az akkori…..
kutymorgo 2009.06.15 12:28:01
@vázkulcs:
aki már 14-15 éve dolgozik vhol, és ráadásul rendesen be van jelentve, jól keres, az tényleg addig húzza, míg ki nem rúgják, mert nagyon komoly végkielégítés jár így. egyik ex kollégám is így van vele. nem szeret már ott lenni, mert egyre dilettánsabb a banda körülötte (folytonosan cserélődik a gárda), de nem akar több milliót bukni. és igaza van
comment:com Évadzáró: House s5 2009.06.10 11:26:00
Hazudnék, ha azt mondanám, rendszeres nézője vagyok a House-nak. Az első évadot még úgy-ahogy real time követtem, a másodikat és a harmadikat nyáron daráltam, a negyedikbe belenéztem és daráltam, az ötödikből pedig hét epizódot láttam egyelőre, de mivel egy olyan szériáról…..
kutymorgo 2009.06.10 15:28:13
@nadivereb: ki az a 13? bocsika....
kutymorgo 2009.06.10 15:54:05
@Kit_Kat: rákerestem a neten és láttam már a hölgyikét, jött egy új csapat, akik közül kirúgott 1 csajt, mert hülye volt, meg a fekete srácot, mert lepaktált Cuddy-val. de ez meg most volt, nem? mindegy, nem idegesítek senkit inkább a tudatlanságommal, de amit láttam a sorozatból, megtetszett, szeretem a bunkó stílusát:)
Hasonló szituációt leginkább az egymást nulla sebességkülönbséggel előzni próbáló kamionok szoktak produkálni, Namnit most egymás után két szerencsétlen autóst fogott ki, akik a világ minden kincséért sem mentek volna ki a külső sávba. Aztán persze ő is ideges lett, az…..
kutymorgo 2009.06.10 15:05:34
@aszfaltbetyar: pont ezt akartam mondani, megspékelve, hogy kirángatod a kocsiból a könyökkel betört ablakon át, idiótáááááááááááááák. minek ül autóba?????
miért nem érzi az ilyen, hogy meg kell húzódnia, forgalmat nem akadályozni, szépen elcsorogni, ahol senkit nem zavarok.....
kutymorgo 2009.06.10 15:14:42
@metal: ez azért szar, mert aki ilyen nyugdíjas tempóban gurulgat, meg megy át akár a zöld lámpán (ahol max 3 autó megy át, ha robbantanak is), feltartja a mögötte lévőket és ez gyűrűzik be. pl adott egy lámpás kereszteződés, ahol TE azért nem férsz már át a zöldön, mert ott az első vagy az összes tuskó előtted gyök 2-vel indul el stb.
Kedves Mindenki! Holnap elutazom vidékre és vasárnapig magatokra hagylak benneteket, mert sajnos nem leszek internet közelben. Természetesen nem maradtok blog nélkül, előre beállítottam a posztokat, minden reggel 6-kor kerülnek majd ki az oldalra. Vigyázatok magatokra és jók legyetek!…..
kutymorgo 2009.06.10 10:44:22
@Bambano: nekem is nehéz elképzelni a multi kavarást, persze biztos így van, mert van itt olyan, aki élőben tapasztalta. de a legutóbbi cégnél (multi), ahol dolgoztam, ilyen szóba sem jöhetett. pl. ami bónuszt kaptunk az előző évi teljesítésünkre, azt is szigorúan leadóztam, meg a cég is, szóval ott nálunk semmi, de semmi kavarás nem lehetett. szóval érdekes ez is.
kutymorgo 2009.06.10 10:51:22
@Strici: no azt nem. még az elején nem is érdekelt, mennyit vagyok pluszban, de aztán szigorúan ráálltam a pontos kezdés/hazamenés-re, minek legyek többet? szóval nem volt nálunk kényszer a túlóra, aki nem kávézgatással, dohányzással meg trécseléssel töltötte az idejét, röhögve belefért a munkája a 8 órába.
Azt hinné az ember meg a Homár, hogy egy olyan válság idején, ami leginkább az autóipart verte földhöz, a megmaradt kevés vásárlóval úgy bánnak, mint a hímes tojással. Vagy a kihalóban lévő vombattal. De legalábbis nem verik át őket csúnyán és átlátszóan. A magyar…..
kutymorgo 2009.06.10 09:14:57
@i: de azt ne mondd már, hogy szívesen vinnél el olyan autót, amiről tudod, hogy javították, stb. több millióért? nem azért vesz az ember ÚJ autót, hogy azt vmi barom szállító, szalonalkalmazott stb. összebacta. közöljék tisztességesen, xy helyen karcolva volt, de cseréltük az egész elemet, adunk ezért kárpótlásért x Ft kedvezményt vagy bármit, és erre azt mondod, ok. korrekt.
Maradi az a felfogás, hogy a borravalóval a nyújtott szolgáltatás minőségéről és mondjuk ár/érték arányáról mondok ítéletet? Vagy a borravaló automatikusan jár és kész? Az a tapasztalatom, hogy a vásárló, aki a szolgáltatást igénybe veszi, az első módon…..
Vanabble a mogyoródi MOL kútnál autópálya matricát és benzint vásárolt, nem is először. Ahogy írja, azt már megszokta hogy a számlájukon sosem szerepel a benzinen kívül semmi egyéb, amiért fizettek, most mégis felkészületlenül érte őket, ahogy a kutas kezelte a…..
kutymorgo 2009.06.09 12:15:08
@☺ágica: papírmunkát jelent a műszak/üzletvezetőnek, ezért utálja mindenki, legyen szó pl. étteremről, bármiről. de ettől függetlenül meg kell tenni, ha úgy esik. nem hinném, hogy minden 10. vásárlásból 9-et sztornózni kellene, inkább fordított az arány, vagy annál is kedvezőbb a kép...
no comment, paraszt benzinkutas, jó nagy gyomrozást érdemelne
Bedlam hosszú, de annál drámaibb sztorija bemutatja, milyen tortúrán kell átesnie, aki nulla százalék THM-mel akar hitelt fölvenni a Media Marktban. Na és az is kiderül, hogyan vesznek föl hitelt hajléktalanok, kísérővel. Egy érdekes, és a tapasztalatok alapján sok embert…..
kutymorgo 2009.06.09 11:34:05
@Frucsasz: én csak a szegény hajléktalant sajnálom... meg azokat, akiket át lehet verni egy kis aprópénzzel, hogy rábírják ilyen hitelfelvételre....:(
kutymorgo 2009.06.09 11:51:56
@ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0: ott a pont!
pont ez az, amitől én is kivagyok. a bankocskák, míg ment a szekér, akkor is kapták a nagy lóvékat az államtól!!! de miért is???? most hogy kicsit össze kellene nekik is húzni a nadrágszíjat, most is sorban állnak lóvéért. nem értem én ezt.
és tudom, nem kell sajnálni a hitelt felvevőket, de!: nekem is van lakáshitelem, de nem azért vágtam bele, mert jobb dolgom nem volt. azért tettem, hogy inkább a sajátomba rakjam a pénzt, mint albérletre kidobni, a tulajdonos meg tuti nem adózza le úgysem! meg mondjuk az is szempont, hogy szeretnék majd öregkoromban valahol lakni, nem pedig a családomnál héderelni, rosszabb esetben a híd alatt....
kutymorgo 2009.06.09 11:56:53
@Frucsasz: ezek a pénzek inkább rotschildékat és hasonszőrűeket gazdagították/ják....
az ok, hogy a vállalkozásokat támogatni kell, mert azok teremtenek munkahelyeket, csak ha ebben a helyzetben, ami nagyon durva, sokkal több ember áll a tönk szélén, vagy már benne, akkor bedőlés van minden szinten, nem lesz, aki megvegye a fent említett vállalkozások termékét, szolgáltatását. szóval ördögi kör... én akkor is azt mondom, az egyént kell támogatni, és legutolsó sorban a bankokat.
Van, ahol némely dologban még Pestnél is rosszabb, például Szegeden, ahol a tömegközlekedési áremelés után az ember dobhatja ki a megmaradt jegyeit. Igazából mégse rosszabb ott, a kulturált fővárosi szakemberek ugyanis jó eséllyel alaposan elverték volna az utast, nemhogy…..
Az előző hétvégén kutyás napok voltak a Mammutban, vagyis be szabadott vinni az állatokat. Nekem jelenésem lett volna a Mammut 2 emeleti kisállatboltjában, mert elkészült Puma kutya nyakbavaló bilétája. Csak a hét elején tudtam végül bemenni, ekkor mesélte el a egyik My Pet-es…..
kutymorgo 2009.05.29 14:36:05
@Mylady: nem naphosszat tartó plázázásra gondoltam, ha Te erre gondoltál. hidd el, imád leszaladni velem a boltba, szerencsére olyan helyen lakom, ahová bevihetem, meg ha épp vele utazom valahova, nem tudok megállni sehol, ha épp eszembe jutna mondjuk megvenni az esti vacsit, mert a kocsiban kint nem hagyom. egyrészt simán elvihetik a kocsiból, másrészt nem hagyom ott és kész.
kutymorgo 2009.05.29 14:38:38
@Egyéves Önkéntes (Sün-díjas): ok, már viszem is. hehe, naggggyon vicces.
kutymorgo 2009.05.29 14:53:11
@Widár: mopsz