Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T-Bag

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rectify az a sorozat, amire érdemes odafigyelni, mert ilyen mély, emberi drámát nem nagyon látunk a tévében. A metacritic 92%-ot ad rá, az imdb-n 8,4 ponton áll, nem találkoztam még olyan emberrel, aki látta, és nem tetszett neki. A második évadról szóló sajtóközlemény…..
A Hollywoodban mostanában tapasztalható tévés-filmes horror-revival egyik újabb állomásaként négyrészes minisorozat készül Roman Polanski 1968-as horrorklasszikusából, a Rosemary gyermekéből. Az eredeti film Ira Levin 1967-es regényéből készült, a főszereplője Mia Farrow volt,…..
Gazdagisztán Jay Z jótékonykodik 2013.12.03 06:55:00
Különleges ünnepi kollekcióra fogott össze a rapper és a New York-i Barney's áruház. Az exkluzív és korlátozott darabszámú ruhákat és kiegészítőket olyan divatházak biztosították, mint többek között a Balenciaga, a Lanvin, a Hublot. A kollekciót New York ihlette,…..
T-Bag 2013.12.03 10:52:18
Napjaink egyik legmenőbb színésze egy ideje már vacakolt egy új New York-i otthon gondolatával, a hírek szerint azonban most végre döntésre is jutott. Nem is akárhol vásárol és nem is akármit. Leonardo DiCaprio egy ideje válogat már a New York-i ingatlanok között,…..
A huszadik század első felének végére New York a világ talán legdinamikusabb nagyvárosa lett. Amíg Európa a háború pusztításából lábadozott, addig egy óceánnal arrébb virágzott a kapitalizmus, és épült a jóléti állam. A fekete-fehér képeknek megvan a romantikája, de…..
Egy kedves olvasónk küldte el a fenti, igen vicces videót, amin Russell Peters azt taglalja, mennyire furcsa, hogy bizonyos szavak angolul és más nyelveken mennyire más jelentéssel bírnak. Mint például a pussy, azaz pina szó, ami a magyaroknak puszi, azaz kiss. Na ja. A poén jó, az…..
Sokat nem is szövegelnénk, beszéljenek a képek: a nagyon dögös Yvonne Strahovski nagyon rámászik kedvenc sorozatgyilkosunkra: ..
T-Bag 2012.11.14 13:49:16
A Central Park New York talán legszeretnivalóbb helyszíne. Legyen szegény vagy gazdag, a 341 hektáron zöldellő park minden látogatót magával ragad. Michael Bloomberg polgármester és a Central Park Felügyelőség kedden jelentette be, hogy John Paulson milliárdos – ezzel együtt…..
Sárga, kék, fekete és fehér – egy New York-i metrókártya színei. Ez a négy szín, valamint a kártya hátoldalára nyomtatott pár mondat remek kollázsokhoz elég. Nina Boesch 2002 óta örökíti meg a város főbb épületeit, személyeit metrókártyákból készített kollázsokon.…..
T-Bag 2012.10.13 11:33:34
Walton fucking Goggins. Az év vendégszerepe a Sons of Anarchy-ban, emberek. És még egy kép miheztartás végett. ..
T-Bag 2012.10.11 12:15:31
Az előbbi részben már érintettük a metrókártya-festők munkáit. A festészettől nem szakadunk el, de ezúttal az erotikától mentes műveket igyekeztünk összegyűjteni. Amikor nekikezdtünk ennek a sorozatnak, mi sem gondoltuk, hogy szelektálnunk kell majd, annyi érdekes alkotás van…..
T-Bag 2012.10.04 12:00:27
New York hosszú idő után, ismét szeretne valamiben a legnagyobb lenni. A felhőkarcolók versenyében az 1970-es évek eleje óta, amikor is letaszították a WTC ikertornyait a trónról, nem tud lépést tartani a világgal. Most azonban teljesen más elgondolás szerint közelítik meg a…..
T-Bag 2012.10.03 14:56:30
1893-ban márt volt 1 igaz kisebb:

theboweryboys.blogspot.hu/2012/09/staten-island-already-had-gigantic.html

1WTC + ez: újabb indok megint egy kötelező városlátogatásra :-)
A hét bloggere Miért pont alma? 2012.10.02 11:02:19
Ezen a héten egy olyan izgő-mozgó, soha szemét le nem hunyó felhőkarcoló-rengetegbe kalauzolunk el titeket, ami ősszel állítólag még varázslatosabb, mint egyébként. Ha nem hiszitek, járjatok utána, vagy kérdezzétek az 548 óra New Yorkban blog tollbamondóit! Miért New York volt…..
Újdonsággal lepi meg a New York-i Taxi és Limuzin Bizottság a város mozgássérültjeit, akik ezentúl a saját tolószékükben ülve élvezhetik a sárga taxikkal rótt kilométereket. Igaz, egyelőre nem zökkenőmentesen.  New Yorkban közel 890 000 ember, a lakosság 11%-a él valamilyen…..
T-Bag 2012.09.17 13:20:39
548 óra New York A WTC ikrei 2012.09.10 11:57:46
Tizenegy éve, hogy New York látképéről eltűnt a Világkereskedelmi Központ két tornya. Bár helyükön ma új épületek nőnek, emlékük még sokáig megmarad. Sokan a World Trade Center, vagy a Világkereskedelmi Központ szavak hallatán azonnal az ikertornyokra asszociálnak,…..
A város, ami sosem alszik – a legtöbben ezt a jelzőt használják, ha New Yorkról esik szó, pedig van a városnak egy sokkal kevésbé vonzó oldala, mégpedig, hogy az Egyesült Államokban itt a legdrágább az élet. San Francisco nemrégiben lelépte New Yorkot a lakásbérleti díjak…..
Egyszer már posztoltunk a 80-as évek New York-járól. A Rudy Giuliani előtti időkről, amikor a város sikátoraiban több méter magasan állt a szemét, az omladozó épületek homlokzatát firkák tarkították; a korról, amikor kibelezett, leharcolt metrókocsik szelték át a…..
T-Bag 2012.08.22 13:47:40
@Ez is csak egy nick: Ha az Apollo szinház nem ott van, akkor tényleg nem Harlemben jártam :-)
T-Bag 2012.08.22 14:39:29
@Pakos: Szombat este volt, talán a telihold volt az oka :-) Másik negatív élmény Staten Island volt...Viszont a 7-es metró 1 álom volt Meadow-ba meg vissza. Nem győztünk leszállni és lőni a jobbnál jobb képeket.
T-Bag 2012.08.22 15:33:56
@Pakos: Nem volt túl bizalomgerjesztő...de összességében jó volt.
A Forbes rendes éves listakészítési hegemóniáját megtörni igyekvő Tv Guide utánament, mennyit keresnek az amerikai tévések, és a szokásokkal ellentétben nem egy összesített sorrenddel jöttek elő, hanem műfajokra lebontottakkal, ami sokkal érdekesebb minden rendes…..
T-Bag 2012.08.22 09:58:18
Gondolom sokan hallottak már az egykori WTC helyén épült emlékhelyről és múzeumról. A ikertornyok eredeti talapzatainál elhelyezett méretarányos medencék gyönyörűre sikerültek. A hatalmas méretek egyből lehengerelően hatnak a látogatókra. A bejutás viszont teljesen…..
Először is szeretnénk elnézést kérni mindenkitől, aki az elmúlt hetekben beszámolókra éhesen látogatott el oldalunkra. Remélem sokan követtetek facebook-on, twitteren, és sikerült kicsit visszaadnunk a kinti élményeikből. Egy lényeges momentumról azonban még nem tettem…..
Egy városba, ahol több mint nyolcmillió ember él, és amelyben az aszfalt és a beton végeláthatatlannak tűnő egységet alkot, elkel néhány park. Szerencsére New Yorkban szásznál is több akad. Vannak kicsik és nagyok, tiszták és koszosak. Rangsorolni kár lenne őket, ezért…..
A Taxi and Limousine Commission (TLC) egy ideje már rágódik a témán, most pedig hivatalosan is bejelentették: a tarifaárak emelkedhetnek a közeljövőben, méghozzá legalább 17%-kal. 17% sajnos nem kevés. Eddig a JFK – Manhattan távot 45 dollárért tehettük meg, ami ugyan nem…..
Ki ne szeretné látni Manhattant a magasból, a felhőkarcolók közt szállva, akárcsak egy madár? Egy kör az Empire State Building körül, a Central Park tavainak látványa, a Szabadság-szobor lángja egy karnyújtásnyira. Jó hírem van: a lehetőség mindenkinek adott, csak bírja a…..