Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rotler

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
Már csak az a kérdés, hogy kinek hazudott: a nézőknek vagy a bátyjának? Azt írja a Blikk szerdai számában, hogy Gigi az RTL Klub ValóVilág show-jában ráhagyta bátyjára, Bécire, hogy eddig senki nem szexelt a villában. Hisz - mint írták - a bátyja aggódik érte, már azért is…..
Wintermantel Zsolt nagyon elvinné Elvis-t. A Külső Szilágyi út–Megyeri út sarkán lévő közterületet ugyanis az isten is Elvis térnek teremtette. Mondta is ezt a parlamenti büfében a csepeli kollégáknak, akik jelezték, felőlük viheti, nekik Csepelen már ott van a Király...
Subba Norbit megverték! 2010.01.29 20:33:00
A fitneszkirályon egy állítása szerint nem létező tartozást akartak behajtani, amit ő megtagadott, majd egy nagyobb ütés és rövid eszméletvesztés után kihívta a rendőröket és a mentőt, majd a kórházból közepes agyrázkódással saját felelősségre hazament. Az ügy a…..
rotler 2010.01.29 23:31:48
Állítsák meg, lopják a maradék méltóságunk!!!Pár hete (gyaníthatóan szociális rászorultsági indokkal) eltulajdonították újszülött lányom első verdáját. Aki hasonló folklórban éli mindennapjait, tudja, mibe kerül egy ilyen többfunkciós csoda, de az erkölcsi, morális…..
Én a 8. kerületbe kerültem az ügyeletre, éjjel szögbe léptem, ami a küszöbből állt ki. Ilyen mindenkivel történik, normál esetben dokihoz mész, megkapod a tetanuszt és hazaballagsz (de mostmár ügyeletre kell menni mert vmi hülye állat közgazdász kitalálta, hogy túl sok…..
Utálok ismeretlen helyre BKV-val menni. Mindig jó előre felkészülök, térképekkel, menetrendekkel, hogy biztosan jó helyen szálljak le. A buszokon lévő táblák megbízhatatlanok, a buszvezetők sosem mondják be a megállók neveit, ezért minden információt magunknak kell megszerezni.…..
Piroslap Józsefvárosba dugnak 2009.09.26 11:29:00
Deutsch Für Szt. Tamás igencsak sikamlós és gyerekes személyzeti politikája és „szeretünkhunvaldgyuri” önkormányzati célzatú, szerető és szerethető kiruccanásai óta tudjuk és látjuk: a magyar politikusok szeretik oda dugni dolgaikat, ahova az nem való. Nézzük…..
B-oldal Elment Csöpi bácsi 2009.09.25 20:15:00
Hihetetlen, de elég egy internetes oldal frissítése és máris eltűnik a blődli hír, majd egy szomorú haláleset veszi át a helyét. Fájdalmasan villámlott belém fél négy magasságában, miszerint elhunyt Bujtor István. Mindenki Ötvös Csöpije, Bud Spencer magyar hangja, a…..
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
rotler 2009.09.22 00:36:22
Merengek a sorson és az esélyeken, amelyből a cigányságnak oly kevés jut(ott), annak ellenére, hogy ezt állítja a társadalom széles rétege. Mit adott a politika és a társadalom a cigányoknak? Igen így en bloc a cigányoknak... Nem néhány kiváltságos roma vezérnek, pártfogolt…..
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
Csütörtökön, majd szombaton is hotelszobájában felejtette belépőkártyáját a Ferrari beugrója, így alig tudott bejutni a belga pálya területére.A Forma-1-ben nagyon szigorúan veszik a beléptetést, egy mágneskártyával lehet bejutni, több ellenőrzőponton keresztül. Sőt,…..
rotler 2009.08.30 18:49:38
Hosszú hónapok óta folyik a nyomozás, hiába volt a 100 fős nyomozócsoport, az FBI segítsége, a 100 milliós nyomravezetői díj, eredmény nulla. Egészen ma hajnalig.Épp ideje volt valami eredményt felmutatni, félő volt, hogy a cigányok  a maguk kezébe veszik az irányítást,…..
rotler 2009.08.21 19:51:37
@Kartal (a morc): Ez durva,hogy nem szerepel a hírekben.És mennyi ilyen nem szerepel...
rotler 2009.08.21 19:53:22
@zorbaviki: Írd meg nekem,hol van söröződ,és törzsvendég leszek :)))))))))
rotler 2009.08.21 19:54:46
Egész egyszerűen elképesztő ez a szervezet. Engem alapvetően nem foglalkoztat az, ki eszik húst és ki tartóztatja meg magát ettől. Akinek jólesik, az felőlem lehet vegetáriánus, és még azt se bánom, ha kéretlenül elmagyarázza nekem, miért is jobb így élni. Nincs ezzel semmi…..
Kunfalvy úr, a Drogmentes Maraton "alapítója" (divatos cím ez szcientológuséknál valamiért  :) ) ismét megosztotta gondolatait a szcientológus táborral egy emailben. A levelet elfogtuk, íme változatlan formában:   Feladó: Kunfalvy Ákos, IAS Szabadság…..
PTinfo Európa legrövidebb metrói 2009.08.09 12:42:00
Augusztus 8-án megnyitották Berlin új, mindössze három megállónyi, 1800 méter hosszú metróvonalát. Az U55 jelzésű metróvonalról Fricy, és az Index leírt már minden lényegeset, azt, hogy mindössze 6400 utas lesz várhatóan a napi forgalma, hogy 320 millió euróba került, s hogy…..
8ker Kaszáló 2009.08.06 13:11:00
No nem, nem fedeztem fel egy rétet is a kerületben, csupán felhívták figyelmem egy érdekes dologra, ahol a közteresek kaszálnak. Kerékbilinccsel.Az előzmény: a Bródy Sándor utca a Guttenberg tér felől volt egyirányú a Múzeum körút felé. Vannak itt közértek, egyéb boltok, így…..
Pont a minap jelent meg egy bombasztikus "leleplezés" a Storyonline-on arról, hogy Csiszár Jenő nem mással, mint Fabio Cannavaróval fog főzős műsort forgatni, merthogy valaki lekapta őket együtt Olaszországban. A hír persze fals, de a dologból annyi tényleg igaz, hogy…..
Az RTL Klub is átszabta az estéit jövő héttől. A változtatás következtében mégsem folytatódik a Dr. Csont a 3. évaddal, jégre került a vicces-kémes Chuck, félbeszakad a Döglött akták ismétlése 4. évada, és elmarad az Emberrablás címet kapott Vanished premierje. További…..