Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maguborka

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felcsút az Orbán-kormány csakrája, mert senki másra nem hat, csak rája. Ezzel a kissé bicegős mondókával tisztelgünk a legújabb magyar botrány, az Európai Parlament illetékes bizottságának várható vizitje előtt. Az EP Költségvetési Ellenőrző Bizottságának német elnöke annak ellenére köti az ebet a…..
Robbant a bomba! A Volkswagenről kiderült, hogy évek óta csalt a környezetszennyezési szimulátoron. Közkedvelt autói a laboratóriumi körülményektől eltérve (amit egy titkos számítógépprogrammal szabályoztak a hatóság háta mögött) a napi használatban akár 40x károsabb…..
Jó, ezt Janikovszky Éva megírta a maga cukiskodó módján, kb. minden anyukának ott van a polcán a kék-rózsaszín duó, én azért eggyel földhöz ragadtabban és gyakorlatiasabban gondolkoztam el ezeken a dolgokon. Lányos szülők, sorry, ez most a fiúk sztárolásáról szól majd, de…..
A boltban a pénztárosnő lehúzza a vonalkódot, és közli, hogy 225 ft lesz. Fizetek, majd a pénztárosnő letépi a gépről a blokkot, és ugyanazzal az elegáns mozdulattal bedobja a lábánál lévő kukába. - Elnézést, kérném szépen a blokkot! - szólok.- De már kidobtam, és nem…..
TComment Miért jó vonulni? 2014.04.16 06:15:00
Bántotta a fülemet a dudaszó, ezért kicsit előrébb sétáltam. Ekkor egy másik típusú zaj ütötte meg a fülemet, melyet a fennakadás okozói keltettek. Motorröfögtetés. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
S.O.S Ahol önkénteseket várnak 2013.06.05 17:20:27
Árvíz 2013 Összefogás nagyobb térképen való megjelenítése   Dunakeszi - éjjel-nappal folyik a munka Dunakeszin. A zsákolás most is zajlik a Szent István utca 1.-nél lévő sorompónál (az útról nem látszik a zsákolás). Infó: 06-27-542-845, 06-70-376-54-25 Győr - …..
Józan Paraszt Diákcsemege 2013.02.11 15:33:17
Oszd meg és uralkodj - a kormány jelszava lehetne. Most épp a hallgatók gyenge pontjára tapintottak rá a röghöz kötés alkotmányba foglalásával. A felszalámizás elkezdődött. Mert ne legyünk naivak: a hallgatók egy igen jelentős része egyetért a röghöz kötéssel. Ugyanis…..
Nyomja ezerrel a bóvlikormány feje, hogy mekkora pénzt szakított le Magyarországnak az uniós pénzügyi tárgyaláson. Pedig amit "elért", az bizony kudarc. Hiába az összes vonatos hasonlat, hogy mekkora sterelvényen fér el az összeg. Az az igazság: Gyurcsány Ferenc megint lenyomta…..
Több mint egy éve vettem meg a robogómat, de akkor teljes egészében kihagytam a telet. Októbertől március végéig a garázsban pihent a Cukorka. A nulla tapasztalatom és a hideg miatt sem mertem még bevállalni a téli robogózást. Egy-kétszer merészkedtem ki, akkor is teletubby-nak…..
Amint azt egy korábbi posztból egyesek már talán tudják, mostanában télen is motorozok, pontosabban robogózok. Kicsit a kényszer vitt rá, ugyanis hosszú mérlegelés után felmondtam a garázsbérletemet a cég melletti parkolóházban. Nyáron eleve szinte nem is használtam a helyet, s…..
Egyelőre örüljünk annak, amink van, vagyis amink nincs. Mai cikkünk blogposztja...
Ez is megvolt, senkit se faltak fel a medvék és mindenki saját lábán távozott - még ha nem is minden esetben makulátlan futóruházatban.A helyi viszonyokra jellemző, hogy több marcona (fél)maratonista zokogó gyermekként könyörgött, ne kelljen kifutnia a második körbe.. És mi…..
Jó tett helyébe jót ne várj, ezt most már László is tudja. Szegény csak azt szerette volna jelezni a nagy ködben egy másik autósnak, hogy legyen szíves felkapcsolni a lámpáját, mert anélkül ilyenkor különösen veszélyes közlekedni. Cserébe az audis bepöccent és mindkettejük…..
Fu Szekh Li tudatos fogyasztóként hústartalom alapján választ szalámit, de a Turista rúd összetétele minden elképzelését felülmúlta. Kár, hogy a műbelet szétfeszítő csodatermék íze mégsem váltotta be a hozzá fűzött reményt, talán répacukorból mehetett volna bele több.…..
Hányta el már magát budapesti séta közben? Szabdalta már széjjel arcát a reggeli budapesti közbeszerzési hírek hallatán? Ha Molnár Gyula nevét meghallja, rögtön a következő sarkon a 7-es busz elé ugrik? Fakadt-e sírva valaki attól a vizuális szeméttől, amit épitészet…..
maguborka 2009.05.22 19:28:28
kedves Posztíró:
-erőltetik a bkv-t megfelelő parkolók nélkül
-erőltetik a buszsávot, ott is ahol a villamossínen közlekedhet a busz... Bartók Bélán pl...
-erőltetik a 4-es metrót, ami jó is, de miért annyi az ára? na jó ez nem szép, meg piszok, de a Kálvin tér után minek megálló a Vásárcsarnoknál? ott a Kálvin tér 3 perc, ott megy a villamos...
-Margit híd pesti oldal park.. hugyszag - jóóó érzés ott bicajjal, meg futva menni...
-Elfelejtett épület a Lágymányosi híd mellett az a sok kúp tetejű épület, meg az egész környéke.. az miért van még? vagy ha van, miért nem hasznosan van?
- Városvezetést megszavazták okos BP-i lakosok, így azt nem lehet mondani. a többség szavazott... no comment -azt nem ér bírálni... letörném a kezét annak aki x-et tett viszont azok neve mellé...
-A Sün a legundibb, pedig olyan édes állat :o) - aki érti...
-parkolódíj emelése minden szolgáltatás nélkül... - nem szép dolog. évek óta halljuk, hogy lesz majd parkolóház. hol is vannak?
-minden útépítés 2-3-szor annyi ideig tart mint kellene. miért? ez a mesterséges dugó része? lásdPetőfi Sándor utca 3 hete ugyanúgy van minden. a túrás halad előre, a vissza"építés nem halad így" - vagy eu-s forrásra várunk? addig minek kezdik el?
- undorító, hogy nincs szándék a robogó - robogók terjesztésére. egy autós parkolóhelyen elférne 4 robogó.. persze azokat nehéz büntetni parkolásilag... ergo nem érdek. holott, fél évig simán lehetne alternatíva, ha normálisan kialakított parkolók lennének ezeknek is... s nem mindenki itt ott állna meg a járdán, zavarva ezzel a gyalogosforgalmat..
-a közterületesek hatáskörét (parkolóscetlis utcán lévő emberek) simán büntethetnék a kutyaszart otthagyókat, csikkdobáló sok bagóst, akinem képes a kukába donbnio a csikket
- hajnalban nyáron minek locsolják az utcákat? ami 9-re felszárad? a motorosok hátha pofára esnek, amikor melóba mennek? vagy miért? vagy az autósok miatt, hog ytöbben menjenek mosóba?

ezek inkább nem értem dolgok, mint undorítóak...