Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...truckdriver.

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt néhány nap történéseinek és kormányzati bejelentéseinek ismeretében az ember eltöpreng azon, hogy vajon pártunk és kormányunk, s élén Szeretett Vezetőnk vajon összevissza beszél ökörségeket, kékeslila fogalma sincs arról, hogy mit is kellene csinálni, vagy simán…..
A kísérlet elkezdődött. És bár tudom, hogy a feltételek nem azonosak, mégis látok hasonlóságokat Orbán Viktor 1995-ös és Gyurcsány Ferenc 2011-es tevékenysége között. A kimenet korántsem biztos, hogy azonos lesz, de a történet még hozhat happy end-et. Persze, kinek, mi a…..
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
A volt alkotmánybíró és volt köztársasági elnök kénytelen volt felugrani pénteken a Sándor-palotába, hogy az utódjának elmagyarázza, mi a fene folyik a Fidesz és az Alkotmánybíróság között. Ezzel párhuzamosan meghallgatta főnökének, Orbán Viktornak a szavait is, aki 3 nap…..
A héten sem jelentette be Szalai Annamára, az NMHH elnöke, hogy mégis kiket szeretne látni a Duna Televízió, az MTV, a Magyar Rádió és az MTI élén. Pedig állítólag már novemberben munkába is állnak az új vezetők. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság vezetőjének minden…..
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
Panaszkodom én itt az önkormányzatokra, hogy egy-két hete nem reagálnak, de egy olvasónk már három hónapja várja a válaszlevelet az illetékesektől. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én ugye a sajtósokat keresem, akiknek egyáltalán nem törvényi kötelességük válaszolniuk -…..
Tudom, hogy szopóág van mostanság, túl sokszor kell szégyenlősen annyit mondani, hogy "na jó, de egyébként azért...", meg "de a Gyurcsány meg...". Tudom, és ezért nem írok most itt a Nyilatkozatról, meg egyéb baromságról.De, mint azt a régi olvasók már…..
...truckdriver. 2010.07.07 12:05:18
Az elmúlt hetekben tulajdonképpen nyomát vesztettük a NEMESZ-nek. Szőrén-szálán eltűnt. Üzent még a bolgár tengerpartról, aztán látták állítólag feltűnni valami rendőrtiszti ünnepségen, és a hírek szerint árnyéka olykor feltűnik a T. Ház folyosóin is. De se…..
...truckdriver. 2010.07.07 10:59:50
Jó rég jelentkezett már összefoglalónk a politikai hetilapok vélemyéncikkeinek végszavaival. A múlt vasárnapi EP-választás után azonban úgy éreztük, ez a hét ideális lehet minden magyar publicista számára. Szerencsére nem is kellett csalódnunk.DEMOKRATA - És van még sok más…..
Mi történt a szabad demokraták szövetségével? Mi lett azzal a rendszerváltó párttal, amelyik 1990-ben a négyigenes népszavazást még magabiztosan megnyerte, majd az akkori parlamenti választások során alig pár ezer szavazattal maradt alul a naftalinszagú MDF-fel szemben.…..
Azt már a Képviselő Funky is leszögezte, hogy Meggyes Tamás esztergomi polgármester a magyar politika szórakoztatóbb szereplői közé tartozik. A világ egyetlen embere, aki Deutsch Tamás stílusát véli követendő példának most viszont egy kicsit talán tágan értelmezte a…..
  Ne kerteljünk, mondjuk ki nyíltan: politikusnak alapvetően a szarfej emberek mennek. Teljesen nyilvánvaló, hogy ha valaki jófej, akkor az nem akarja életét mindenféle unalmas üléseken, tanácskozásokon, titkos és nyílt fórumokon, irodákban és tárgyalókban tölteni –…..
Reckl Amál blogja Sóher vágta 2009.06.01 20:38:28
Bele se kezdek abba, hogy kevés olyan értelmetlen baromság van Magyarországon, mint ez a fölösleges magyarosch hangulatú Nemzeti Vágta. Kíváncsi lennék, ez miért és kinek üzlet, és hogy mire jó az egész. Mindenesetre azalatt a két perc alatt, amennyit láttam belőle, azért azt…..
1. Mert segget mosok szarás után.2. Mert voltam már külföldön.3. Mert tudok írni-olvasni.4. Beszélek idegen nyelveket.5. Késsel és villával eszem.6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.8. Két lábon, felegyenesedve…..
...truckdriver. 2009.06.01 13:44:41
@El Topo (Sgt. Elias):
...te pedig a rakás s..r vagy !
Nagy nap volt Rómában! Az Olimpicóban a Roma és a Torino gyömöszölte egymást, ezalatt pedig időfutam volt kinn az utcákon, de mekkora időfutam!! Hogy a százéves olasz körverseny, a Giro záró futamát a litván Konovalovas nyerte az kevés embert érdekel, úgy általában. Persze…..
Tardai történetek Hatvanhat 2009.05.25 10:00:00
Ibolya egy büdös kurva, karfiolos a segge, és az elbaszott szájfeltöltése miatt úgy néz ki, mint aki folyamatosan fütyül. Az arcok találgatták is, kit kellett leszopnia az első helyért. Közvetlenül az eredményhirdetés után egyedül a polgi lehetett esélyes, mint zsűrielnök,…..
...truckdriver. 2009.05.25 19:40:20
  Az Indexen jelent meg Beelőzheti a Jobbik az MSZP-t címmel egy írás, ami arról szólt, hogy az MSZP-nél akár még a Jobbik is több szavazatot szerezhet az EP-választáson. A cikk nagyon gyorsan lekerült az Indexről (bár a címlapom még utána is elérhető volt pár percig), de…..
...truckdriver. 2009.05.22 17:21:36
@Viktus:
Szerintem te bértolnok vagy a javábol, pedig kapálnod kéne !
Az érintettek szerint fideszes provokációk a Szilvásy és a szélsőjobb, Hagyó és a Stasi, Gyurcsány és a Gazprom kapcsolatáról értekező blogbejegyzések...
...truckdriver. 2009.05.22 13:21:38
@Alf: Értem.
...truckdriver. 2009.05.22 16:03:08
@civilkontrol: Vissza taszítóan okoskodó vagy, valamikor a 3/3 nál nyaltál, nem?
w Jön a farkas 2009.05.20 15:30:00
Nem maradt már más fegyverük, csak a félelem. Az pedig egyben rossz tanácsadó is. A legfélelmetesebb természetesen a fasizmus, a konkrét nácik rohamcsapatai, az utcai harcok, a pogromok. Ezt a veszélyt a Jobbik parlamentbe jutása testesíti meg, nem egészen világos, milyen…..
...truckdriver. 2009.05.20 22:04:00
@sün!malac69-nek már csak 18-et kell aludni:
Te politikus vagy és súnnyosz, vagy súnnyogo... (nem írom le)
 Izgalmas filmet vetített tegnap este a Duna Televízió. Izgalmas volt, mint egy kémtörténet. Merthogy az is volt. Rimner Gábor története. Rimnert 1973-ban szervezte be az amerikai Védelmi Hírszerző Ügynökség, 81-ben tartóztatták le, 12 évi börtönre ítélték, 90 tavaszán…..
Már-már rosszul érezzük magunkat, amikor belerúgunk Hagyó Miklósba, hiszen az oviban is alapszabály volt, hogy van olyan, akit tényleg nem illik bántani. Amit viszont nem lehet szó nélkül hagyni, azt nem lehet szó nélkül hagyni Budapest, 2009. május 19. – Hagyó Miklós…..
...truckdriver. 2009.05.19 21:13:26
Az SZDSZ szerint neonácik épülnek be a rendőrségbe a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetén keresztül. A szakszervezet főtitkára szerint a vád alaptalan, sikeres érdekvédelmi tevékenységük csípi a hatalom szemét...
...truckdriver. 2009.05.18 16:47:03
@magdi 3: Szagos magdi, azzonnal menj órvoshoz, te fertőzöl!
"Főtitkár úr! Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy körünkben fogadhatjuk és üdvözölhetjük, önt, aki hosszú évek óta magára vállalja Magyarország sorsát." Kádár Jánost ezzel a mondattal nem Sarlós elvtárs, a Hazafias Népfront főtitkára, hanem Wilfried…..
...truckdriver. 2009.05.16 06:06:20
@mfbill: Okos gyerek, mért nem költözöl Kubába?
...truckdriver. 2009.05.16 06:11:44
@Admiral William Adama: Ne hergeld magad mert meg szédülsz, és a kondér helyett a bilibe nyulsz..
Jó étvágyat!