Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alvin Straight

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Orbi 2011.10.15 22:16:30
Megtudhatják a világtalanok is, milyen Orbán Viktor (47) miniszterelnök arca! A kormányfő gipszbe öntött arcát ugyanis a Vakok Állami Intézetében állították ki, s a szemük világát vesztett emberek végigtapogathatják a politikus maszkját, hogy megtudják: az évek óta jól…..
Egy show biznizben dolgozó hölgy haverjainak elküldött levele szerint a minap összekúrt Tarantino-val. Egy partin gabalyodtak össze, ahol nem sokkal smárolás és tapizás után leléptek Jamie Foxx és egy másik csaj társaságában Tarantino házába. A házban már külön buliztak,…..
Subba Fuck Yeah Oldschool 2011.06.29 10:38:35
Az oldschool is csak annak vicces, aki nem abban rohad. Lenny Kravitz egy Iphone-ra szerelhető vezetékes telefonkagylóval. ..
Alvin Straight 2011.06.29 10:52:56
Subba A hét videója 2010.11.27 08:30:00
Ennél jobb tuti nem lesz, a Batelco (Bahrain Telecommunications Company) reklámja...
Tegnap, Kispest, sikertelen bankrablás. (thx oipeti)..
Alvin Straight 2010.11.27 08:16:55
A Stereoboard magazin szavazásának köszönhetően végre megtudhatjuk, kit utálnak a legjobban a zenerajongók. A választék szép, a helyezések viszont meglepőek. Persze szerepel rajta természetesen a koncertjeit rendszeresen egy órával eltoló, majd emiatt a szervezőket leanyázó Axl…..
 Csökkent munkaképességű vagyok. Jelenleg 36%-os. A betegségemmel nem untatnék senkit akit érdekel: http://www.megapress.hu/sle/sle/sle.php Az itt felsorolt tünetek nagy része megvan. Röviden, nem tudom délelőtt, hogy leszek délután. Napi szinten néz be valamilyen szórakoztató…..
Alvin Straight 2010.07.26 06:42:32
Megmondom őszintén, hogy nem olvastam el minden kommentet, mert a film esztétika/filmológia rész nekem nem annyira vonzó egy ilyen poszt alatt.
Teljes mértékben megértem az elkeseredettségedet Axl, de valamit meg kell érteni: (ami koránt sem biztos, hogy jobb érzést fog benned kelteni) azt, hogy az eddigi rendszert meg kellett változtatni, épp azok miatt az orvosok és "betegek" miatt, akik divatot, és megélhetési formát varázsoltak a leszázalékolásból.
Minden pácienst felülvizsgálatra kértek be, és újraminősítették. Így bizony sokaknál kiderült, hogy nem indokolt a 79+%.

A Te esetedben Axl egy megoldás lehetséges: elindítani az állapotrosszabbodást. Mivel 40% alatti vagy, valóban nem támogatott a foglalkoztatásod, de egy SLE betegséggel és egy ügyes orvossal - azt gondolom, hogy pénz nélkül is lehetséges a rehab. Ha sikerül 50%+ megkapni, akkor irány a munkaügyi kirendeltség, és máris kaphatod a támogatást. Pontosabban a munkáltató kaphatja a támogatást, a foglalkoztatásodra.

A rehab hozzájárulás mértékének növelése pedig nem azt az eredményt hozta, mint vártuk/várták. Nem arról van szó, hogy nem volt súlya az ötszörös emelésnek, csupán a munkáltatók megtalálták a megoldást (valahogy). Nem tudom hogyan, de megtalálták.

@kicsibuta: mielőtt bedobod a jól megszokott kommentező formát, hogy "na és?", és elbagatellizálod a betegségét, jó lenne utánanézni ennek a kórnak. Nem arról szól, hogy elfáradsz a munkahelyeden. Kicsit komolyabb a történet…
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
Alvin Straight 2010.06.19 21:35:13
Alvin Straight 2010.06.19 22:13:57
@cso zsi: azt hiszem rátapintottál az egyetlen ellentmondásra az autósok és a motorosok között. Az egyetlen dolog amiben eltérek a kidörgő. Ez azért van, mert ezzel "láttatom" magam. Kell. Enélkül már lehetm, hogy cafatka lennék. (lásd előző hsz-em). De azt hiszem ezt a dolgot a rendszámnélküli zsigához hasonlítani kissé izléstelen és túlzó dolog. De nem baj. :)
Alvin Straight 2010.06.19 22:16:31
@cso zsi: hidd el, észreveszik. És itt jön, amit Loláb írt: elkezd fészkelődni. Szinte "akarja", hogy elmenjek mellette. Ilyenkor felteszem a kezem és intek neki, hogy "köszi, de nem kell." Majd megyek, ha tudok. Kevesebben használják a középső tükröt, mint hinnéd...
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Ma az LMP 13:54-kor kiküldött egy hírlevelet. A levél az LMP logójával, a központi e-mail címéről érkezett. Ahogy olvasható, a levél egyrészt szavazásra buzdít (ami önmagában még nem kampánysértő), másrészt arról tájékoztat, hogy a közvélemény-kutatások szerint az LMP…..