Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malícia

69 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD Gáz helyzet 2013.04.08 20:02:59
A szabad véleménynyilvánítás ügye újabb kihívás előtt áll. Eddig a sajtószabadság miatt viaskodott az ellenzék a kormányoldallal, most viszont szélsőségesek felbukkanása miatt hirtelen egy platformra kerültek. A morális elveken és indulatokon egyaránt alapuló szellemi…..
Suszter maradjon a kaptafánál, zsidó meg a szatócs boltnál. Akkor nem történhet meg ilyen mocskos, erőltetett tragikomédia. Vagy tragédia? Mert egy "az apám említette a nevét" bemondásra meghurcolt idős ember világsajtón keresztül történő bemocskolása már több mint…..
Minden jóérzésű magyar embert felháborít az a visszataszító színjáték, amelyben a 96 éves Képíró Sándort hurcoltatja meg a gyűlölködő, hazug zsidóság. Ez az undorító akció is igazolja azt a sokak által vitatott tényt, hogy az Orbán-kormány ugyanazt az urat szolgálja,…..
Tisztelt barátaim!Új forradalmat élünk meg. A borítékok forradalmát. Magyarország Kormánya levélben kéri ki véleményünket az új alkotmányról. Ismét lehetőségünk van arra, hogy hazánk sorsdöntő kérdéseibe beleszólhassunk. (Mese felnőtteknek!)A "forradalmi"…..
Kommentár nélkül egy parlamenti képviselő írása.Fideszes választói képviselet: 130 ezer vagyonőr és az ország érdeke háttérbe szorítva néhány tisztségviselő egzisztenciájával szembenA vagyonőr szakmában uralkodó munkavállalói kiszolgáltatottság, szabályozási káosz…..
 "Mi nem felejtettük el a holokausztot"Az antiszemitizmus őrületté, ragályos betegséggé fajult, egyre jobban terjed, és ha nem teszünk ellene most, több mint hatvan év után sem, akkor még tovább terjed a világon - mondta Israel Meir Lau, Izrael volt országos…..
  A Fidesz és Orbán Viktor szép lassan újjáéleszti az egykori kommunista diktatúra emlékeit. A nemzetiesség álruhájába bújtatott, megalomániától vezérelt egyeduralmi törekvésüknek gátat kell vetni!   TÜNTETÉS!! A Jobbik a…..
Már megint elszúrta! Rövid idő alatt másodjára. Anyanyelvünk önkéntes őrzője ismét saját kardjába dőlt. (Sajnos csak képletesen!)Bólogató Palkó - mert valószínüleg ezzel a becenévvel vonul majd be a magyar politikai arcképcsarnokba - talán alkalmas…..
A Jobbik kampányfilmjének sugárzási időpontjai október 1. de: 06:11, 06:56, 07:16, 08:15, 09:54, 12:29október 1. du: 17:49, 20:05, 20:58, 21:33, 00:21...október 2. de: 06:11, 06:56, 07:16, 08:15, 09:54, 12:29MR1:október 1. 05:57; 06:33; 09:58; 12:27; 15:14; 18:29; 19:04; 22:18október 2.…..
Kétségtelenül frappáns ötlet volt ennek a kampányfilmnek a betiltása a közszolgálati tévében. Régi tapasztalat, hogy nagyobb sikerre számíthat az, ami tiltva van. A you tube-on eddig közel százezren látták és a kommentekből ítélve a többségnek persze nagyon tetszik.Pedig a…..
A Jobbik szerint sérti az önkormányzati választások tisztaságát az, ha a Magyar Rádió és a Magyar Televízió továbbra sem sugározza a párt hirdetéseit.Forrás: ZIPP.huEgyszerűen felháborító, hogy ez a liberális-szocialista csőcselék ezt is megengedi magának, és közvetlenül…..
A napi beszámolók kapcsán lassan mindenki megismeri, hogyan működik egy féktelen cigányhorda. Marian Cozma támadóinak, gyilkosának megkezdődött perében napvilágra kerülnek a részletek.Megtudhattuk, hogy a brutális támadás egy szokványos baráti kiruccanás eredménye volt.…..
Nemzeti Radikál Jobbra igazodj! 2010.09.07 12:18:00
Vége a tűzszünetnek. Itt az ideje, hogy ott folytassuk, ahol a nyári szünet előtt abbahagytuk. Ha elkeserít a hír, hogy nem tűntünk el, akkor annak örülök. Ha hiányoltál már bennünket, annak még jobban örülök.Először is le kell szögeznem, hogy a nemzeti radikalizmus továbbra…..
Malícia 2010.09.14 08:15:46
@Tom Bobb:
Köszi Tom!
A Legfőbb Ügyészség elutasította az Éljen Nyíregyháza Független Mozgalom beadványát.A mozgalom elnöke, Lengyel Károly azt mondta: nem nyugszik bele a döntésbe. "Ez a párt náci, fasiszta, és be kell tiltani" - tette hozzá. Ennek érdekében - a párizsi békeszerződésre…..
Nemzeti Radikál Kutya 2010.09.08 16:35:41
Nagyon nagy ötlet volt ez a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Ugye az egész egy poén (vagy nem?), kifigurázása a magyar politikának. Szomorú hogy ilyet meg lehet tenni, hogy ilyen komolytalan, bohóckodó párt elindulhat a választáson, másrész örömteli, mert Ők bemutatják, hogy milyenek…..
Elképesztő a hír! Pintér Sándor belügyminiszter főtanácsadójává tette Kiss Ernőt. Igen, azt a bizonyosat. Miért is híresült el ez a bukott főrendőr?1998-ban levizelte a Teve utcai rendőrpalota épületét, ezért december 31-énmenesztették.2007 november végén ittas állapotban…..
Egy elemző jellegű írást olvashatunk a Mandíneren a cigányságról, a cigánybűnözés szóhasználatról. A megkülönböztető jelző lehetséges feloldásához külföldi példákat is felsorakoztatnak. /mandiner.blog.hu/api/trackback/id/2097234/ És ugyanazt az…..
Kedves Vityka bácsi!Ne haragudj, hogy így szólítalak meg, de apukám is így hív, azt mondta, hogy tavasszal többször is kapott tőled levelet, amiben barátjának szólítod, a barátok meg becézik egymást.Tudod Vityka bácsi, már nagyon várom a suli végét. Várom, mert apukám szerint…..
Két hete nyitotta meg kapuit a hétvégéken üzemelő Klub64 nevű szórakozóhely, amit Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) elnöke hívott életre. Célja, hogy egy olyan szórakozási lehetőséget biztosítson a fiataloknak Budapest szívében, ahol nem…..
Malícia 2010.06.17 07:57:31
@akar:

Ámen!
Mit gondolsz, meddig van szükség a munkádra? A tisztességes munkáltatóknál folyamatosan. De hazánkban kialakult egy másik szempont is. Addig vagy csak jó munkaerő, amíg egy nem várt betegség meg nem ingatja az egészségedet. Ez is a nagy liberális szartenger hagyatéka.Ez a…..
Orbán Viktor a honvédség állománygyűlésén üzenetet fogalmazott meg a Magyar Gárdának. Nem először. A beszédére reagált tegnap a Barikád oldalán Volner János, a Jobbik rendvédelmi kabinetvezetője.A Nemzeti Együttműködés Programjával folyamatos önreklámot…..
Nemzeti Radikál Cezaromán Fidesz 2010.06.08 15:22:00
A Jobbik szerint az alkotmányozásról szóló javaslat igazolja a kormányoldal cezaromániáját.A Jobbik szerint az alkotmánybírák választására vonatkozó szabályozás módosításával a Fidesz egyeduralmat biztosítana magának. A kormányoldal nyolctagú, az Alkotmánybíróság…..
Kósa Lajos államcsőd közeli víziójával kapcsolatban közöl külföldi véleményeket a Menedzsment Fórum. Ezek közül az egyik idézet igazán érdekes."A Handelsblatt tekintélyes gazdasági napilap "Kormányzati káosz Magyarországon” címmel közöl szubjektív írást…..