Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyomika

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeválogatta a világ 50 legjobb süteményét a CNN egyik munkatársa, a gasztronómiai és utazási témákat feldolgozó Jen Rose Smith, és három magyar édességet is beválasztott az élmezőnybe. Az újságíró kilenc évig járta a világot, hogy megmondja, mik a legjobb sütemények. Jen Rose Smith a világjárása…..
Világszerte milliók járnak a Metallica koncertjeire, amiből kiindulva azt hihetné az ember, hogy irreális kérésekkel bombázzák a bulik szervezőit az egyes helyszínen, pedig nem. A zenekar tagjai a mai napig közös öltözőt használnak, és csupán dohányzóasztalt, székeket,…..
Keserédes történet alapítástól a privatizáció utánig. A mostani üzem helyén 1880-ban állították üzembe az ország első kekszgyárát, amelyet Bach Hermann győrszigeti gőzmalmából alakítottak át. Bach az üzemet 1892-ben eladta Koestlin Lajosnak, aki akkor települt át…..
Mostanában ünnepeljük negyvenéves születésnapját a Mézga családnak, az igazi sorozatklasszikusnak, amelynek poénjai ugyanúgy ütnek, mint anno, és amelyről 1969-ben azt írta egy beharangozó cikk, "a magyar rajzfilmgyártás európai viszonylatban is jelentős…..