Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Potty82

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őze István klubelnök ígéretének megfelelően pénteken megalakult az UTE új szakosztályvezetése, tájékoztat a csapat hivatalos honlapja. A négyfős vezérkar három veteránja mellett Zsigmond Barna jelenti az újdonságot, ő lett a szakosztályvezető. A szakosztály elnökével, Joós…..
Potty82 2010.05.11 12:59:46
@csatoimi: ennyi erővel kár feljutni a válogatottnak az A csoportba is, vicceseket írsz :-) HAHAHAHAHAHAHAHA
Kóger Dániel és Nagy Gergő is játszik a Vasas Bp. Stars–Sapa Fehérvár AV19 juniorbajnoki döntőben. Hétfőn fél hétkor az Icecenterben kerül sor az első mérkőzésre. Nem ellentmondás, hogy a három győzelemig tartó párharcban a Stars 1-0-ra vezet, mert a múlt keddi…..
Potty82 2010.03.08 13:39:34
@Thomas_AV: junior vagy más néven U20. A matekkal van gondod vagy kerusz kollégával? Esetleg nem ártana az alap dolgokkal tisztában lenned, mielőtt hülyeségeket irogatsz. Megjegyzem nem az első ilyen eset, okos tóbi!
Potty82 2010.03.08 14:02:38
@Thomas_AV: sokszor olvasom a kommentjeidet és gyakran egyértelmű dolgokkal nem vagy tisztában. Ha már itt lógsz örökké és minden bajnoksággal ennyire tisztában vagy, akkor hogy lehet, hogy alap dolgokkal nem vagy képben? Lehet érte utálni, de inkább nézz tükörbe! Ami kiverte a biztosítékot, hogy olyan emberrel pörölsz, aki hétről hétre cikkeket ír nekünk, hogy legyen mit olvasnunk.

@-d(-_-)b-: az, hogy nem vagyok olyan "aktív", mint ti az nem jelenti azt, hogy nem követem e sport történéseit. Több ezer olvasója lehet ennek az oldalnak, aki még csak nincs is regisztrálva ide. Elnézve a te adatlapodat, te sem vagy ősrégi komment király. Na de jobb ha nem is pocsékolom rátok tovább az időmet, a beírásaimról nem is beszélve. Így is már a hatból kettőt rátok pazaroltam.
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
Potty82 2010.02.22 19:31:55
@Dreamliner25: lehet, hogy én csak egy újgazdag divat szurkoló vagyok, te viszont EGY BUNKÓ SEGGFEJ VAGY. Szerencsére nem belőled van több a csarnokban, mert akkor biztosan nem ejtett volna rabul ez a nagyszerű hangulatú sport. Nem tudom milyen volt egy hokimeccs amikor te már Újvárosba jártál, de lehet hogy az idő elrepült feletted s te magad ott ragadtál az "őskorban".

Ha erősen fogalmaztam volna, adminok nyugodtan tiltsatok ki, de nekem is jogom van elmondani amit gondolok!
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..