Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gigantikus kertitörpe

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze egy ideig inkább szuper titkos volt, de ez nem csökkenti az érdemeit. Az ötvenes évek végén,amikor a szovjet űrprogram kilőtt, Szimferopol közelében a Krím félszigeten titkos űrkommunikációs bázist helyeztek üzembe, amely később NIP-10, vagy Szimferopol-28 néven vált ismertté. A…..
Egy valutaüzérkedési botrányból született a balatonföldvári pártüdülő, ahol a Kádár kormányőrségének tagjai mulattak zárt kerítések mögött...
gigantikus kertitörpe 2019.06.19 13:04:01
@Dikusz: az hogyan kapcsolódik a Balatonhoz?
Az 1894-ben Párizs-Rouen között megrendezett első autóverseny hatására megalakult Magyarországon egy szűk körű társaság, amely az automobilizmus terjesztését tűzte ki céljául. Hatsek Béla műszerész nyomon követte az újságok versenyről szóló beszámolóit, sőt ki is…..
gigantikus kertitörpe 2017.07.31 06:00:04
@ComLo: ühüm, és a 12-es képhez mit fűznél hozzá? :)
Tavaly szeptemberben - még Helpy néven - indult az online takarítóközvetítő Rendi.hu, ami fantasztikus érzékkel vette észre a piaci rést a kiszámítható, megfizethető és megbízható házi takarítószolgálat piacán. A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég…..
A Fortepan ezúttal a Magyar Rendőr című újság fotóarchívumába túrt bele, és közölt egy bő 2000 képből álló válogatást. Budapesti épületek szempontjából a gyűjtemény fiatalabbkori, hetvenes-nyolcvanas évekbeli része tűnt különösen érdekesnek (leszámítva a 65352-os…..
gigantikus kertitörpe 2016.01.25 11:26:22
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
gigantikus kertitörpe 2015.07.01 11:30:35
@Secnir: pedig beírhattad volna, mert: kivéve - ha a jármû fõútvonalon vagy olyan más úton halad, amelyen elsõbbségét jelzõtábla [16. § (1) bek. u) pont] jelzi.
És ez ebben az esetben még érdekes is lehet.
Vegan Spirit Miért vegán? 2014.10.20 12:25:54
A családunkban egyetlen vegetáriánus sem volt, nem hogy vegán. Mivel vidéki családból származom, ezért nálunk a heti csirkevágás és a disznóvágás volt "normális". Persze mint minden kisgyerek, akiknek a szívük még tiszta, és nem nyomják el őszinte érzelmeiket a tanult…..
Mi van, ha nem működik a kártyás fizetés a benzinkúton, de nincs kp az embernél? Ráadásul a benzin ugye nem egy kiló kenyér, amit visszateszek a polcra. Remélem a clientcoach majd megfejti. Én annyit szeretnék leszögezni, hogy1. izompóló hordása nem bűn2. a benzinkutasok…..
gigantikus kertitörpe 2014.10.07 12:45:07
@Souky Sanjay: aha, és az eset után 4 perccel, még aznap tudod használni a kártyát? Nem volt itt semmilyen limit.
Egyik este a vacsorája után, Du úr Kínából a fotelban ülve játszadozott Galaxy S4-es mobilján, miközben a telefonját töltötte. Felesége, Yujiu a szomszédos konyhában mosogatta az edényeket, amikor hangos durranásra lett figyelmes. Amint megfordult, látta, hogy férje telefonja…..
A Blikk szerint még el sem kezdődött az X-Faktor új szériája, de Alföldi Róberttől máris mindenki retteg a meghallgatáson. A Nemzeti Színház volt igazgatója ugyanis kemény bírának bizonyul, és nem riad vissza attól hogy megmondja a véleményét egy-egy produkcióról.…..
gigantikus kertitörpe 2013.07.10 12:24:37
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Nyuszicicabogárka, ha ott "üldözik az ilyeneket", akkor miért is kéne ott lennie? Csak úgy sugárzik az értelem...
A Republic a Facebookon jelentette be hivatalosan azt a már igazából pár napja teljesen nyilvános hírt, hogy Sipos F. Tamás fogja pótolni a nemrég elhunyt Cipőt a koncerteken. Hogy ez most csak ideiglenes vagy állandó, arról nem szól a közlemény, ahogy arról sem, hogy milyen…..
gigantikus kertitörpe 2013.04.25 17:27:33
Az ország északkeleti részében alapból is kemény lehet az élet. A meg-megújuló határ menti csatározások, átszökő trollok, és egyéb nyalánkságok mellett még a gyrost is kifliben adják, amit aztán ha a mediterrán rokonok megtudnának, sírva rohannának egészen az anyukájuk…..
Igazságtalanul sok rizs pihen az áruházak polcain, amihez a rovarok csak kínkeservesen tudnak hozzáférni, ezért a jogaikat követelve elfoglaltak egy Riceland-raklapot: A Riceland barna rizses zacskóiban különböző állatokra találtunk. Két dobozzal vásároltunk, a bennük lévő…..
gigantikus kertitörpe 2011.11.10 11:22:48
@Csokis: A Rizsföld tökéletesen arra való, hogy eláztassák/elárasszák...
Tékozló Homár Elhunyt a DPG? 2011.10.10 09:37:00
Elképesztő híreket kapott a Homár, hogyaszongya 3-4 hete áll a DPG levelezése, mi lesz most szegény felhasználókkal. A Drótpostagalamb nevű ingyenes levelezőszoftvernek utoljára a 90-es évek végén volt létjogosultsága, amikor még elképzelhető volt, hogy valakinek nincs…..
gigantikus kertitörpe 2011.10.10 10:13:45
Velem együtt. Tegnap a HTC Magyarorszák Facebook oldalán bejelentették, hogy a Desire nem kap hivatalos Gingerbread frissítést. Nem bizony. HTC MagyarországA HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire…..
gigantikus kertitörpe 2011.06.15 12:39:09
@Cifu78: Defy-re már megjelent a 2.2 CEE a napokban...
Mint minden gyanúsan olcsó terméket, az Auchanban tejnek reklámozott fehér folyadékot sem anya szülte. Tény, hogy 149 forintért bizalomgerjesztőbben néz ki "tej" felirattal, mint a "permeátum növényi zsírral", de Zoly ettől még kiakadt: Tegnap a Dunakeszi…..
gigantikus kertitörpe 2011.05.17 13:04:05
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: az nem melléktermék, hanem "MELL lé termék". Így ugye mennyire más és hihető?
Jó valami attól, hogy magyar? A hazai márka néha magasabb árát is megfizetjük, vagy ilyenkor szimplán a pénztárcánk diktál? Az árverseny és a multik terjeszkedése ellenére máig vannak olyan, évtizedes tapasztalatokkal rendelkező magyar márkák – már nem is mindig hazai…..
Jó munkához idő kell, a roszhoz pedig értelemszerűen legalább háromszorannyi. Károly ajtóit előbb 6 helyett 8 hét alatt szállították le, aztán egy hónap múlva visszavitték javításra, aztán újabb 6 hét elteltével már a helyükön is voltak:Azoknak, kik most vannak beltéri…..
gigantikus kertitörpe 2011.03.28 14:53:13
@hagyma: Száva utca az Europark/Határ út környékén van Kispestnél vagy Kőbányán (nem tudom most pontosan melyik), van is ott egy b...szott nagy adótorony.
Az idén 71 éves dobos-énekes és csapata európai turnéja keretében lép fel a magyar fővárosban. Ringo Starr a második, aki a Beatles tagjai közül Budapesten zenél: Paul McCartney 2003. május 15-én szintén az Arénában koncertezett csaknem 13 ezer néző előtt. Mint ismert, a…..
Már Nick Hornby a Pop, csajok satöbbijében is mélyrehatóan boncolgatták a szerelmi bánat, és a popzene kapcsolatát, és valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy a kettő tényleg kéz a kézben jár. Van zene a friss kapcsolatokhoz, van zene közös ébredéshez, van zene dugáshoz, de…..
gigantikus kertitörpe 2011.01.06 22:07:35
Én Steve Lukather "Hate everything about You" c. számára szoktam kimérgelődni magam :-)))

www.youtube.com/watch?v=8qNaPKy03TQ

Night after night, day after day.
I pass by the house that once was our home.
I look through the windows,
I lean on the bell.
There's a light but there's no sign of you.
The stranger's new car in the driveway tells me your there.
I know you're there.
I feel like a chump doing time on the street.
Low life and useless as the rags on my feet
showin' through.

You don't know how much I hate everything about you.
Your honey red lips and your eyes big and sparkling blue.
The curve of your hips and your black Irish hair.
Sends a shiver that runs through me too.
You don't know how much I hate you,
wish it was true.

The alleys are dark, sidewalks are bare.
Time's on my hands empty and cold.
I'm looking for something to knock out the night.
Till the sun comes up shining like new.
The chill in my bones reminds me life isn't fair.
And nobody cares.
To the lost souls surviving on hard knocks and vice.
In a world just as nasty as your world is nice.
(Baby Blue) .
You don't know how much I hate everything about you.
Your voice like good bourbon
so elegant, tasteful and smooth.
You're a goddess, a priestess,
a temptress, a queen.
Greta Garbo's got nothing on you.

You don't know how much I hate you,
wish it was true.

You were kind to my brother.
And good to my friends.
You were passionate, faithful and strong.
I must have been sleeping.
It feels like a dream.
I can't tell just where I went wrong.
Like a dog in the garbage with rocks in my head.
I'm strung out and crazy and can't find the thread,
running through.

You don't know how much I hate everything about you.
The poison that runs through my veins telling me what to do.
With a flick of a match I could burn down this house.
Taking every last memory of you.
You don't know how much I hate you.

I say, you don't know how much I hate you.
You don't know how much I hate you.
I wish it was true.
Oh, yes I do.
Az F1-főnök összevert fejével reklámozzák a sorozat hivatalos óraszállítóját. "Nézzék, az emberek mit meg nem tesznek egy Hublot-ért" - áll a szlogen és az áldozat aláírása a londoni rablásban megsérült Bernie Ecclestone képe alatt. Arra utal, a milliárdostól egy…..
 Ahogy vénül a macska - most már 8 hetes! - úgy válik egyre átlagosabbá amiket csinál. Ezen a héten például táncolni tanult, a ninja és karate skilljeit fejlesztette és nagyobbat ugrik mint Pókember.  Táncolni minden macska tud, csak tudni kell előhívni a képességet…..