Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyafa

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük, miből áll egy átlagos angol/ír reggeli, mivel indult a napunk:   -paradicsomos bab -rántotta (7 tojásból) -sült szalonna -ilyen-olyan sajtok -pirítós -vaj -17 liter tea, szigorúan tejjel   Éééés… jó étvágyat! Szóval így indult a napunk, de kellett is az…..
  Brit szigeteki kitenkintőnk következik. Ne nevessetek, mert úgyis az arcotokra fagy :) Szóval jöjjön gyermekkorom alapműve, amikor még fantasy regényeket olvastam... hmm, most is olvasok fantasy regényeket.   Aztán egy idő után más jellegű zenét kezdtem el hallgatni.…..
És már fél éve 3 hónapja volt/létezett a blog :)Amúgy 1:29-nél...
kutyafa 2009.08.28 08:32:42
Pár évvel ezelőtt, amikor Kapolcs még tömegeket vonzott, szóval akkor egy fellépés után/előtt feloldódtunk a hely vidámságában, a tömegben. Valahogy egy udvarra keveredtünk, ahol egy kis pince ellőtt egy nagy ételbár foglalta a helyet. A bor finom volt, az ételbár ételei…..
kutyafa 2009.08.17 13:19:50
@BigDan: Részemről, senkit nem akartam kritizálni,nem is értek a technikához ,csupán leírtam mint tényt hogy, a hang rossz volt!Egyébként ez nem változtat azon ,hogy a buli nagyon,nagyon jó volt!!!!!!!!!!Hang ide vagy oda Ti mindig jók vagytok!!!!!!!!!Kutyafa
Mint ahogy várható volt, némi abszurd éle kezdett kirajzolódni az estének. Sokat lendített ezen az ügyön, hogy N.Csabi némi italokat vett magához, olyanokat amikhez a kóla illik és ez nagyban hatott.  Szóval megérkeztünk Vigántpetendre, de már útközben azzal riogattak a…..
kutyafa 2009.07.29 19:39:22
No comment :)Aki velem társalog, az készüljön...
 Das ist ein Unicum! A megelőző hetekben uralkodó időjárási viszonyok alaposan megváltoztak. Napsütés és meleg helyett szürke fellegek és eső, nem az a klasszikus fesztiválhangulat. Nem lett volna ez akkora baj, ha nem a Zwack Múzeum udvarán kellett volna muzsikálni. De…..
kutyafa 2009.06.22 14:10:09
kutyafa 2009.06.22 19:20:21
@Don Eszkóbár: Hát,mivel nem tudom hogy hogyan kell feltölteni, így még itt figyel a gépemen!
Itt az új elmebaj! Élvezzétek, ahogy én :)Csángó Boogie Remix (Uptown Felaz) ..
kutyafa 2009.06.18 17:41:29
Csütörtök   A nagy nap. Amit mindenki nagyon várt, és lélekben arra gyúrt. Ez a nap volt a dublini Crawdaddy Clubban tartandó fellépés napja. Az általános reggeli elfogyasztása után (tükörtojás,virsli jellegű valami, hurka/black pudding/ és barna mártás – K.Csabi…..
Az előző nap rémségei után csak jobb jöhetett, gondoltam, de nem. Mert elfelejtettem, hogy korán kellett kelni. Olyan isten nincs, hogy én most ilyen állapotban. Egy lépést sem, baszki, hát nemhogy futni, de lépni nem bírok anélkül, hogy a fogam ne csikorgatnám… De tesóm…..
kutyafa 2009.05.15 13:46:10
A mai napon sok érdekes személlyel találkozhattunk, és csodálkozva vettem észre magamon, hogy egyáltalán nem zavarnak a hülyék és még a hétfőre való tekintettel sem volt rossz kedvem. Egyébként is inkább a szerda a mélypont nálam… Szóval az történt, hogy egy nagy…..
A fellépéssel kapcsolatban a következő mottót vezetném előre: a zenész maradjon a hangszere mellett, bár attól még nem menti meg semmi, hogy hülyeséget csináljon. Majd egyszer kerítek valakit, aki jó latinos és lefordíttatom ezt a mondatot és kiírom a próbatermünk falára. De…..
A cédulák leadása és némi közlekedési szerencsétlenkedés után megérkeztünk az MTV, a VIVA meg a Comedy Central közös székházába-stúdiójába. A helyiek jó fejek voltak, kaptunk innivalókat és elkezdtünk hamarosan beállni. Na igen, a beállások. Ahány hely, annyi módon kell…..
kutyafa 2009.05.12 21:25:56
@Don Eszkóbár: Nagyon örülök ennek a naplónak,mert így látni,milyenek a koncertek a ti oldalatokról a ti szemetek által!Itt jegyezném meg csendben, hogy még tartozol a szombati A38-as,és a pálinkafesztiválos "élményeiddel"!