Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PickPuck

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden meccsen győzelemért megyünk a jégre, de az elvárás a bajnokság e szakaszában a jó játék, mondta blogunknak Énekes Lajos vasárnap reggel. A Sapa Fehérvár AV19 első idegenbeli mérkőzésén először kap lehetőséget a szezonban Hetényi Zoltán. "Természetesen az…..
A Magyar Jégkorongszövetség elnöksége és az Országgyűlés sportbizottsága is elfogadta a jégkorong utánpótlására megszavazott 170 millió forintos költségvetési támogatás elosztását. Ezt követően hétfőn az MJSZ közgyűlése is jóváhagyta a tervezetet, így az első…..
300-an tüntettek a Miniszterelnöki Hivatal előtt a magyar jégkorongért, enyhén szólva különös közleményt adott ki az Önkormányzati Minisztérium, a hokisok és a NUSI-sok jövő hét elején állítólag tárgyalni fognak a legfontosabb kérdésekről, kíváncsian várjuk. A…..
Mindannyian jó játékosok akarunk lenni című posztunk alatt Emlékező olvasónk hívta fel a figyelmünket a védőkkel kapcsolatos információhiányos térre, majd Raon felvetése tovább erősítette bennünk a már amúgy is bimbózó gondolatot, hogy foglalkozzunk a fiatal bekkekkel…..
Az eufórián túl vagyunk. A magyar válogatott megjárta az A csoportot, a legjobbakkal küzdhetett Svájcban, kiesett, minden kezdődik elölről. De nem teljesen elölről: azt a hat meccset az elitben nem veheti el tőlünk senki, ráadásul minden reményünk megvan arra, hogy a következő…..
PickPuck 2009.05.21 15:38:48
@FrankK: Igy van,csak az valahogy elfelejtették!
PickPuck 2009.05.21 15:42:47
@kerusz: Egyetértek.Ugy gondoltam én is,De ha a semmire adják a pénz úgy járunk(hokisok) mint a sok botlábú magyar focista.Pénz van-foci semmi!
PickPuck 2009.05.21 16:26:13
@fekete8: Én a mai állapotokról írtam,nem vagyok jövőbelátó.De az biztos,hogy bármi előfordulhat!
A finn Jarmo Tolvanen irányítja a következő szezonban az Alba Volán 19 EBEL-csapatát, jelentette be Ocskay Gábor. A szakosztály-igazgató sajtótájékoztatóján további fontos hírek várhatók, írásunkat folyamatosan bővítjük. Hajtás alatt Tolvanen pályaképe.Jarmo…..
PickPuck 2009.05.20 15:19:32