Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Powerslave

0 bejegyzést írt és 290 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte mindenki ismeri a híres Parker Jotter golyóstollat, azonban kevesen vannak tisztában vele, hogy milyen komoly történelme is van. Ennek a cikksorozatnak a célja, hogy áttekintse a toll megjelenésének történetét, és sorra vegye a fontosabb változásokat a típus életében, bemutatva, hogy honnan,…..
sörfigyelő Steffl 2014.04.30 11:24:25
Illat: lengyel sörszag fémmel kombinálva Hab: puha, éppen nem apadós  Szín: elfogadható világos  Ez az az ital, amire minden sört nem szerető ember gondol a sör szó hallatán. Persze nem a márkára, hanem a tulajdonságaira. Valamikor régebben a Steffl volt a Löwenbrau gyengébb…..
A cseh KŽC Doprava magánvasút működését ránézésre nem a profitmaximálás igénye vezérli, hanem a vasútmánia: bár foglalkoznak menetrend szerinti személyszállítással, és van egy múzeumi vonaluk Česká Kamenice környékén, leginkább a fővárosban felbukkanó gépeik vannak szem előtt. Májustól októberig…..
2013 óta választható a Kisadózó Vállalkozók Tételes Adója, közismert nevén a KATA. Nincs még egy adónem, ami körül ennyi tévhit, és félreértés lenne. (Magát a Katát honlapunkon, és itt,  ezen a blogon is oda-vissza kiveséztük már, ezért részletesebben itt és most nem megyek bele) Kezdjük az első…..
Powerslave 2020.01.06 13:51:38
@lajthabalazs: Nem, Kft. nem adózhat KATA szerint.
Attila nagyon megörült, amikor ilyen áron ilyen teljesítményű fúróra bukkant, ám az öröme csak addig tartott, amíg fúrni nem kezdett vele. A pontos mérés pedig egész mást mutatott, mit amiért ő fizetett. Rákerestünk a gyártóra és szinte semmit sem találtunk, ami mondjuk ezek után nem…..
Powerslave 2019.12.17 17:23:05
@Semmitnemérszakitiltással: Több kárral járt volna visszaküldeni és másik helyen másik gépet keresni. Bizonygatni persze lehet, hogy nekem van igazam, de akkor is integethetek a pénzemnek, az időmnek meg pláne; a sufnicégek ilyenek.
Nem volt hozzá kedvem, inkább lenyeltem a békát addig, amíg relatíve kicsi, használom azt, amit hoztak, és nemiszervem garattisztítási célú felajánlása mellett úgy döntöttem, hogy nem ölelem őket keblemre.
Höjj, amikor az ész meg a jómodor pisilni megy, a virtus meg gyorsan belecsap a klaviatúrába! Ahelyett, hogy elküldte volna a saját oldalukat. 2015. január 5. 17:00 Üdv,  érdeklődni szeretnék, hogy következő…..
Powerslave 2019.09.25 04:31:06
Szél Bernadettet és Hadházy Ákost erőszakkal távolították el az MTVA épületéből - ahová rendőri felvigyázás mellett sétálhattak be vasárnap éjjel. Ez mindent elárul a közel 100 milliárdból működő "köz"média működéséről: könnyebb megveretni országgyűlési képviselőket, mint beültetni őket a stúdióba...
Powerslave 2018.12.17 22:47:23
A szabadúszó életformáról, annak hátrányairól már írtunk korábban, ezúttal azonban a munkáltatók szemszögéből néztünk rá, milyen kockázatai vannak, ha alvállalkozóként dolgozik a cégednek a szakembered. Ezért „úsznak” inkább szabadon A technológiai fejlődés következményeként egyre gyakrabban…..
Powerslave 2018.12.14 02:30:56
@lenörd hofstadter: Agile-ról teszett már hallani?
A selyem finom érintése és lágysága mindenkit elbűvöl, azonban a nemes agyag mögött brutális kegyetlenség bújuk meg.  ..
Powerslave 2018.09.25 20:09:40
"Na szóval, akkor nézzük azt az igénylistát, persze bepriorizálom neked, ne aggódjál. Értem én hogy fontos. Azt mondja hogy itt az első, úgy szól, hogy "Piros szögletes gombok csücskeinek lekerekítése", na, hát ez 1-es priós, ezt tök fontos lenne megcsinálni. Most jött vissza a marketing a…..
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/A_BKK_%C3%BCzemeltet%C5%91inek_j%C3%A1rm%C5%B1parkja A buszra várok. Régóta ácsorgok a megállóban, fogytán a türelmem. Nem vagyok ezzel egyedül, tizenöt-húszan várakozunk. „Jönni fog egyáltalán busz?” Elhatározom, hagyom a csudába, s neki…..
Powerslave 2018.07.21 16:01:07
Mit tegyünk, ha nem kapunk levegőt a buszon és nem nyithatóak az ablakok? Kihez forduljunk, ha elviselhetetlen a hőség, mert nincsenek bekapcsolva a légkondik? Tavaly is hasonló problémákkal foglalkoztunk, akkor csupán pimasz semmitmondó válaszokra futotta a BKV-nak. Idén elnézést kértek és…..
Van az a pont, amikor már túlfeszül a húr és az évekig vagy akár évtizedekig lenyelt ipari méretű sértegetések, hatalmi keresztbetevések vagy szimplán csak netes trollkodások mennyisége eléri azt a kritikus szintet, melyet már nem képes és nem is akar elviselni az adott banda. Ilyenkor ki-ki…..
Powerslave 2018.06.10 16:17:35
@Kútmester: Ki ne tessék felejteni, hogy a nevetséges ripacskodás alapjául szolgáló sikert épp azok a hajdan eredeti és egészen értékelhető dalok hozták meg nekik, amelyekbe ma már csoda, ha emberöltőnként egy-egy alkalommal beletalálnak, és amelyeket a "szánalmas patkányok és nyomorult férgek" most számon is kérnek rajtuk ahelyett, ahogy mostanság "valami rágógumizenével szakítják szét a csendet".

Na én pontosan ezért köpök is rájuk idestova 15 éve. Ahhoz képest, hogy mekkora ásznak adják elő magukat Köpök rátok c. zenei és előadói pöcegödrükben, én (és azt hiszem, sokan mások is) "rákenról" maradtam, ők meg lassan a Hooligans szintjére dicstelenedtek. Ennyit a fényről :D

Lukimuki elfelejtett időben magábaszállni, de ezzel a csodás nótával legalább megteremtették a hisztimetál magasztos műfaját :D
  Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem…..
Powerslave 2018.05.31 10:48:40
@lenörd hofstadter: "...mégis a seggüket nyalják ha a megfelelő x megfelelő helyre rajzolásáról van szó."
Teli-kibebaszott-találat.

@kodacx (2018.05.31. 09:57:10): Hát bizony ez is az. Illetőleg kiemelném az egészből a kulcsszót: Rabszolga. Az kell ezeknek a puhatestűeknek. A birka meg örömmel teljesíti (rögtön hármat is, mert valaki aszonta, hogy arra lakás jár), nehogy "hazaáruló" legyen, mint az a szégyentelen Kovács szomszéd, aki szülés helyett inkább külföldre menekül.

Jaj, majdnem kimaradt, hogy utána megy verni a mellét, mennyi mindent letett az asztalra, és tényleg el is hiszi magának, hogy egy-két utód leszállításával máris Széchenyi István-i magasságokba emelkedett.

A kedves cikkírónak még megemlíteném, hogy azokban a "nyolc-kilenc-húszporonytos" időkben nem csak fogalmzásgátlás nem volt ám, de Konyhafőnők, Barátok közt, meg Facebook sem. Úgyhogy valami mással köllött elbaszni az időt, ezt meg akkoriban még leginkább szószerinti értelmezésben kiviteleztek.
Szintén azidőtájt, ha valaki olyan pofátlanul beleugatott a másik magányügyébe, mint ez a félkegyelmű budaházy, azt a falu lakossága eltángálta, aztán bevágta a kútba.
A Homeland nyolcadik évadának utolsó két része tele van Magyarországon forgatott jelenetekkel, mert Budapest már megint Moszkvát játssza el: benne van a Vár, Claire Danes parókában szaladgál a belvárosban meg a Keleti pályaudvaron, és feltűnik az Óbudai-sziget K-hídja is. Az első részben feltűnő…..
Powerslave 2018.05.02 15:21:19
      Shelby Pagan, amerikai hölgy szeret sminkelni, ez tény. De nem gondolta volna, hogy a szemhéjtusa is híres lesz egy napon. Shelby ugyanis autókázott, amikor a kocsijából kifogyott a benzin. Félre is állt szépen, hogy segítséget hívjon. Ám ekkor történt a baj, mert egy autó elütötte őt.…..
  A tegnapi választások eredménye után sokan csalódottak vagyunk. Angliában élő magyarként is rossz nézni, ami otthon történik, és bevallom, egy kis részem egyszer szeretne hazamenni - de nem addig, amíg ilyen helyzetek uralkodnak. A tegnap történtek alapján sajnos nincs rá sok esély, hogy…..
Powerslave 2018.04.10 14:14:17
@tamarisk: Honnan vetted ezt a rengeteg baromságot?
Start Blog Nem fogunk megbocsátani 2018.04.03 15:59:09
Unjuk már ezt. Elég volt az értelmiség és a középosztály hamis, békét hirdető retorikájából. Hallgathattuk ugyanezt a baromságot negyven évig, az is milyen jó volt. Ez semmi más, csak a könnyebb út. Ha megbocsátunk, nem kell szembenéznünk azzal, hogy mit nem tettünk meg azokért, akiken igazán…..
Powerslave 2018.04.04 18:16:16
Véleményem szerint egyes „időjósdák” időnként túl „laza csuklóval” adnak ki egy-egy "jóslatot". Mint pl. a hentes, mikor a mérlegre dobja a "saccométer" alapján imént levágott húsdarabot… A február 5-ei posztban a Széljárás.hu által a február 7-ei legmagasabb hőmérsékletre egymás utáni napokon…..
Powerslave 2018.02.08 15:38:39
Mazochistáknak/őrülteknek :) Ha a robbanás előtti pittyegés-visszaszámlálás közben nem a megfelelő csatlakozást húzod szét: robban! Csak hanggal, de az is épp elég, hogy elmenjen a kedved a további alvástól - rosszabb esetben még a másnapitól is :) (Persze minden reggel más -…..
A minap megbeszélésre mentem egy céghez és az irodájuk egy budai bérház egyik lakásában volt kialakítva. Amúgy, elég cool rálátással a Parlamentre. Ebben persze még semmi extra nincs, azonban a társasháznak volt egy módszere, hogy a lakók tartozását minimálisra csökkentse. Persze nem is medve…..
Ha van ötvenezer forintod, akkor már zsebre is vághatod a legújabb káva nélküli csodamobilt, az Umidigi Crystal 4G-t! Nézzük meg közelebbről, hogy mit is kapsz pontosan a pénzedért cserébe. Gátlástalan – erre a jelzőre építette a gyártó a mobil promócióját...
H2SO4 Körsugárzó 2008.08.03 16:44:00
Aki repülővel érkezik Budapestre, sokszor tapasztalja, hogy a vasmadár átrepül a főváros felett, majd Monor környékén visszafordul és a leszállópálya felé veszi az irányt. Ez nem azért van, mert az alvó, részeg pilótákat nem tudják idejében felkölteni a kótyagos,…..