Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NightmareDominator

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta Bajnai belengette visszatérését, három fanyalgó álláspont váltakozik a fontosabb blogokban:1.) Bajnai nem visszatért, hanem végig jelen volt.2.) Bajnai nem válthatja le az elmúlt húsz évet, mert része annak, de még az elmúltnyolcnak is.3.) Csak Orbán leváltását célozni…..
Az előző bejegyzésben igyekeztem bemutatni, hogy az előzetes regisztráció bevezetésével egy jól működő regisztrációs rendszert rombolnánk le, és ezzel „felzárkóznánk” az Egyesült Államokat hosszú évtizedek óta feszítő, rosszul működő rendszerhez. Kérdés, hogy…..
NightmareDominator 2012.09.22 15:04:21
@2345:

Soha még fórumon nem láttam hozzád hasonló mértékben elmebeteg embert. Döbbenetes a viselkedésed.

Továbbá kikérem magamnak, hogy magyarnak tituláld magad!
NightmareDominator 2012.09.22 15:17:29
@2345:

Mindazt, amit itt leműveltél, megmernéd ismételni úgy is, hogy csatoltad a képedet, nevedet, címedet is?
Vastagbőr Segít az OTP 2011.08.12 11:01:00
Két intézkedéssel is segíti a devizahiteleseket az OTP. Egyrészt lehetőséget ad, hogy az ügyfelek két évig csak a hitelkamatokat fizessék, emellett fél évig, maximum egy százalékos kamatkedvezményt is ad. Kereszturi Zsolt az OTP-től azt mondta, hogy azoknak készült ez az…..
 Kedd délután 247 felett járt az árfolyam, ami már elviselhetetlen feszültségeket okoz a svájci frank alapú hitellel rendelkezők számára. A probléma ugyanakkor régen túlmutat az egyénen, rendszerszintűvé nőtte ki magát, ami gazdasági és társadalmi katasztrófával…..
A véres norvégiai eseményekkel természetesen tele van az Internet. Számos blogger és hírforrás ragadta meg a lehetőséget arra, hogy - természetesen az áldozatoknak szóló részvétnyilvánítás mellett - saját szempontjából "csámcsogjon" a történteken, legyen szó akár az…..
NightmareDominator 2011.07.27 11:51:08
@subVito: Pedig benne van. Nem linkelem be a pdf formátumú dokumentumot, mert az első pár oldalon pont azt kéri az olvasóktól, hogy terjesszék "hitvallását" és már csak ezért sem tartanám etikusnak megtenni. Mindenesetre google-ben meg lehet keresni és megtalálni benne a kérdéses pontokat.
NightmareDominator 2011.07.27 12:26:55
@subVito: Na jó, akkor itt a link:

www.kevinislaughter.com/wp-content/uploads/2083+-+A+European+Declaration+of+Independence.pdf

Itt minden fent említett kulcsszót megtalálsz a szövegben (hunayadi, hungary, budapest, lukacs etc...) Persze a pdf keresőjébe kell beírni a keresendő szavakat.
Nem mintha a Népszabadságot mértékadó hírforrásnak tartanám (vagy bármelyik másik magyar médiaterméket), de azért egy ilyen szintű félelempropaganda legalábbis váratlanul ért. A múltheti Eurobarométer felmérésből (ahol kiderült, hogy a magyar fiatalok szívnak legkevesebben…..
NightmareDominator 2011.07.18 23:11:36
@Altdel: "Nem vagyok zsidó, se libsi, mégse szeretem a fideszt, és a jobbikot se."

Akkor kizárásos alapon csak cigány lehetsz..
 Történelmi csúcson a svájci frank. És bár a kormány időről időre előáll egy-egy frankhiteleseknek szóló mentőcsomaggal, az elemzők azt állítják, sehogyan sem tudnak jól járni a devizahitelesek. A frank bődületes ereje a legtöbb kísérletet kudarcra kárhoztatja.…..
  A múlt kedd esti gyöngyöspatai eseményekkel foglalkozó posztunk miatt kaptunk hideget-meleget, szűk agyú jobberektől kezdve rendes magyarokig voltunk sok minden. A térfigyelő kamera felvétele mellé most találtunk egy másik videót, ami a támadás idején…..
 Orbán: szabadabb lesz az új médiarendszer.  Európai az új médiarendszerről szóló szabályozás - jelentette ki a miniszterelnök Bécsben.A kormányfő elmondta, alaposan tanulmányozta a szabályozást, és szerinte annak nincs egy főbb paragrafusa sem, amely ne szerepelne…..
Megdöbbent nevű olvasónk találatából kiderül, hogy ha az RTL már tényleg nem fogja alkalmazni Stohl Andrást, akkor sem kell kétségbe esnie, jósként kiváló karrier vár rá a Pax tévén. Az történt ugyanis, hogy még mielőtt a villába bekerült volna a műanyag alkatrészekből…..
NightmareDominator 2010.12.03 12:26:44
A nap forradalmára: Selmeczi Gabriella, aki bejelentette, hogy a kényszerből átlépőknek még adózniuk is kell, mielőtt "önként" átadják a megtakarításaikat az államnak. Selmeczi szerint próbálták jogilag megoldani, hogy ne kelljen, de sajnos nem sikerült.  A…..
 Meghallgattam az online Orbán-beszédet. Az elmúlt napok minden pletykája igaznak bizonyult. Különadót kap az energiaipar, a távközlés és a legnagyobb üzletláncok. Ám a beszédnek, mint valami elmés népmesének, valódi tanulságai is vannak. Hogy mi, az most következik.…..
NightmareDominator 2010.10.13 21:44:09
@flippant: Atyaúristen.. Na takarodj innen a jó büdös kurva anyádba, amíg szépen mondom!!!
  Nem sokszor tud olyan képi világot produkálni a szokásos esti híradó, hogy el kelljen kapcsolnom. Valamelyik nap viszont, amikor kistotálban sugározták, amint egy póznához láncolt, a vöröslő iszapban csatakosra ázott, habzó szájjal vonyító-vergődő kutyát két ember…..
NightmareDominator 2010.10.09 22:25:06
@alternat:

1. Anyámat hagyd ki a dologból, semmi köze hozzá.

2. Nem kutatok más zsebében, ez nyilvánosan hozzáférhető információ.

3. Te normális vagy, hogy egy karvaly zsidó védelmébe szállsz, aki országokat akart bedönteni a spekulációi révén, nehéz helyzetbe hozván ezáltal emberek millióját kb.??? Most meg jó színben próbál feltünni azzal, hogy adott 1-et a 11.000-ből? Ez nem adomány hanem egy vicc!!!
NightmareDominator 2010.10.09 23:21:13
@Alfőmérnök: Nem sántít, bizony.

Amúgy én se zsidóznék, ha nem konkrétan egy zsidóról lenne szó, aki ezt felvállalja. Véget ér lassan az az idő (remélem), amikor nem lehet a nevén nevezni a dolgokat. Akkor a magyar legyen hun, a cigány roma, a néger meg fekete csak azért, mert valaki kitalálta, hogy politikailag ez így korrekt? Nem, a zsidó az zsidó. Nem kell mellébeszélni.

Jaaa, hogy ez a szó az évszázadok során egy csomó negatív tartalmat kapott.. ahaa.. hát biztos mindenki más tehet róla és nem maga a zsidó nép. Igen.
Subba Subba szív iWiW: GIZDÁN 2010.09.24 08:30:00
Egyétek vegyétek! Megdolgozott az IGEN-ért Nyári tábor Tibivel (többi kép is kötelező, fotosopp artista!) No comment GIZDÁN Öcsi tetoválja nev fatert (nevelő!) MiLF Csöcsi Fasztorta CORFU - a megvalósult álom Csöcsi2 PiLF Csöcsi3    Biztos hallottatok már arról -…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
NightmareDominator 2010.09.08 15:37:32
@Pema: Nem tudom de amióta ez a fasz banda van az élen 34e többet fizetek havonta mint előtte....és kurvára nem lett több pénzem és nem érzem magam tejjel-mézzel folyó kánaánban.

Nem csak devizahitelesek élnek ebben az országban baszkikám!!!
Nem olaszosoknak: Tottiék házvezetője, mikor a 10-es hazaérkezik, akkor passwordöt kér, amin a feleség, Ilaria csak somolyog: ő is érzi, hogy a net világa végképp mindenkit meghódított.Majd Totti apú lányának elmondja, hogy ők bizony még egy diszkóban ismerkedtek meg;…..
NightmareDominator 2010.09.06 00:23:36
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
NightmareDominator 2010.08.27 20:46:44
@Ötdiplomás tanár: Minden egyes betűddel egyetértek. Már már tisztellek.
:-) via..
NightmareDominator 2010.08.23 15:21:25
ProgBlog Kitört a pánik… 2010.08.16 20:25:00
Az MSZP-nél kitört a pánik. Rájöttek, hogy valószínűleg nem élhetik túl az önkormányzati választásokat, a finom ösztöneik megsúgták nekik, hogy kb. 2010. október 3-ig tartott az a szép korszak, amikor legfeljebb közepes képességű emberek százai még honi mércével (a…..
NightmareDominator 2010.08.17 11:35:18
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
Subba Kereslek! 2010.07.08 08:30:00
Áron igazi romantikus fickó, mi pedig szeretjük az efféle love storykat, úgyhogy lássuk a történetet az ő tolmácsolásában:"Történetem egy szép keddi estén kezdődött, 2010. június 15-én. Zöld Pardon, Insane koncert, rég nem látott cimborák a színpadon és a…..
NightmareDominator 2010.07.18 19:16:46
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..