Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coretalk

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tinnitus Jön a tavasz 2010.03.15 02:57:40
egyre több koncert, egyre több fűlzúgás.....
Vannak helyek, misztikus csücskök a városban, ahol valamilyen titokzatos okból megállt az idő... Megállt és úgy maradt, biztos így jó neki, meg persze van igény rá. És most nem a TV2 örök érvényű és a műsorról méltatlanul lekevert filmsorozatáról, az Elveszett szobáról…..
coretalk 2009.09.11 09:15:08
tvblog Liverpool - Debrecen a TV2-n 2009.09.02 18:32:26
A hír: a TV2 le fogja adni a jövő heti Liverpool - Debrecen BL-meccset. Csütörtökön éjszaka, felvételről, 0.00-tól, a szokott kommentátorokkal, a Csillagkapu Atlantisz-rajongók nagy bánatára, ugyanis az ő kedvenc sorozatuk két epizódja így el fog maradni. Tehát, aki látni akarja…..
Mekkora egy sz*r lett ez az iwiw!!!!!!!! lassú, mint a tetű, ötlet nincs benne, ami van, azt a Facebookról lopták. made in hángöriEgy Iwiw felhasználó az üzenőfalonÉs valóban. Nehéz vele vitatkozni. Amikor már azt hittük, végre az Iwiw beállt szolgáltatás, és nem okozhat…..
 egy gyors google keresés ki is dobja a megoldást:   Ez ilyen egyszerű lenne? A hozzászólásokban azt írják, ezzel 8 hét alatt kész a kockás has, de nekem annyi időm nincs rá, kezdődik a nyár!!!Persze itt egy szó sincs a diétáról, és ez egy nagyon fontos…..
Régóta foglalkoztat a gondolat, hogyan néznének rám a csajok a strandon, ha kockás hasam lenne. (angolul: six pack abs, innen a blog elnevezése). Eldöntöttem, hogy teszek egy kísérletet ennek megvalósítására, végülis egyszer élünk, és én sem leszek már fiatalabbn (de azért…..