Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dePiros

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
Nemcsak a nagyon nagy nevek bírnak nagyon nagy gólokat lőni, Mike Ribeiro, a Dallas 30 éves ásza például olyat csinált a Calgary elleni meccsen, amit csak igen ritkán lehet látni. Persze ne feledjük, hiába van szó viszonylag ritkán a Stars-centerről, utóbbi néhány szezonja…..
dePiros 2010.02.13 19:33:23
@munkagep: Nekem háromszor kellett (szerintem a kommentátorok előbb kapják a képet 1-2 mp-cel). Plusz ötször az ismétlést. Én azt látom, hogy a csatárnál a jobb korcsolyáról pattan be a gól a kapuba.
Megnéztem még egyszer. A kommentátor a gól pillanatában csak a felemelt botokat láthatta. Az ismétlésben a 30-ik és a 35-ik másodpercben szerintem egyértelműen látszik, hogy a hátul maradt jobb korcsolyáról pattant be a pakk.
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
Emelkedik a kerékpárosok engedélyezett maximális sebessége, de a rendőrség továbbra sem tervezi, hogy traffipaxokkal próbálják ellenőrizni a sebességhatárok betartását. A jövőben a 10, 20, 30, 40, 50 km/h-s maximumok közül kell az úttípushoz tartozó sebességhatárt…..
dePiros 2009.11.26 16:07:29
@kávédávid: Javaslom a harcot a középső sávért, sőt az autópályára is! Szembe a forgalommal! Miért lenne ez más, mint az egyirányú utca visszafele? Ha pedig az autósok tiltakozni akarnának, akkor menjenek ki ők is az utcára és emelgessék a járgányukat!