Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piros Mogyoros

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány órája robban a világban a hír, miszerint Angelina Jolie eltávolíttatta melleit. Édesanyja mellrákban halt meg, tíz évig betegeskedett és nem akarta ő is kitenni magát ennek a veszélynek. (És nőtársai figyelmét is szeretné felhívni a betegségre!) A színésznő orvosai…..
Mióta a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (melynek tagja az Árpádsávos zászló előtt pózoló Jodie Foster is) aláírásgyűjtésbe kezdett az Örs vezér téri aluljáróban és Budapest egyéb szar helyein a családon belüli erőszak megállításáért, újra napirenden van ez az…..
Dubaj felhőkarcoló-nagyhatalom. Szűk tizenöt év kellett ahhoz, hogy a sivatagi várost ellepjék a hatalmas épületek. Kína és a Közel-Kelet államai őrült tempóban húzzák fel a 400 méternél magasabb felhőkarcolókat. A nagy öregek, mint New York vagy Chicago meg sem…..
Piros Mogyoros 2012.01.17 04:59:30
@porthosz: en odakoltoztem, es meg mindig ott lakok. Nem jon fel a varos zaja, nincs szmog, latszik a naplemente, nincs eros szel, ami az erkelyen uldogelest zavarna, a kishajok, motorcsonakok kevernak alul fel-ala, lent az utcan van egy csomo kisetterem, kavezo, ut tuloldalan strand, nagyon hangulatos, ezert nem itelnem el, ha meg nem lattam volna.
Piros Mogyoros 2012.01.17 08:16:56
@Ronald:
Azert ideutazni semmikepp nem eri meg, viszont kietseg kivul javit a kozerzeten azokban a lakasokban, amirol porthosz azt gondolta, hogy csak a szomszed ablaka latszik. Erre volt a komment, nem az ittletre.
Subba Eközben Dubaiban 2012.01.11 23:25:00
Piros Mogyoros 2012.01.12 08:01:51
A 2006. őszi utcai összecsapások és a vörösiszap katasztrófa után a tegnapi tüntetéssel ebben a században már harmadszor sikerült magyar eseménynek a világsajtó címlapjaira kerülni. Gyakorlatilag az összes komolyabb nyugati lap és híroldal beszámol az Andrássy útra szervezett…..
Piros Mogyoros 2012.01.03 13:49:03
 Kevés kényesebb szituáció létezik egy első randinál, ahol egy egész leendő kapcsolat sorsa dőlhet el néhány óra benyomásai alapján. Néhány tipikus hibára hívjuk fel hölgyolvasóink figyelmét - saját férfitapasztalataink alapján.1. Ne szervezz mást aznap estére!Lehet,…..
Piros Mogyoros 2011.12.04 07:59:58
via..
Piros Mogyoros 2011.09.14 10:03:09
Bár a legfrissebb adatok szerint Amerikában valamelyest már kezd alábbhagyni a facebook őrület, és az utóbbi hónapokban ha nem is jelentősen, de csökkent az új csatlakozók száma, azért az vitathatatlan, hogy Zuckerberg barátunk agyszüleménye még mindig az egyik legkedveltebb hely…..
Tessenek megnézni az alábbi képeket, és tippelni, hogy vajon azok hol készültek! Nem a Hyatt, nem a Kempinski, ez egy magánklinika. Elsőre nincs is ebben semmi különös. Akinek van mit a tejbe aprítania, az ilyen körülmények között gyógyulhat, akinek nincs, annak maradnak…..
Nagyon úgy tűnik, mintha Zwack Zrt. fizetett ügynöke lennék, pedig csak arról van szó, hogy ők csinálnak baromi jó városos reklámokat. A múltkor az Unicum kedvéért kapták szét Budapestet, most a Vilmossal rombolnak várost. Bár a fene se tudja, hogy szabad-e egy ilyen szép…..
Szabotázs a Keleti pénztárában, zsarolás, bénázás. A Rohadtul Elégedetlen Utas olyan bátor, sőt mondjuk ki, vakmerő volt, hogy Kelet-Magyarországról akart a Balatonra utazni. Alant mindenki elolvashatja, hogy ez mivel jár manapság Pumaföldön. Szóval volt szerencsém egyetlen…..
A ponthatárok mai közzététele teszi aktuálissá posztunkat. Sokan döntenek a költségtérítéses képzés mellett, azt gondolván, hogy megéri anyagi áldozatot is hozni, az áhított szakra való bejutás érdekében. Levélírónk a költségtérítéses képzés árnyoldalát mutatja be…..
Piros Mogyoros 2010.07.22 15:06:01
@firg_firg:

En eddig sem ertettem pontosan, hogy lehet, hogy a tanarok hangulata hatarozza meg az hallgatok jovojet. Ez egy nagy lutri. Aki meg ertetlenkedik, hogy miert kapott rosszabb jegyet, az meg porul jar. Az is furcsa, hogy semmilyen forum nincs a tanarok teljesitmenyenek ertekelesere. Hogyan biztositja az egyetem a megfelelo szinvonalat, ha nem tudja, milyenek az oktatoi?

Ez nem egy olyan rendszer, amibe magabiztosan fektet tobb evet az ember az eletebol.
Piros Mogyoros 2010.07.22 15:28:28
@loláb:

Szerintem egy egyetemnek nem csak a hirneve fontos, hanem szakkoleszek, kikkel jarsz egy csoportba, miket csinalsz, es hol csinalod delutan es a hetvegeken...az 5 ev eletformalo tapasztalat es nem csak konyvolvasas. Nem is csak arrol szol, hogy mennyit keresel utana, hanem, hogy milyen ember leszel. Ez a masodik sokkal fontosabb, mert jo fellepesu, jo kapcsolatokkal rendelkezo, kellemes szeelyisegu, celratoro stb. szociologuskent en tobbre ertekelnek egy munkaerot, mint jo matekoskent. Az matekot mindig meg tudja csinalni valaki, gondolkodni nehezebb.
Piros Mogyoros 2010.07.23 18:05:32
@loláb:

Mivel voluszinu senki nem olvassa mar a bejegyzest, ezert csak roviden, foleg a posztolo megnyugtatasara, velemenyenek formalasara:

1. igaz, elso helyen fontos
2. igaz, munkatapasztalat sokat segit, hogy tovabbperduljon az ember, es kozepszeru papirral is lehet jo pozicioba kerulni, ha a tudas megvan

3. az ember megiteleseben, szemelyisegeben, onertekeleseben nagyon sokat szamit, hogy milyen helyre jart, a helyen voltak-e lehetosegek kulfoldon tanulni, milyen szinten tanult meg egy-egy nyelvet, kikkel beszelgetett, milyen temakrol 5 even keresztul, mi volt a hobby, mi volt a sport, mi volt a kedvenc szorakozohely stb stb. Ezek azt is meghatarozzak, hogy milyen emberekkel lesz egy hullamhosszon az elete soran, milyen feleseget valaszt stb. Ezert tovabbra is azon a velemenyen vagyok, hogy egyetlen fillert nem szabad sporolni a jovon, es egyetlen percet nem szabad olyan iskolaba jarni, ami az ember szintjehez kepest nem a maximalisat nyujtja minden teren. Az ido eltelik, megegy egyetemre nincs lehetoseg, mert idoben nem fer bele, 25 evesen meg mar mas a fokusz, mint 18 evesen, es elete vegeig meghatarozo lesz, hogyan dontott 18 evesen.

Summa summarum: ha 3, vagy 12, vagy akarmennyi millio Ft-ba kerul a Corvinus, ne valts lejjebb. Ha ossze tudsz rakni egy LSE-t, vagy egy Chicago Schoolt, valts azonnal!
A tervezés óta botrányok kísérte autópálya két új szakaszát adták át 2010. március 31-én. A 2007-ben elkészült Érdi tető - Dunaújváros, majd a 2008-tól használható Érdi tető - M0 közötti szakaszok után egyszerre adták át az M6-os Dunaújváros - Szekszárd és a…..