Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edmond Dantés

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a luxusreggeli-, vagy előétel szinonímáját szeretnénk megtalálni nem is kell tovább keresnünk: friss, hízott libamáj. Igazán ünnepi. Igazán egyedi. Igazán különleges, amit csak valóban különleges alkalmakkor eszünk. Nagyon egyszerű elkészíteni, sokáig eláll, és eszméletlen finom. Tartsatok velünk…..
Edmond Dantés 2021.01.01 17:25:35
Az olaszok nem csak a pasta és pizza kombóban kiemelkedőek, a cukrászatuk legalább annyi misét ér meg, mint egy adag margherita pizza Michelénél Nápolyban. Különösen nagy hagyománya van a szicíliai és a nápolyi (azaz még inkább campaniai) süteményeknek, amikból nagylelkűen akkora porciókat…..
Edmond Dantés 2016.02.23 19:26:55
Nagy dilemma volt, hogy áttérjek-e iPhone-ra, a jó fotólehetőségeken túl éppen az appok miatt léptem meg végül. Hosszas tesztelés után ezek lettek a kedvenceim, amiket utazáshoz (évente kb 140 nap) és étterembe járáshoz (évente sok száz alkalom) használok.  [Disclaimer: az…..
A minap egy Androidos szupertelefonról adtunk hírt. Alaposan fellelkesedtetek a témát illetően, jött is hozzászólás rendesen. Az egyik viszont... finoman szólva kivágta nálam a biztosítékot. Kérdőn bámultam magam elé, s csak néztem ki a fejemből. Természetesen, az egy dolog,…..
A vírusoktól és a számunkra láthatatlan járványoktól félünk a legjobban: kiszolgáltatottak vagyunk velük szemben, és a akármennyit küzdünk ellenük, soha nem tűnnek el teljesen. A tudomány mai állása szerint jelenleg tíz kvintillió  vírus létezik a Földön. Ez egy valós…..
..
Edmond Dantés 2012.09.27 07:48:21
Reggel késve érkeztem, hiszen tudtam, hogy úgy se fogok semmit sem csinálni. Szombaton dolgozni ördögtől való. Nem dolgozni és mégis bent lenni meg a fasz HR-esektől való, akik nem engedélyzeték, hogy skippeljük a mai napot. Megérkezvén odabüffentettem valamit  a zombiknak a…..
Edmond Dantés 2010.12.11 17:34:00
TJ
Edmond Dantés 2010.12.15 06:31:17
Pusztán  evés… „Amit eszel, azzá leszel” szól az örök érvényű Hippokratészi gondolat,  s talán soha nem volt ennyire aktuális mint napjainkban. Ha mélyére nézünk ennek az állításnak – no meg a történelemnek, láthatjuk, hogy a XX. század…..
Nincs is fontosabb az életben, mint a boldog, kiegyensúlyozott család. Ehhez hozzá tartozik, hogy hétvégére lemenjenek a Balatonra, hogy kipihenten, mosolyogva térhessenek vissza elcseszett fővárosunkba. Persze már az úton is eldurran néhányak agya, mert nincsenek rá felkészülve,…..
Fura, de annak ellenére nem voltam még soha a Standban, hogy a régi Sas utcai házunkban már több, mint egy éve megnyitottak. Pénteken aztán majdnem véletlenül oda ugrottunk be, az Imola névnapját ünnepelni, egy vicces, de jó fárasztó parlamenti közvetítés után.Hiába híres…..
Edmond Dantés 2010.05.15 15:53:05
@Káposztakukac: Valójában a csúcsgasztronómia ma Magyarországon leginkább egy pénztemető.
Edmond Dantés 2010.05.15 17:04:15
@Káposztakukac: Baraka (még a Magyar utcában) , Ó utca, élményvacsorák? Jobbat nehezen találhattál.
Edmond Dantés 2010.05.15 19:02:55
@szkepi: Sosem mondták még neked, nincs ingyenebéd?
Szabó Rozáliával tudjuk, mi történt, de ő egy műalkotás szereplője. Tímea viszont nem az, így nem elég, hogy a házát félig lerombolta az istennyila, még a biztosító is bokáztatta utána. Kőkemény meteorológia alant: Az emberek többnyire azért kötnek biztosítást, hogy ha…..
Modorosblog Az Assessment Center 2009.07.16 12:43:00
-Szervusz Tibor, Beloiannisz Ariadné vagyok a Kopf & Jäger munkaerő-közvetítő irodától, és örömmel fogadtuk jelentkezésedet a meghirdetett Senior Credit Controller & Analyst pozícióra. Partnerünk - most már elárulhatom - a francia Bitumex, építőiparban érdekelt…..
A vásárló Hotel Palatinus, Pécs 2009.06.17 10:14:00
Az elmúlt években mindig vágyakozva sétáltam el a Palatinus előtt pécsi tartózkodásaim idején (micsoda homlokzat, micsoda környezet, ez odabent maga lehet a tökély!), hogy aztán mindenféle obskurus szállásaimon álomra hajtsam a fejem. Az…..
Edmond Dantés 2009.06.19 17:49:39
@Walter Melone:
Alig van superior szoba.
Kb. egy éve kongresszuson voltam ott három napot, soha többet. A kollégáimnak csak standard jutott, foci Eb + kánikula. A vizesblokk a superiorban is katasztrófa.
Megéri a Kikeletbe felautózni.
Miután jól lefikáztuk a Palatinust, átvonultunk a sétálóutca másik végén levő Fregattba ebédelni. Tipikus pubjelleg - lehet odabent, de mi nyilván kint ültünk le a még pont kellemes június eleji hátköznap délben. Az első arculcsapást az étlaptól kapjuk: hm, kissé húzós…..
Edmond Dantés 2009.06.19 17:37:29
@gergel:
Ettem, kártyáztam náluk eleget az elmúlt 3 évben, nem volt gondom.
Ráadásul kapható T-bone.
A legjobb hely viszont az Enoteca Corso.