Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BombaÉvi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lássuk csak, hol is kezdjem...Kb. századjára ismét szakítottam a barátommal, de azt hiszem most végleges...De inkább ne is beszéljünk erről, hanem arról, hogy kitartóan tornázok legalább másfél hete, természetesen súlyzókkal, ill. néha beiktatok egy kis kardiót is…..
BombaÉvi 2009.12.20 23:26:49
Szia Judit!
Gratulálok a fejlődésedhez és a kitartásodhoz, no meg a látványos eredményekhez. Ajánlok neked egy oldalt, ahol egy (szerintem) tök értelmes nő, egy személyi edző ír az izomépítésről, meg a kapcsolódó érdekes dolgokról:
edzesmester.com/ Nekem nagyon sok újat és hasznosat mondott :)
De a te tanácsodat is szeretném kérni. Fogyózok (sajnos megint, még mindig...). Tornának az általad ajánlott Leslie Sansone-t választottam. A kérdésem az lenne, hogy ha ez már megy jól, akkor szerinted mit válasszak továbblépésnek? Turbo jam-re gondoltam, de elég sok videójuk van, nem tudom, melyikhez fogjak majd.
Új Év, Új Én! Sorry 2009.06.19 14:51:27
...nem írtam egy ideje.Megvagyok, tartom az 59-60 kilót. Hát sokkal jobban érzem magam így...naponta egyszer elmegyek a tükör előtt és megállok, megnézni, hogy még mindig annyi vagyok-e mint gondolom.:)))A következő hét eléggé sűrű lesz, hétvégén költözök a koliból,…..
Természetgyógyász barátnőm segítségemre sietett. Elolvasta az étrendemet, és azt a megállapítást tette, hogy túl sok a tejtermék. Kevesebb sajtot, tejet fogyasszak, el kell hagyni a margarint, mert tele van adalékanyaggal. Egyek kölest, bár azt nem tisztáztuk, hogy milyen…..