Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blueprint

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Úr 2014. esztendejében, házasságunk 11. évében felfedezést tettem a női pszichika egy mély belső ellentétével kapcsolatban. Ugyanis a nő örök "alávetett szerepe", amely ellen a feminista mozgalmak mind ellene vannak és a modern nő sem tartja ezt klasszikusan követendőnek, nem…..
Biztos mindenki fogott már a kezében papírtáskát. Igen, jó érzés, amikor megfogjuk, érezzük a papír illatát, rögtön tudjuk, hogy kapcsolatba léptünk a természettel. A boltot, ahol a papírtáskát kaptuk, jól megjegyezzük, mert ide mindig visszavágyunk. Az ő reklámjukat, ami a…..
Cím: 1111 Budapest, Bartók B. út 50. www.huspatika.hu  nyitva: h-v 8-24   Hát hogyan is kezdjem, megálltam egy kis török ebédre  - volt épp szabad hely a Bartók B. úton az ingyenes parkolóhelyeknél, mondom de jó:) mert ritka az ilyen. Mondjuk, amióta agykontrollozok, ez…..
Jól eltelt az idő a legutóbbi bejegyzés óta, köszönöm mindenkinek, aki ennek ellenére kitartóan olvasgat, és eltéved az oldalra. Ma egy kicsit arról beszélgessünk, hogy mi az, amiért megteszünk dolgokat? Te miért teszel meg dolgokat? Mi motivál, miért akarsz sikeres lenni,…..
Sok ember érzi úgy, hogy szüksége van arra, fejlessze magát. Sokan gondolják azt, hogy már megvilágosodtak. Itt nem a transzcendentális "megvilágosodás" jelentést értem, hanem azt, hogy valaki tisztán látja, mit szeretne elérni az életében, és ezt hogyan teszi. Én a…..
A minap találtam rá egy érdekes tanulmányra, amely kifejezetten hasznos minden gyereket nevelő olvasóm számára, de olyanoknak is jó tanácsokkal szolgál, akik még csak most indulnak neki a közös életnek. A Scientific America (Tudományos Amerika) magazin 2007. novemberi száma egy…..
A blogbejegyzés Eleanor Bauarschi gyakorlatának adaptációja. Először is, ez az erő, amiről ebben az első blogban írok, nem az az erő, melyet mások irányítására használhatsz, és nem az, ami a félelmeidből keletkezik - tehát nem a sötét erő. Ez itt nem a Darth Vader és a…..
Ha a vágyakat félretesszük és azt mondjuk, nem látunk senkit, aki kívánatosabb, és vonzóbb lehet, mint a gyermekeim anyja, meg mondjuk, nem ezel akarok első helyen foglalkozni, hogy szeretőt tartsak, arra pocsékoljam az időmet, pénzemet (titkon, persze), és még egyáltalán az sem…..
Ez Bill Granger receptje pl. itt is megtalálható: http://www.cuisine.com.au/recipe/crisp-pork-belly-with-caramel-vinegarÉn malachúst szoktam venni, nálunk így, hogy nem kapható, ezért valami olyan darabot választok, ami bőrös és nem száraz, tehát van kis zsír a bőr alatt. A bőrt…..
Reggelire vagy vacsorára, a gyerekek nagyon szeretik, nem a régen kapható sós, hanem ez egy édes változat. Egy négyfős családnak: 0,5kg túró kb. 250g tejfölcukor ízlés szerint vagy lekvár vagy méz (3-4 ek.)csipetnyi sóAz egészet jól összetörve elkeverjük, és így esszük meg!…..
..és úgy gondoltam, rám nincs itt szkség, de nekem sincs szükségem erre.  A sok személyes ellentét is fokozódot. A kapcsolat elején még olyan harmonikus egymás iránti érzések, az apró örömök eltűnögettek, és éles ellenállások és rivalizálások kezdődtek, egymással…..
Hát, a múltkori bejegyzés óta eltelt egy év, és észre sem vettem. Akkor még úgy tartottam fontosnak, hogy elmesélem a kapcsolatunk történetét. De ezt most nem látom szükségesnek.Röviden annyit, hogy természetesen összejöttünk, és ahogyan az lenni is szokott, az első néhány…..
Idén kilenc éve lesz, hogy közelebbről ismerkedtünk meg egymással. Mint sok más kapcsolatban, nálunk is előfordul nézeteltérés, veszekedés. Szeretnénk a kis történetünkkel és a meglátásainkkal segíteni mindazoknak, akik válaszút előtt állnak, vagy épp nem tudják, mihez…..
Sziasztok!A Júlia és Julie című film ihlette a blogomat. Úgy gondolom, hogy exhibicionista hajlamaimat a főzés terén élem ki, amit amúgy nagyon szeretek csinálni. Mindenki számára elérhetővé teszek sok mindent, ami az én otthonomban az asztalra kerül, természetesen az érdekesebb…..
Augusztus 10, hétfő: "Gerendai szerint bizonytalan a Sziget profitja. A tavalyihoz hasonló, 2,65 milliárd forint kiadással számolnak a Sziget szervezői, miközben a szponzori bevételek 580 millió forintról 440 millióra csökkentek." - Index Vasárnap, augusztus 16: "Jó…..
blueprint 2009.08.17 15:14:24
Ez szerintem mind csak akkor válik igazán érdekessé, amikor az ember egy útszűkületben, ahol a szembejövőnek kell elsőbbséget adnia, találkozik össze egy fekete csillivilli Range Rover óriásbakanccsal, amelyből épp az elsőbbség megadása nélkül áthajtó copfos, enyhén hízott arcú pasas kandikál lefelé a középosztályos Xsarában kucorgó családapára. Mindez a Budapest Svájcának számító XII. kerület egyik kevésbé forgalmas utcáján.
Eddig sem kedveltem a rendezvényt.
Pedig még akkori csajommal kint aludtunk 1992-ben a Diákszigeten. Hánytunk is, Müller (Sziámi) Péterrel, EfZámbóval, másokkal beszélgettünk. Jó volt. Kétkazettás hotdozható magnómmal vettem fel Gryllus Dorka énekét a Happy Dead Banddel, akibe szerelmes voltam... Mint sokan mások is.:)
Aztán Pepsi sziget lett, szabályozottabb, pénzszagúbb, és mint egy lárva, kikelt belőle a mostani monstre cég.
Több komoly fesztivált rendeznek, a válságmarketing legjobb kihasználásával. A Balaton Sound például a tavalyi "mindenjegyelkelt" kampány után idén annyira tele lett, hogy a mai napig nem jönnek vissza a hattyúk költeni:( Szörnyű lepusztult volt Zamárdi szabadstrandja a fesztivál után. A Hajógyári sziget is egy ökológiai katasztrófa, járt már valaki ott a sziget után pár nappal???
Szóval vastag a bőr, és Gerendai úr is csak egy átlagos pénzéhes vállalkozó, akinek fejőstehén cége biztos megélhetést nyújt immáron egy ideje, amióta harmadrangú sztárokkal, vagy éppen kiöregedett visszatérő zenészekkel etetik a valójában sörre és szexre áhítozó közönséget. Közben azt jól le is nézik, sztenderd városi terepjárójuk magas üléséből.
A háttérről ne is beszéljünk, amit zero ír, sokunknak megfordul a fejében, beszélünk róla, de tenni nem teszünk. Legalább csináljunk valami mást, jobban? És ne nézzünk le senkit, mert a gazdag is ugyanolyat sz*@&#k mint a szegény, nemde?