Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alemannia

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
Athemil-t nagyon megihlette a Winthorp's Mansion technovikingje és az új 'Pirates Vikings and Knights"-ban toporzékolt egy olyannal  ..
Alemannia 2010.03.03 13:27:08
Minden fontos részlet a videóban  Az antikiller filmrészleteket itt töltsd le (150 MB) 10 percnyi nyersanyag Az oldal alján lehet letölteni  Helyenként túlterhelt az oldal. Próbáld később újra. Vagy itt  És itt Legfontosabb infók: Youtube…..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Alemannia 2009.12.04 16:30:07
Marci felajánlott nekem egy játékot, hogy hihetetlenül unalmas és élvezhetetlen. A játék alapötlete valóban innovatívnak is mondható, nevezetesen egy kapust menedzselhetünk és rajtunk múlik hogy egy Király Gábor lesz belőle, vagy egy ilyen pancser. Mielőtt valaki belémkötne,…..
Alemannia 2009.11.30 22:36:25
Elakadtam, de sikerült továbbjutnom. Azt megint elakadtam, de annyira most már nem is törtem magam. Ez a játék ocsmány, felesleges vele pocsékolni az időt. A szöveget snittek nélkül vettem fel, úgyhogy ne legyenek nagy elvárásaitok ;)  ..
Alemannia 2009.10.30 18:52:53
www.vatera.hu
micsoda jó dolgokat dobtak be ide lehet venni Airborne Hero-t 500 Ft-ért Mortyr-t,Mesterlövészt ajánlom nézzétek meg:D
Rettenetesen idegesítő, amikor az ember szenved egy játékkal és aztán amikor vége van, nem kap semmilyen épkézláb jutalmat. Erre volt már példa videóimban elég (pl Beach Soccer, Dark Vampires, Airborne Hero, Bug Mania...) és minden ilyen alkalom egy megalázó pofánütés. Nos,…..
Alemannia 2009.09.13 12:20:26
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Az elég stresszes Skype-os verzió helyett most egy kicsit profibban lesz megoldva ez az egész. A chat.hu megkért már jó ideje, hogy hozzunk össze egy közös akciót, amit most végre sikerült is realizálni.Szóval pénteken 17 órától, a chat.hu vendégszobájában lehet tőlem…..
Köszönöm TJJJ-nek, hogy szólt nekem, hogy megemlít a Gamekapocs egy friss cikkben. A 10 legrosszabb videojáték szexjelenetről van szó és ugyebár Lula ott marhára nem hiányozhat. De volt itt már szó két másik helyezettről is, de kukkantsátok meg magatok is. Egész jó cikk.Valamint…..
Alemannia 2009.08.04 10:57:23
Azt már megtanultam, hogy Hollywood a hatás kedvéért az elvileg helyes orrról átállt a szájra, de lehet, hogy ez lesz az új nyerő praktika?Lockie vagyok. Az imént egy elég érdekes jelent játszódott le a GTA4 emben egy elgázolt embert a mentős a képen látható módon próbálta…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Mindig is röhögtem az ilyenen, amikor egy játék kitalált nevekkel dolgozik, aztán nagy kutatómunka nélkül minden második skót McDonald, minden második német Schmidt vagy a magyaroknál Kovács. Nos, a Virtua Tennis 2009 nem ezt csinálta, hanem gondolom wikipédiázott vagy valami.…..
Akhy nevű kommentelőm a múltkori unfair kvízkérdés ellenére folytatta a menedzserkedést és az előzőnél jóval lényegesebb furcsaságokat talált. Kattintsatok a képekre, aztán katt legnagyobb méretre. Sajnos teljes nagyságban nem fér el itt a blogon. Régebben küldtem be egy…..
Este 9 óra. Úgy gondoltam, hogy a két részes videóm első részével is foglalkozom (a második már félig kész, majd utólag megértitek), úgyhogy egy múltkori rövid betekintés után jobban kipróbálom ezt a csodálatos játékot, amiért 1 éve pénzt fizettem.Mit mondjak? Mindjárt 11…..
Utóbbi időben többször is kérdezték tőlem, miért nincsenek RPCJS pólók? Ezt már esküszöm, vagy másfél év óta kérdezgetik folyamatosan, de erre azóta is mindig azt válaszolom: "Ki a fene hordana ilyet?" Nem tudom, eléggé szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, de…..
G-Vee hívta fel a figyelmem az egyébként egész korrekt UAZ Racing 4x4 nevű játék hátsó borítójára. Már azt sem igazán értem, miért kap +7 jelzést egy ártatlan terepjárós játék, de miért kapott félelmetes (pók) jelzést? Itt megnézhetitek a játék profilját. Aki meg…..
Alemannia 2009.05.28 18:38:25
Hogy a Mesterlövészben ritka szánalmas rossz fiúkat kell legyilkolászni, azt már az én videómból is láthattátok. Konkrétan sokszor csak ott állnak és néznek, vagy esetleg még lőnek is rád, de olyan közel vagy, hogy a játék ezzel nem tud mit kezdeni. Erről készített videót…..