Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swissler

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban egyik olvasónk, swissler rövid fényképes beszámolója következik egy lengyelországi múzeumlátogatásáról. Ezúton is köszönjük neki az írást![Kattintásra megtekinthetőek a képek nagyobb méretben is.]Februárban jártunk Krakkóban, ahol egyik fő célunk a Lengyel…..
swissler 2012.02.27 14:07:54
@dr.the_lonewolf:
Nem savazom, csak a héten előtte 3 másik teljesen új lengyel múzeumban jártam, ahol nem hogy angolul, hanem 3 másik nyelven is minden fel volt írva. Utána meglepett a dolog itt. Viszont nem volt kétségbe ejtő a dolog, mert nem igazán a feliratok miatt megy oda az ember. :)
Mielőtt elolvassátok, annyi háttérinfót adok hozzá, hogy az LMP kampány csapatának határozott utasítása az, hogy egyetlen idegen plakátot se tépjünk le, ne ragasszunk felül, akkor se, ha mások megtették ugyanezt velünk, ilyenkor új helyet kell keresni. Azonban, ha valamelyik…..
Sajnos országszerte leragasztják a plakátjainkat a nagyobb pártok. Budapesten főleg a Fidesz a választási hirdetési célra kihelyezett farost lapokon ragaszt felül minket. A matricáinkat pedig a Főváros egyik SZDSZ-es képviselője távolíttatja el mindenhonnan. Más városokról is…..
swissler 2009.05.27 02:55:08
@Karma Gedeon: a kampányirodából vannak, pestről az official színes plakátok meg matricák.
Az én kampányom A TE KAMPÁNYOD 2009.05.22 18:23:00
Két hetünk van arra, hogy az LMP-HP-t egy erős hajrával ismertté tegyük, és minél több embert megkérjünk, hogy június 7-én ne maradjon otthon, hanem nyílvánítson véleményt, menjen el szavazni. A közvéleménykutatásokból kitűnik, hogy számunkra a kulcskérdés az, hogy…..