Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esox_hu

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap nézegettem az előrejelzést, a mínusz 4 nem ígért sok jót, de gondoltam, bírtam én már hasonlóban, most is is túl fogom élni. Na igen, csak mínusz 12 volt ma reggel, a Tisza zajlani kezdett, mikor átvettem a ladikomat és egyedül nekivágtam az Alvíznek.    Nehéz volt…..
// A március valahogy nem a szerencse hónapom. Az évek során bármivel próbálkoztam, bárhol, bármilyen halfajra, szinte sosem jártam sikerrel. A tavalyi hóviharos, autóban rekedős tavaszkezdet után mondjuk ez nem is csoda, de az idei március már sokkal barátságosabbnak…..
Horgászkalandok Tél derekán 2014.04.30 08:00:00
// Télen érezhetem magamat igazán szerencsésnek, hogy dunai horgász vagyok, hiszen szeretett folyóm akkor nyitja meg bőségkosarát, mikor más vizek vastag jégpáncél alá rejtőznek. A horgászok nagy része ekkor a négy fal közé szorul és a fűtött szobában tavaszról…..
VárosiPecás Újjászületés... 2014.03.06 08:00:00
Üres és kopár a kis híd környéke, csak a sziget belseje felé tartó autók suhannak el a víz felett átívelő piciny átjárón, de rajtuk kívül nincs élet a vidéken. Szomorúan tekintek lefelé a lassan ide-oda kóválygó vízre, várva hátha valaki megtöri annak felszínét, de…..
// Az idei ősz alkalmával kiemelt figyelmet szenteltem csukás horgászataim során a természetes vizeknek, hiszen számomra jóval nagyobb kihívást jelent vad környezetben becserkészni egy-egy ragadozóhalat, mint egy zsúfolt teknőben várni a nagy valószínűséggel bekövetkező…..
Horgászkalandok Tiszai kavicsok 2013.12.25 08:00:00
// Horgászpályafutáson során megfordultam jó pár vízen, de a Tisza ez idáig valahogy mindig kimaradt az útitervből. Hallottam meséket, olvastam történeteket a halakban bővelkedő szőke folyóról, de a nehezen áthidalható távolság miatt sosem jutottam el a lassan…..
// Tisza-tó. Még csak másfél esztendő telt el azóta, hogy először próbálkoztam meg ezzel, a szülővárosomtól oly távoli vízzel, de időről időre újra magához csalogat a rejtélyes nádastenger. Igen nehéz terep ez és csak azon horgászok előtt nyitja meg halakban…..
Újra eljött az október és egy újabb évet tudhatok magam mögött, mely blogom indítása óta sorban már a negyedik esztendő. Bizony, négy év és több mint száz megírt kerek történet áll mögöttem. Csak aki már próbálta, azt tudja csupán elképzelni, mennyi munka, energia és…..
Itt a tavasz... a sötét, borongós, rövid nappalok lassan múlttá lesznek és felváltja őket a napsütés és a tavaszias környezet... remek alkalom, hogy horgászni induljunk!   Már egy hete, hogy kiváltottam az engedélyt, és tervezgettem, hogy az év első pecáját egy kis…..
Véégre, végre elindult az én kis gyermekem, a Tacklebox!  Na jó nem csak az enyém, van még neki három apukája Zoli, Csaba és Ricsi! Nélkülük nem sikerült volna.  Az az egészben a legdurvább, hogy annyiszor, de annyiszor volt már remek ötlet a fejemben, annyi start up…..
esox_hu 2013.01.14 15:47:35
@Fischfucker: szia, na jó későn válaszolok. Igazából valami rendeléskövetés féle nem lenne rossz igen. Én megrendeltem dec közepe körül, de semmi infó nem jött még Tőletek. És sajnos emailre sem válaszol senki. Ok, hoyg nem akarjátok felvillantani, hogy mi van a dobozban, de jó lenne tudni, hogy mikor érkezik, vagy ha valaki írna, hogy nyugi, már csomagoljuk, vagy valami, ami a vevőek kell, hogy megnuygodjon.
Itt van hó közeep és semmi info nincs a cuccról. HOgy rendeljem így a következőt ha még az első sem jött meg. Érted mire gondolok?
Horgászkalandok Márnák hava 2013.01.09 08:00:00
// Szeptember első hétvégéjét még rászántam, egy egész éjszakát átívelő márna horgászatra a Dunán. Barátaimmal ismét egy sóderos partszakaszt választottunk, de ezúttal egy lapos részen vertünk tanyát, ahol a folyó a parttól harminc-negyven méterre is alig éri el a…..
Fish&Dirt Beindult a szezon 2012.11.20 22:24:45
Hát kellett rá várni egy ideig, de nekem így Novemberben indult el a szezon. Nincs is ezzel semmi baj, bár kicsit hosszú volt a szünet Május óta, de kibekkeltem és most aratom le a türelem gyümölcsét.  Vicces, hogy ahogy fogynak az ismerősök friss halas fotói a facebookról,…..
Horgászkalandok Mikor a Duna ad... 2012.08.15 08:00:00
// Hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára az északi Duna partján jártam. Az előző év sikertelensége után, úgy döntöttem, hogy újra meglátogatom a régen oly szép halakat adó kövezéses pályát. A komáromi híd régi ismerősként köszöntött a vízpartra érvén és…..
// Miután első fekete sügérre irányuló próbálkozásaim sikerrel jártak Bokodon, úgy döntöttem, hogy próbára teszem horgász tudásomat más tavakon is, ahol ez a ritka ragadozóhal megtalálható. Sajnos, nem túl sok vízterület rendelkezik számottevő feka populációval…..
esox_hu 2012.08.01 16:30:29
@Bogyo_bacsi:
Igen szerintem is ez itt a lényeg. Ha Tilos a fürdőzés, akkor tilos a fürdőzés és akkor váltok napijegyet, hogy a vízbe dobáljam a furábbnál furább csalikat.

Ha nem tilos a fürdőzés, - mint ahogy régebben sem volt és napijegyet sem szedett senki, hiszen halasítás sem volt csak halhazavivés - akkor lehessen horgászni is és akkor oldja meg fürdőző és horágszó az egymás mellett élést. De ha ez egyik tevékenység tiltott, a másikért meg fizetni kell, akkor álljunk már meg egy szóra hogy akkor ki is zavar kit...

Tegnap is voltam kint és pár nappal azelőtt is.
Járnak ki rendes családok is kisgyerekekkel, nem is velük van a baj, hanem az ordenáré módon viselkedő társaságokról, a csikket-, rebbull dobozt szétdobáló emberekről és akik szétverik, kilyukasztják ez egyetlen vízijárművet, amivel talán egy kis nyugalmat vásárolhatott magának a tisztes horgász parttól távol a hínármezők közepén...
Július végétől új arculattal, logókkal jelentkeznek a közszolgálati televíziók, új ruciba bújik az m1, az m2, a Duna és a Duna World. A közszolgálati televíziók mellett a rádiók és az MTI arculata is változik. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap…..
Magamról beszélek, ha valakire rajtam kívül illik a leírás az csak a véletlen műve. :)A Nanofil-ről jutott az eszembe, meg arról a könyvről, amit most olvasok. A könyv Michel Houellebecq Térkép és a Táj című könyve, amiben ismét hangsúlyt kap a szerző elemi vonzalma a…..
Fish&Dirt Ebro, jövünk! 1. rész 2011.09.13 23:34:00
Na elkészültem. Megvan minden. Asszem.Szóval hónapok óta gyűjtöm, rakom össze a kellékeket és most befejeztem. A kulcs a mókához a 2 harcsázó bot. Azt hiszem, a lehetőségeimhez képest a két legjobb motyót sikerült…..
Tegnap sok mindent megtudhattatok a BiMBA Designról és Barcsi Diáról egy interjú keretében. Ha van kedvetek, játsszunk! Válaszoljatok kérdésünkre itt, a poszt alatt kommentben - a választ az interjúban is megtaláljátok-, mert az egyik szerencsés kommentelő megnyeri a…..
Naná, hogy egy köcsög suzukis miatt, aki Hummernek nézte a fostaligát! Ilyenek ezek!!! ..
Letölthető Innen! Tracklist 1.Victor Magan & Estela Martin - Another Chance 2.Felix Baumgartner, Juan Kidd Feat. Lisa Millett - Now You're Gone (Club Mix) 3.Lisa Pure - Rainfalls(Tommyboy Remix) 4.Tommyboy - Bitola (Lauer & Canard remix) 5.Alex Kenji - Jack That Body (Széles Attila…..
esox_hu 2010.03.30 21:14:02