Regisztráció Blogot indítok
Adatok
re5pect

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország nem szállít 1000 buszt Iránba, csak kifizeti, hogy a perzsák gyártanak maguknak. A NER már megint át lett verve. A választókról nem is beszélve...
re5pect 2017.12.07 14:02:31
@Jakab.gipsz: te ostoba állat! te fizetett troll! milyen üzletet tartott egyben a széles? mert az ikarust kurvára NEM! először bezárta a fehérvári gyárat, majd a mátyásföldit. mindig is egy ócska ingatlanspekuláns volt. kiszedte a maximomot a megkaparintott cégből és kirúgott több ezer embert. ne válaszolj, te aljas szar. nem érdekel a hazugságod!
olvass utána: 24.hu/fn/gazdasag/2005/10/09/szeles_birodalom/
2003 óta nem volt gyártás Fehérváron
Afrikába alapvetően nem azért megyünk, hogy a modern építészet csodáit nézegessük. De Eritrea ez ügyben is kivétel. Aszmara Afrika legszebb modern városa. ..
re5pect 2017.11.13 10:10:26
@E.T.A.: nézz körül a 6-7-8 kerületekben, sok helyen még ott vannak a 2. világháború nyomai a bérházak falán. senkit nem érdekel, nem lettek felújítva vagy pénz nincs rá. nem jobb a helyzet mint az említett afrikai városokban
  Felhőtlen boldogság  Gazdagabb lehetsz, mint én, de biztos, hogy nem vagy nálam boldogabb – mondta egyízben a spanyol tanárunk, amivel gyakorlatilag mindent elárult a dominikai életfelfogásról. Nem hajszolják a pénzt – nincs is –, viszont lerí róluk, hogy boldogok. Nem érdekli őket, ha öten…..
re5pect 2017.11.01 08:46:56
@martineden: jó, hogy te kurva okos vagy. látom van vagy 3 ezer hozzászólásod kül. blogokban
Melindáék majd jobban megismerik Dominikát, szept vége óta vannak kint, ha jól láttam, persze nem ismernek mindent, első benyomást osztott meg

nem védem, nem szorul rá és nem is ismerem, csak rühellem a kurva okos hozzászólókat, leginkább a kioktató stílusukat
na hello
A Kéken való túra nekem a nagybetűs Menedék. Menedék a hétköznapok hajtása, a stressz, a világ történései elől. Olyan pár nap ez mindig, amíg csak a kedvesemmel, a barátaimmal együtt töltött órák, a jó beszélgetések számítanak, vagy a hosszú csöndek, amikor némán baktatunk egymás mellett/mögött az…..
re5pect 2017.10.24 13:59:38
@studkell: a lényeget megfogtad, gratulálok. he_J_esírásból ötöst kapsz, leülhetsz. jaj, bocs, nem írtam nagy betűvel a mondatok elejét, most mi lesz?
Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.   Történt pedig, hogy egy jó szívvel megáldott helyi panziós lehetőséget teremtett volna néhány menekült családnak, főleg nőknek és gyerekeknek, hogy megszálljanak nála és kicsit kipihenhessék…..
re5pect 2017.09.28 11:36:08
Subba Szexhirdetés ez, amúgy? 2017.02.28 07:09:00
re5pect 2017.02.28 07:13:57
Barátokkal beszélgetve sokszor tapasztalom, hogy a rumok bizony mifelénk messze nincsenek az őket igazából megillető figyelemben részesítve. Míg a whiskykre szinte folyamatosan amolyan prémium, minőségi italként tekintenek még az azokat kevésbé kedvelők is, addig a rumokról sokan meglehetősen…..
Íme a tökéletes skandináv - svéd - otthon. Színek, formák, berendezési tárgyak mind-mind a skandináv ízlésről tanúskodnak. Álmaim fapadlója, ami természetesen fehér, nem is beszélve a nagyon helyes gyerekszobáról a szuper kis sátorral. Erről a göteborgi lakásról tényleg csak szuperlatívuszokban…..
Az év végére próbálták eldugni, hogy majdnem 4 milliárd forintot adott a kormány a Dagály-uszoda építésére. Decemberben összesen további 13 milliárddal nőttek a vizes vébé rendezési költségei...
Tényleg csak mellékesen, legfeljebb összehasonlításképpen említem meg, nem is fontos, hogy kedden az Allianz Arénában néztem meg, amint a Bayern egy pazar szabadrúgással 1-0-ra verte az Atleticót...
    Évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy maguk mögött hagyják a hófödte fenyőfákat, a forralt bort, a karácsonyi vásárokat, és melegebb éghajlatra vándorolnak az ünnepek közeledtével. Nézzük, hova mehet az ember „telelni”, ha egyszer úgy dönt, ő márpedig cuba libre-t szürcsölgetve szeretné…..
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
A TNT pilotot rendelt az elképesztően idióta magyar alcímmel ellátott Snowpiercer című pompás scifiből (tessék, Túlélők viadala, ez lett), mi meg már most elkezdtünk drukkolni, hogy össze is jöjjön a dolog. A pilot Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Marty Adelstein (Teen Wolf)…..
Általában akkor Aibnb-zünk, ha több napot vagyunk egy helyen, sokan vagyunk és kell főzni - vagy máskor is, ha megéri. Természetesen elfogadjuk, hogy az olcsó szállás esetenként lemondással, kompromisszmokkal jár, de még így is arculcsapásként ért a legutóbbi, athéni airbnb-s kéró. Jaj, de tuti, 80…..
Ebben a részben egy egykori pártüdülő területén jártunk, ahol egy rejtélyes pince áll. A pince pedig a rendszerváltás előtti politikai vezetés titkait rejti...
Subba Híresség a Twitteren: Kovi 2009.08.25 10:05:00
Kovi bácsi is Twitterezik! Érdekes őt olvasni, mert persze mindenki a mocskos dolgokra kíváncsi, de ő néha megcsillantja a magánélte apró érzelemmel teli kis történéseit is. Így furcsán keveredik a beszámoló a héten már második defektről, vagy a lelke mélyebb…..
re5pect 2009.08.27 10:45:28
@puzzztrewew: a k@rva anyád!!!!

ADMIN: VÍRUS a linken: Kido-D wrm!!!!!!!!
Lassan újra kiváló formába lendül, szépen lábadozik az idült patairhagyulladásából, és a hideg víz mellé váratlanul zabot reggelizett tegnap Overdose, a 38 éves kora ellenére szenzációs formában lévő magyar csodaló. Az idomárok és a világban élő magyarság százezreinek,…..
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
Mongúztól kaptuk a képen látható Samu megható történetét: "Júniusban egy délután sérült sünt találtam a kertünk közepén. Nem tudjuk mi történt vele, talán fűkasza okozta a bajt, minden esetre úgy 7-8cm átmérőjű területen mintha megskalpolták volna a hátát. Ekkor…..
re5pect 2009.08.11 14:38:45
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..